Eneekay Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να αγοράσω μια φωτογραφική μηχανή από το αγγλικό ebay. Το online κατάστημα αν κ είναι δηλωμένο ως βρετανικό στέλνει τα προϊόντα από Hong-Kong. Ξέρει κανείς αν θα χρεωθώ στο τελωνείο ή πως μπορώ να το μάθω? Τους έχω στείλει βέβαια μήνυμα αλλά δεν μου έχουν απαντήσει ακόμη. Αν κάποιος ξέρει ας μου το γράψει η εδώ ή με ένα pm! Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Το οτι η συναλλαγή θα γίνει μέσω του αγγλικού ebay δεν σημαινει τίποτα οσο αφορα στο τελωνείο.Το δέμα θα έρθει απο ''τρίτη χώρα'' ,ως εκ τούτου είναι πολύ πιθανό να πληρώσεις τελωνείο ,αλλά όχι και βέβαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eneekay Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Θενκς! Δλδ το μόνο που ουσιαστικά πρέπει να με ενδιαφέρει, σε ότι αφορά τελωνεία, για το ebay είναι η χώρα προέλευσης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Ακριβώς. Εφόσον σου τα στέλνουν από το Hong Kong, η χώρα προέλευσης θα είναι αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 παντως εχει χαλασει πολυ το ebay. απο τοτε που το εκαναν να κρυβει τα στοιχεια των αλλων bidders ειναι η χαρα των shill bidders (κοινως, μουφα accounts που τα χρησιμοποιει ο ιδιος που κανει τη δημοπρασια για να ανεβαζει την ελαχιστη τιμη με απανωτα bids) τουλαχιστον παλια, τους καταλαβαινες αν εβλεπες τι αντικεμενα ειχαν χτυπησει, τωρα ο καθενας μπορει να φτιαξει ενα δευτερο account με τα στοιχεια της γυναικας του πχ και να πονταρει στις δημοπρασιες του χωρις να μπορει κανεις να διασταυρωσει αν παιζει απατη η οχι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsanak Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 υπαρχει περιπτωση αν παραγγειλω κατι απο αμερικη (οχι απο bay) και πληρωσω με χρεωστικη χωρις paypall να μην μου τα φερουν και δεν μου τα φερουν τι μπορω να τους κανω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Ναι μπορεί να μην ''σου τα φέρουν''.Μετά μόνο άρνηση χρέωσης στην χρεωστική (άν γίνεται). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrick.greece Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Καλησπερα σε ολους,οπως ειδατε και πανω,θελω να αρχισω πωλησεις στο Ebay,και συγκεκριμενα πυλινα βαζακια πιστα αντιγραφα των αρχαιων ελληνικων αγγειων (τα φτιαχνει η μανα μου,αλλα μεσω αφεντικου τα πουλουσε,σε Αμερικη και Ευρωπη,το θεμα ειναι ομως πως της εβαλα εγω μια ιδεα...για το ebay καθως ειδα πως υπαρχουν και απο αλλους Ελληνες αλλα σε τρελες τιμες,εγω θα τις ριξω στο μισο.....αλλα εδω ξεκιναει το προβλημα μου,αυτα δεν ζυγιζουν πολυ 500γρ το ενα...ειδα τιμες για αποστολη ταχυδρομικα και μου επεσαν τα μαλλια,σε ελτα σε dhl,acs....και λεω αστα αν ειναι να αγοραζετε το βαζακι 15 ευρω και να χρειαζομαι 25 για να το στειλω...τοτε αστο,ξερω ξερω τα ταχυδρομικα τα πληρωνει ο αγοραστης αλλα εκτοξευει την τιμη ετσι...λοιπον θελω να μην σπασουν μιας και ειναι πηλος,ποιον τροπο θα μου προτεινατε εσεις παιδια????τι να κανω???να το ανοιξω το μαγαζι η θα μου φανε ολα τα λεφτα τα ταχυδρομικα????...Σας ευχαριστω εκ των προτερων...να στε ολοι καλα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Ίσως να μπορείς να κάνεις συμφωνία με κάποια εταοιρία κούριερ, να σου κάνουν καλύτερη τιμή για μαζικές παραγγελίες, όπως κάνουν τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα (τα περισσότερα πχ χρεώνουν 3-6 ευρώ για αποστολή που σαν ιδιώτης θα χρειαζόσουν 15 επειδή έχουν συμφωνία με το κούριερ) αλλα δεν ξέρω ακριβώς τι προυποθέσεις χρειάζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ocelotgr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Εγω θα προτεινα ελτα πορτα-πορτα. Ειναι στην μεση στο οικονομικο, ακριβοτεροι απο ελτα αλλα φθηνοτεροι απο κουριερ, αλλα συνδυαζουν φθηνες τιμες με καλες υπηρεσιες. Κ στην τελικη, μπορεις να τους πεις να σου δωσουν απλα προσφορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Γλύψιμο από πωλητή Hi my dear friend, Thanks for your quickly reply. First, could you kindly let me know if the item can work fine with the computer ,camera,and psp or not?thanks for your cooperation, frankly, we have carefully test the items before send to buyers, all items work fine at that time, we contact with the supplier again after received your message, they said some psp can not be read by the psp of overseas, but they can be read with the psp in China, i think this is the problem, so if we resend the new one to you, i think it is still can not work with your device, hope you understand. If in that case, could you so kind to let me know your opinion? i am sorry for all inconvenience, hope we can solve the problem asap. Best regards, Φυσικά του απάντησα ότι η κατόπιν επικοινωνίας με τη SONY Hellas δεν υπάρχει διαχωρισμός στα προϊόντα της κλπ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nukem111 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Γλύψιμο από πωλητήΦυσικά του απάντησα ότι η κατόπιν επικοινωνίας με τη SONY Hellas δεν υπάρχει διαχωρισμός στα προϊόντα της κλπ κλπ Κλασσικη απαντηση για να μην φαει αρνητικο feedback... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsanak Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 αν παραγγειλλω με paypal ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:17 ---------- Ναι μπορεί να μην ''σου τα φέρουν''.Μετά μόνο άρνηση χρέωσης στην χρεωστική (άν γίνεται). αν παραγγειλλω με paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Κλασσικη απαντηση για να μην φαει αρνητικο feedback... Πολλά θα φάει, τι νομίζει, ότι παίζουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill777 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 μια βοηθεια παρακαλω. δεν ξερω πως να κανω dispute καποιον κινεζο που με κοροιδεψε και εξαφανιστηκε, μπαινω στο paypal account μου αλλα δεν βλεπω μετα καμια τετοια επιλογη, πως να κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα