ppetr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Το ερώτημα ειναι να πούμε εμεις τι νομίζει?:eek:Οτι κι αν νομιζει αν το κάνει καλώς ,αν όχι δεν ειναι και για θανατο.... Αν δεν θελει να στο στειλει ως δώρο πες του να σου βάλει μεσα αποδειξη με την τιμη.Ειναι κάτω από 40$ ετσι κι αλλιώς οπότε πολυ πιθανο να μην εχει τελωνείο. Κάτσε να το παραλάβω κανονικά και θα τον χέσω μετά στο μήνυμα, μη νομίζει ότι του έχω και υποχρέωση... Δε λέω για την αξιολόγηση, εκεί κανονικά +++++ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ocelotgr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ένα λάθος που έκανες φίλε ocelotgr είναι οτι μπορεί ο πωλητής με συνεννόηση να το στείλει ελλάδα και ας μην το δηλώνει, απλά χρεώνει παραπάνω μεταφορικά στο invoice. Το έχω κάνει και ως πωλητής και ως αγοραστής. Κάτι που μπορείς να κάνεις τώρα, είναι να του στείλεις ένα συστημένο γράμμα στη διεύθυνση του, που ελπίζω να την έχεις, σε άψογα αγγλικά, όπου θα του ζητάς το serial number του macbook για να καταγγείλεις το Royal Mail και τον υπάλληλο που το παρέλαβε. Σε ανττίθετη περίπτωση θα του κάνεις αγωγή για αποζημίωση για απάτη όπου θα αναφέρονται οι σχετικοί νόμοι της Ευρωπαικής Ένωσης. Προσπάθησε να βρεις δικηγόρο να το υπογράψει. Είναι πανεύκολο να σου δώσει τα λεφτά πίσω. Απλά πίεσέ τον να πάρει τη "σωστή" απόφαση. να σου πω την αληθεια, μαλλον κατι τετοιο με κοβω να κανω... εχουμε εναν οικογενειακο φιλο δικηγορο, που πριν λιγο καιρο τελειωσε μεταπτυχιακα κλπ στην αγγλια, οποτε πρεπει να ξερει κ τους νομους εκει... βεβαια πρεπει να βρω την διευθυνση του πρωτα, αλλα εχω κατι κατα νου... με το αλλο θεμα εχει κανεις καμια ιδεα? απλο chargeback παιζει να δικαιωθει απο την τραπεζα, απο την στιγμη που υπαρχει tracking number? ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** παιδια ειναι απιστευτο!... αυτος ειναι ο πωλητης, Kaveh Fard, μενει στο portsmouth απο οτι λεει κ το ebay... Νομιζω πως βλεπω λιγο φως στο βαθος του τουνελ!... Να σημειωσω οτι στο paypal εμφανιζεται ως kathleen fard στο account, ενω στα πρωτα mail μας υπεγραφε σαν Kaveh Fard! Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2009 από ocelotgr Αυτόματη ένωση μηνυμάτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 αυτό θα πει να πιάνεις το jackpot....απίστευτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ocelotgr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 τι κανει το google ομως... αντε να δουμε τωρα πως προχωραμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trelloneritis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδιά, τα φώτα σας.... Κέρδισα σε μια δημοπρασία στο ebay.co.uk αυτό το ρολόι http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330308181112&ru=http%3A%2F%2Fshop.ebay.co.uk%3A80%2F%3F_from%3DR40%26_trksid%3Dm38%26_nkw%3D330308181112%26_sacat%3DSee-All-Categories%26_fvi%3D1 Έκανα την πληρωμή κανονικά με Paypal Την επόμενη μέρα παίρνω μύνημα στο ebay απο τον πωλητή που μου λέει "I havent received your payment for the Suunto Observer( i am getting a weired processing message from paypal). Can you please ensure you send payment (you may even have to cancel and resend) to [email protected]". Κοιτάω την συναλλαγή στο Paypal και λέει (payment to) [email protected] (status) "unclaimed". Του απαντάω (πάντα μεσα απο το ebay): Hi, paypal says that the amount payed to [email protected] is "Unclaimed". I don't know what this means... How do I know that [email protected] is the same person with [email protected]? Η απάντηση που παίρνω είναι: For some reason my default paypal account is not registering with my ebay account ([email protected]). Its very peculiar but is happened with all my payments this week. Can you please send payments directly to [email protected]. This email adress has always been registered to the default paypal account and should process payments immediately. That way I can ensure quick despatch. I have never had issues with payment (please check my feedback). Το μόνο που έκανα είναι να να ακυρώσω την συναλλαγή στο Paypal και να διασταυρώσω το email που μου έδωσε με το user id (απο το advanced search του ebay) οπου είδα οτι είναι πράγματι ο ίδιος (ο divingcomputers με αξιολόγιση 100% απο 156). Πώς να το χειριστώ? Να προχωρίσω στην συναλλαγή ή όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Καθαρός φαίνεται, προχώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trelloneritis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Να προχωρίσω, αλλα πως? Αμα του στείλω το ποσόν μέσω paypal είμαι καλυμμένος απο το ebay? Θα φαίνεται η συναλλαγή? Δεν είναι απαραίτητο να γίνει η πληρωμή απο το κουμπί "pay now" που έχει στο ebay? Πώς μπορώ να κάνω μια πληρωμή στο paypal, σε email της επιλογής μου, και να φαίνεται για ποιο λόγο γίνεται η πληρωμή (πχ item 330308181112)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kikoath Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Να προχωρίσω, αλλα πως?