Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για eBay! #2

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχει αγοράσει κανείς απο γερμανία ? 28 μέρες πέρασαν σε μένα και ο πωλητής μου είπε μέχρι και 4 βδομάδες μπορεί να κάνει. Καμοιά εμπειρία κανείς ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημέρα σε όλους,

είμαι καινούργιος στις αγορές μέσω internet και θα ήθελα να ρωτήσω αν για αγορά από Αγγλία υπάρχει χρέωση στο τελωνείο. Ρωτώ γιατί το νόμισμα της Αγγλίας είναι στερλίνα και έτσι δεν ξέρω αν θεωρείται εντός ΕΕ.

Καλημέρα σε όλους,

είμαι καινούργιος στις αγορές μέσω internet και θα ήθελα να ρωτήσω αν για αγορά από Αγγλία υπάρχει χρέωση στο τελωνείο. Ρωτώ γιατί το νόμισμα της Αγγλίας είναι στερλίνα και έτσι δεν ξέρω αν θεωρείται εντός ΕΕ.

Αν διαβάσεις λίγες σελίδες πιο πρίν απο το παρό θέμα θα βρείς την απάντησή που ψάχνεις....

Να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος,

δεν θέλω να αγοράσω από ebay, αλλά από Online κατάστημα στη Βρετανία. Το εξάρτημα που θέλω κοστίζει γύρω στα 130 Euro (141 Pounds περίπου) και ζυγίζει κάτω από 0,5 κιλό. Τι πρέπει να κάνω ακριβώς, ώστε να μην πληρώσω τελωνείο; Ευχαριστώ πολύ

Να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος,

δεν θέλω να αγοράσω από ebay, αλλά από Online κατάστημα στη Βρετανία. Το εξάρτημα που θέλω κοστίζει γύρω στα 130 Euro (141 Pounds περίπου) και ζυγίζει κάτω από 0,5 κιλό. Τι πρέπει να κάνω ακριβώς, ώστε να μην πληρώσω τελωνείο; Ευχαριστώ πολύ

Είναι απλό!Πας εκεί που λέει ''αναζήτηση στο θέμα'' πάνω απο το πρώτο πόστ ψηλά στην σελίδα και γράφεις να ψάξει για αγγλία+τελωνείο.Διαβάζεις αυτά που θα σου βγάλει και βρίσκεις τι να κάνεις για να μην πληρώσεις τελωνείο!!!

SEARCH BEFORE POST!

Καλή τύχη.;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα απο DHL Paket Internation απο Γερμανία μου βγάζει το παρακάτω status :

32656948.jpg

Απο 17-02-2009 βρίσκεται Ελλάδα ή κάνω λάθος ? Δεν παρέλαβα ακόμα το δέμα

Μετά απο τηλεφώνημα μου στα κεντρικά στην Αθήνα φαίνεται οτι το δέμα ήρθε Ελλάδα αλλα αναζήτηση μόνο ο αποστολέας μπορεί να κάνει :(

Επεξ/σία από kosmasgr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μετά απο τηλεφώνημα μου στα κεντρικά στην Αθήνα φαίνεται οτι το δέμα ήρθε Ελλάδα αλλα αναζήτηση μόνο ο αποστολέας μπορεί να κάνει :(

Πήρες στο 800-11-82000 και έδωσες τον κωδικό CL911255275DE;

@nikspyr

Ψώνισε άφοβα από Βρετανία, δεν περνάς τελωνείο.

Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται αν έχω κάνει bid ένα προϊόν και τελικά δεν το θέλω. Ο τύπος μου έστειλε και invoice.

Στην ερώτησή σου συμπεριλαμβάνεται και η φράση "...χωρίς να δεχθώ αρνητική αξιολόγηση από τον πωλητή"; Αν ναι, τότε αγοράζεις κανονικά το προϊόν.

Αν όχι, πέρα από το να δοκιμάσεις να επικοινωνήσεις μαζί του και να του πεις ότι έγινε λάθος και δεν θέλεις το προϊόν, δεν βλέπω άλλη λύση. Αν είσαι τυχερός ίσως σου βάλει μόνο ουδέτερη αξιολόγηση αντί για αρνητική. Αν δεν κάνεις απολύτως τίποτα και το παρατήσεις έχεις την αρνητική σίγουρη.

Προφανώς είναι 1000 φορές καλύτερα να είσαι απόλυτα σίγουρος πριν κάνεις bid παρά να τρέχεις τώρα.

Επεξ/σία από Giama
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων

Ναι έχασε μια ζώνη μαϊμού.:lol:

Βασικά δε μιλάμε για μεγάλο ποσό. 25 ευρώ με τα μεταφορικά είναι, αλλά σίγουρα είναι fake το προϊόν και σίγουρα είναι λάθος μου που δεν τσέκαρα και την περιγραφή και τα feedback εγκαίρως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...