nathanas Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Μα παίρνω τηλέφωνο και δεν το σηκώνουν! Ξέρει κανείς που είναι το τελωνείο των ελτα στο αεροδρόμειο γτ θα πάω από εκεί την άλλη εβδομάδα για μια δουλειά και λέω να κανονίσω και αυτό το θέμα Φίλε μου τί έγινε με το θέμα σου? Ακριβώς ίδιες ημερομηνίες πήρα και εγώ το προιόν και δεν μου το εκτελωνίζουν επειδή δεν είχα τιμολόγιο....το βρήκα , το έστειλα με fax το οποίο έλεγε τιμή 95 δολλάρια και μου είπαν πως δεν μπορούν να το δώσουν επειδή φαίνεται να κοστίζει παραπάνω....Αν είναι δυνατόν... Δεν σηκώνουν ποτέ το τηλέφωνο.Αλλά ΠΟΤΕ!! Θέλω να απευθυνθώ σε κρατικό φορέα για το πρόβλημά μου...Στο γραφείο καταναλωτή πρέπει να απευθυνθώ ή στη γραμμή για αγορές μέσω Internet...?? Θέλω να καταγγείλω το γεγονός κάπου...2 μήνες δεν σηκώνουν το τηλέφωνο και προσπαθώ καθημερινά.Αν το σηκώσουν μετά μου λένε να πάρω σε ένα από τα υπόλοιπα από τα οποία έχω ήδη.Εν τω μεταξύ είναι στο ίδιο δωμάτιο όλα τα τηλέφωνα γιατί ενας φίλος μου είχε πει στην Γαμ...νη την κ.Μπ_υρου που είναι υπεύθυνη να την φωνάξουν και το έκαναν...Από τότε ποτέ δεν το ξανασήκωσαν...Τι να κάνω???? Φίλε μου ffseriespower, θα ήθελα με ένα pm να μου δώσεις το κινητό σου μήπως και συνενοηθούμε να κάνουμε κάτι μαζί για το θέμα. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2009 από nathanas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrick.greece Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 παιδες να ρωτησω κατι πως λεγεται εκεινο ο site η το προγραμμα ποθ σου χτυπαει το προιον τελευταια στιγμη οταν εισαι εκτος σπιτιου?????plz πειτε μου γρηγορα αν μπορειτε!!!!!!γιατι σε λιγες ωρες τελειωνει το bidding και δεν θα μαι σπιτι!!!thanx a lot!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nathanas Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Φίλε μου τί έγινε με το θέμα σου?Ακριβώς ίδιες ημερομηνίες πήρα και εγώ το προιόν και δεν μου το εκτελωνίζουν επειδή δεν είχα τιμολόγιο....το βρήκα , το έστειλα με fax το οποίο έλεγε τιμή 95 δολλάρια και μου είπαν πως δεν μπορούν να το δώσουν επειδή φαίνεται να κοστίζει παραπάνω....Αν είναι δυνατόν... Δεν σηκώνουν ποτέ το τηλέφωνο.Αλλά ΠΟΤΕ!! Θέλω να απευθυνθώ σε κρατικό φορέα για το πρόβλημά μου...Στο γραφείο καταναλωτή πρέπει να απευθυνθώ ή στη γραμμή για αγορές μέσω Internet...?? Θέλω να καταγγείλω το γεγονός κάπου...2 μήνες δεν σηκώνουν το τηλέφωνο και προσπαθώ καθημερινά.Αν το σηκώσουν μετά μου λένε να πάρω σε ένα από τα υπόλοιπα από τα οποία έχω ήδη.Εν τω μεταξύ είναι στο ίδιο δωμάτιο όλα τα τηλέφωνα γιατί ενας φίλος μου είχε πει στην Γαμ...νη την κ.Μπ_υρου που είναι υπεύθυνη να την φωνάξουν και το έκαναν...Από τότε ποτέ δεν το ξανασήκωσαν...Τι να κάνω???? Φίλε μου ffseriespower, θα ήθελα με ένα pm να μου δώσεις το κινητό σου μήπως και συνενοηθούμε να κάνουμε κάτι μαζί για το θέμα. Ευχαριστώ. Πήρα τελικά στο κεντρικό τηλέφωνο του τελωνείου και είπα πως θα τους καταγγείλω στο Υπουργείο Οικονομίας γιατί δεν το σηκώνουν δύο μήνες και αμέσως η κ.Μπ_υρου εμφανίστηκε από το πουθενά...Μου είπαν να ξαναστείλω το τιμολόγιο και το έστειλα... Στην πραγματικότητα όμως αντί για 95 δολλάρια πλήρωσα 900 δολλάρια. Προφανώς το έκανε αυτό ο πωλητής για να γλιτώσει έξοδα. Με πήρε που λέτε ένας τελωνειακός και μου ζήτησε την απόδειξη μεταφοράς χρημάτων από τον λογαριασμό της κάρτας μου.Και μου έκανε περίεργες ερωτήσεις για το αν ψωνίζω συχνά από το internet κτλ..Του είπα φυσικά πως σπάνια ψωνίζω. Αν στείλω τελικά την απόδειξη των 900 δολλαρίων υπάρχει περίπτωση να με τρέξουν? Επειδή με ρώτησε πόσο το πλήρωσα και επέμενα πως έδωσα 95 δολλάρια... Πείτε μου όποιος ξέρει κάπως γρήγορα γιατί πρέπει αύριο να λυθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Πήρα τελικά στο κεντρικό τηλέφωνο του τελωνείου και είπα πως θα τους καταγγείλω στο Υπουργείο Οικονομίας γιατί δεν το σηκώνουν δύο μήνες και αμέσως η κ.Μπ_υρου εμφανίστηκε από το πουθενά...Μου είπαν να ξαναστείλω το τιμολόγιο και το έστειλα...Στην πραγματικότητα όμως αντί για 95 δολλάρια πλήρωσα 900 δολλάρια. Προφανώς το έκανε αυτό ο πωλητής για να γλιτώσει έξοδα. Με πήρε που λέτε ένας τελωνειακός και μου ζήτησε την απόδειξη μεταφοράς χρημάτων από τον λογαριασμό της κάρτας μου.Και μου έκανε περίεργες ερωτήσεις για το αν ψωνίζω συχνά από το internet κτλ..Του είπα φυσικά πως σπάνια ψωνίζω. Αν στείλω τελικά την απόδειξη των 900 δολλαρίων υπάρχει περίπτωση να με τρέξουν? Επειδή με ρώτησε πόσο το πλήρωσα και επέμενα πως έδωσα 95 δολλάρια... Πείτε μου όποιος ξέρει κάπως γρήγορα γιατί πρέπει αύριο να λυθεί. Τι να σε τρέξουν;Απλά θα σου βάλει φόρο και θα σε κανει ''γαμπρό''!Μου φαίνεται οτι έμπλεξες και δεν μπορείς να τη γλυτώσεις φίλε. Αλήθεια για τι προιόν πρόκειται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Τι να σε τρέξουν;Απλά θα σου βάλει φόρο και θα σε κανει ''γαμπρό''!Μου φαίνεται οτι έμπλεξες και δεν μπορείς να τη γλυτώσεις φίλε.Αλήθεια για τι προιόν πρόκειται? Εγώ λέω Macbook...Ακούω γνώμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nathanas Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Τι να σε τρέξουν;Απλά θα σου βάλει φόρο και θα σε κανει ''γαμπρό''!Μου φαίνεται οτι έμπλεξες και δεν μπορείς να τη γλυτώσεις φίλε.Αλήθεια για τι προιόν πρόκειται? Μία μηχανή tattoo για να κάνεις tattoos μαζί με χρώματα, συντηετικο δερμα για δοκιμές κτλ.. Ενός φίλου είναι..Δεν με πειράζει για τον φόρο...Εκείνος θα τον πληρώσει... Ένα άλλο θέμα είναι πως από το alpha web banking δεν μπορώ να δω τις κινήσεις του λογαριασμού μου για παραπάνω από 2 μήνες πριν.... Δεν υπάρχει τρόπος να δω ολες τις κινήσεις μου με κάποιο τρόπο χωρίς να τρέξω στην τράπεζα?Σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω τράπεζα για αυτόν τον λόγο... Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 1) Άλλαξε τράπεζα 2) Μη ψωνίζεις για φίλους, τσάμπα το άγχος σου (και εγώ το έκανα και είπα ώπα!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nathanas Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 2) Μη ψωνίζεις για φίλους, τσάμπα το άγχος σου (και εγώ το έκανα και είπα ώπα!) Δεν θα το ξανακάνω....Πιστεψε με... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill777 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 μια βοηθεια παρακαλω. δεν ξερω πως να κανω dispute καποιον κινεζο που με κοροιδεψε και εξαφανιστηκε, μπαινω στο paypal account μου αλλα δεν βλεπω μετα καμια τετοια επιλογη, πως να κανω παρακαλω ειναι ευκολο να μου απαντησει καποιος γιατι περνανε οι μερες και χα χασω τα λεφτα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harrysvr Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Επειδή δεν πάει άλλο(ανταλλαγή 20-30μηνυμάτων), αν αφήσω αρνητικό(θα είναι πρώτη φορά στα 4χρόνια στο ebay) μπορεί να μου κάνει το ίδιο? Ή πρέπει να γίνει πρώτα dispute? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 παρακαλω ειναι ευκολο να μου απαντησει καποιος γιατι περνανε οι μερες και χα χασω τα λεφτα μου? από το Help τους I'm not able to resolve my dispute with my seller. How can PayPal help me? Question : Answer : If you're not able to agree with your seller on how to resolve a dispute, you can escalate your dispute to a claim. By escalating your dispute to a claim, you're asking us to investigate and decide whether you're eligible for a refund. Log in to your PayPal account. Click My Account at the top of the page. Click Resolution Center at the top of the page. Select Open cases from the list. Click View next tot he case you want to escalate. Click Escalate to a Claim. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Το κάθε ebay site [Ger,US,UK ..) έχει τις δικές του πωλήσεις / δημοπρασίες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOMIKOS Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δεν θα το ξανακάνω....Πιστεψε με... Δυστυχώς και εγώ τα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harrysvr Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Επειδή δεν πάει άλλο(ανταλλαγή 20-30μηνυμάτων), αν αφήσω αρνητικό(θα είναι πρώτη φορά στα 4χρόνια στο ebay) μπορεί να μου κάνει το ίδιο?Ή πρέπει να γίνει πρώτα dispute? Κάποιος που να έβαλε αρνητικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Επειδή δεν πάει άλλο(ανταλλαγή 20-30μηνυμάτων), αν αφήσω αρνητικό(θα είναι πρώτη φορά στα 4χρόνια στο ebay) μπορεί να μου κάνει το ίδιο?Ή πρέπει να γίνει πρώτα dispute? Οχι δεν μπορεί να σου αφήσει αρνητικό.Με τους νέους όρους του ebay ο πωλητής μπορεί να αφήσει ,μόνο θετική ψήφο στον αγοραστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα