Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για eBay! #2

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ρε παιδια αγορασα κατι απο γερμανικο ebay kai τελικα δεν εχει πειπαλ ο τυπος.... μουπε να του βαλω τα λεφτα μεσω τραπεζας.

μουχει δωσει τα εξης στοιχεια

Nico Herbst Sparkasse Oberhessen Kto: 1190024110 BlZ: 51850079 IBAN: DE32 5185 0079 1190 0241 10 SWIFT-BIC: HELADEF1FRI

Απο που μπορω να παω να στειλω τα λεφτα; αν παω στην αλφα μπανκ που εχω λογαριασμο μπορω απο εκει να στειλω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Iban and swift(απ`ότι θυμάμαι, την είχα πάθει κι εγώ παλιά) χρειάζεσαι και πας σε οποιαδήποτε τράπεζα και καταθέτεις(κοίτα πρώτα και τις προμήθειες της κάθε μίας και μετά επιλέγεις)...

Παίδες έκανα μια χαζομάρα.

Αγόρασα μια μπαταρία για το laptop πριν λίγο από το ebay αλλά δεν πρόσεξα ότι είχε την παλιά μου διεύθυνση και έτσι έστειλα τα χρήματα και είχε την παλιά διεύθυνση.

Έστειλα μήνυμα και από το ebay αλλά και από email στον πωλητή για να το στείλει στην κανονική διεύθυνση.Μπορούσα/μπορώ να κάνω κάτι άλλο?

παιδια αγοραζα κανονικα μεχρι πριν λιγο καιρο απο το ebay με την visa προπληρομενη της eurobank και παω να κανω αγορα τωρα και μου λεει : This card cannot be used for this transaction. You can complete the checkout with another debit or credit card. Please enter your new card information below.

ξερει κανενας γιατι?

Αν σου γραψει gift στην συσκευασια μπορει και να την γλιτωσεις.Αν οχι τοτε σιγουρα θα πληρωσεις κατι.Πιστευω 30€ περιπου.

30 αποκλειεται.Μονο το ΦΠΑ 19% ειναι παραπανω, συν δασμοι συν αμοιβη εκτελωνιστη...πανω απο 100 να υπολογιζει σιγουρα.:-(

Ρε παιδια αγορασα κατι απο γερμανικο ebay kai τελικα δεν εχει πειπαλ ο τυπος.... μουπε να του βαλω τα λεφτα μεσω τραπεζας.

μουχει δωσει τα εξης στοιχεια

Nico Herbst Sparkasse Oberhessen Kto: 1190024110 BlZ: 51850079 IBAN: DE32 5185 0079 1190 0241 10 SWIFT-BIC: HELADEF1FRI

Απο που μπορω να παω να στειλω τα λεφτα; αν παω στην αλφα μπανκ που εχω λογαριασμο μπορω απο εκει να στειλω;

Εγώ δεν θα ολοκλήρωνα την αγορά. Με κατάθεση σε τράπεζα δεν έχεις καμία εγγύηση για την ασφάλεια της συναλλαγής.

Ναι ρε γαμωτο αλλα τοχει σαν μοναδικη επιλογη πληρωμης. καιγω ο χαζος δε τοχα δει εξαρχης. Τωρα πουχω κανει buy now, πρεπει αναγκαστικα να το πληρωσω. εχω καμια αλλη επιλογη;

παιδια αγοραζα κανονικα μεχρι πριν λιγο καιρο απο το ebay με την visa προπληρομενη της eurobank και παω να κανω αγορα τωρα και μου λεει : This card cannot be used for this transaction. You can complete the checkout with another debit or credit card. Please enter your new card information below.

ξερει κανενας γιατι?

Και σε μένα σήμερα τα ίδια... Ελπίζω να είναι προσωρινό.

Παίδες έκανα μια χαζομάρα.

Αγόρασα μια μπαταρία για το laptop πριν λίγο από το ebay αλλά δεν πρόσεξα ότι είχε την παλιά μου διεύθυνση και έτσι έστειλα τα χρήματα και είχε την παλιά διεύθυνση.

Έστειλα μήνυμα και από το ebay αλλά και από email στον πωλητή για να το στείλει στην κανονική διεύθυνση.Μπορούσα/μπορώ να κάνω κάτι άλλο?

Την περίπτωση να αλλάξεις στο ebay τη δηλωμένη διεύθυνση την σκεφτηκες;

Την περίπτωση να αλλάξεις στο ebay τη δηλωμένη διεύθυνση την σκεφτηκες;

Την άλλαξα αλλά τώρα.

Ο πωλητής μου είπε ότι δεν μπορούν να στείλουν προϊόντα σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που αγοράστηκε στο paypal.Μού είπε ότι θα μου στείλει πίσω τα χρήματα για να ξαναχτυπίσω το αντικείμενο με την καινούργια διεύθυνση.Ακόμα περιμένω την επιστροφή βέβαια αλλά πιστεύω πως θα μου τα δώσουν.

Παιδια βοηθηστε με λιγο με το ebay μεχρι να καταλαβω πως λειτουργει επειδη τωρα ξεκινησα. Εκανα 3 αγορες την ιδια μερα οι 2 ηρθαν κανονικα αλλα η τριτη αγορα ακομη και εχουν περασει αρκετες μερες. Μπαινω στο ebay στο προίον που αγορασα και ενω μεχρι χτες μου το εδειχνε κανονικα και οτι το εχω αγορασει σημερα απο κατω βγηκε αυτο: eBay Note: This user is no longer registered on eBay.

και οταν παω να το δω βγαζει αυτο:

This listing (110371184920) has been removed or is no longer available.

If the listing was removed by eBay, consider it canceled. Note: Listings that have ended more than 90 days ago will no longer appear on eBay.

τι σημαινει αυτο δεν τα παω και πολυ καλα με τα Αγγλικα? Τι πρεπει κα κανω ?

Ευχαριστω

καλησπερα παιδια.μια ερωτηση θελω να κανω.οταν λεει για παραδειγμα Item location:france σημαινει οτι ειναι εντος ε.ε,αρα δεν εχω τελωνειο παρα μονο τη τιμη και τα μεταφορικα?επισης πως επιβεβαιωνω οτι ενα προιον ειναι αγρατζουνιστο και αθικτο?

Παιδια βοηθηστε με λιγο με το ebay μεχρι να καταλαβω πως λειτουργει επειδη τωρα ξεκινησα. Εκανα 3 αγορες την ιδια μερα οι 2 ηρθαν κανονικα αλλα η τριτη αγορα ακομη και εχουν περασει αρκετες μερες. Μπαινω στο ebay στο προίον που αγορασα και ενω μεχρι χτες μου το εδειχνε κανονικα και οτι το εχω αγορασει σημερα απο κατω βγηκε αυτο: eBay Note: This user is no longer registered on eBay.

και οταν παω να το δω βγαζει αυτο:

This listing (110371184920) has been removed or is no longer available.

If the listing was removed by eBay, consider it canceled. Note: Listings that have ended more than 90 days ago will no longer appear on eBay.

τι σημαινει αυτο δεν τα παω και πολυ καλα με τα Αγγλικα? Τι πρεπει κα κανω ?

Ευχαριστω

Άμεσα dispute στο paypal

καλησπερα παιδια.μια ερωτηση θελω να κανω.οταν λεει για παραδειγμα Item location:france σημαινει οτι ειναι εντος ε.ε,αρα δεν εχω τελωνειο παρα μονο τη τιμη και τα μεταφορικα?επισης πως επιβεβαιωνω οτι ενα προιον ειναι αγρατζουνιστο και αθικτο?

Για την ποιότητα του προϊόντος, δεν την επιβεβαιώνεις παρά μόνο αφού το δεις μπροστά σου. Ουσιαστικά εμπιστεύεσαι τον πωλητη ότι λέει αλήθεια. Αν η περιγραφή του προϊόντος απέχει πολύ από την πραγματική κατάστασή του, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του και να ζητήσεις εξηγήσεις, και αν δεν παίρνει από λόγια μπορείς να το λάβεις υπόψη όταν θα του αφήσεις feedback.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...