Αμα του στείλω το ποσόν μέσω paypal είμαι καλυμμένος απο το ebay? Θα φαίνεται η συναλλαγή? Δεν είναι απαραίτητο να γίνει η πληρωμή απο το κουμπί "pay now" που έχει στο ebay? Πώς μπορώ να κάνω μια πληρωμή στο paypal, σε email της επιλογής μου, και να φαίνεται για ποιο λόγο γίνεται η πληρωμή (πχ item 330308181112)? Κάντο μέσα από το pay now, γνώμη μου. Είσαι καλυμμένος και σου επιστρέφονται τα χρήματα σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalexoulhs Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδιά, τα φώτα σας....Κέρδισα σε μια δημοπρασία στο ebay.co.uk αυτό το ρολόι http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330308181112&ru=http%3A%2F%2Fshop.ebay.co.uk%3A80%2F%3F_from%3DR40%26_trksid%3Dm38%26_nkw%3D330308181112%26_sacat%3DSee-All-Categories%26_fvi%3D1 Έκανα την πληρωμή κανονικά με Paypal Την επόμενη μέρα παίρνω μύνημα στο ebay απο τον πωλητή που μου λέει "I havent received your payment for the Suunto Observer( i am getting a weired processing message from paypal). Can you please ensure you send payment (you may even have to cancel and resend) to [email protected]". Κοιτάω την συναλλαγή στο Paypal και λέει (payment to) [email protected] (status) "unclaimed". Του απαντάω (πάντα μεσα απο το ebay): Hi, paypal says that the amount payed to [email protected] is "Unclaimed". I don't know what this means... How do I know that [email protected] is the same person with [email protected]? Η απάντηση που παίρνω είναι: For some reason my default paypal account is not registering with my ebay account ([email protected]). Its very peculiar but is happened with all my payments this week. Can you please send payments directly to [email protected]. This email adress has always been registered to the default paypal account and should process payments immediately. That way I can ensure quick despatch. I have never had issues with payment (please check my feedback). Το μόνο που έκανα είναι να να ακυρώσω την συναλλαγή στο Paypal και να διασταυρώσω το email που μου έδωσε με το user id (απο το advanced search του ebay) οπου είδα οτι είναι πράγματι ο ίδιος (ο divingcomputers με αξιολόγιση 100% απο 156). Πώς να το χειριστώ? Να προχωρίσω στην συναλλαγή ή όχι? Καλητερα ακυρωσε τη συναλλαγη. Αν καποιος πει πως του ειχαν υποκλεψει/παρει τους κωδικους του eΒay Account του, σε περιπτωση απατης δεν καλυπτεσε απο το paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kikoath Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Καλητερα ακυρωσε τη συναλλαγη. Αν καποιος πει πως του ειχαν υποκλεψει/παρει τους κωδικους του eΒay Account του, σε περιπτωση απατης δεν καλυπτεσε απο το paypal. Ενδιαφέρουσα πληροφορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ocelotgr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 φιλε μακρια, μονο μεσα απο ebay... εγω παλευω να μην χασω 600ε για μια τετοια αηδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kikoath Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Να πω και εγώ με τη σειρά μου ότι θυάρχουν πολλοί επιτήδειοι στο ebay(και όχι μόνο φυσικά)και εννοείται ότι θέλει μεγάλη προσοχή στις συναλλαγές κυρίως όταν ο πωλητής δεν δέχεται paypal.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trelloneritis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Ο πωλητής της περίπτωσής μου δέχεται paypal. Το θέμα είναι οτι ο λογαριασμός που έχει στο paypal δεν αντιστοιχεί στο λογαριασμό που έχει στο ebay, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πληρωθεί. Υπάρχει τρόπος να πληρωθεί μέσω paypal κατευθείαν και να φαίνεται για ποιό λόγο πληρώθηκε, οτι δηλαδή μπήκε το Α ποσό στο λογαρισμό του για αγορά του Χ αντικειμένου απο Ebay, και να αναγνωρίζει το ebay την συναλλαγή? Η βαθμολογία του συγκεκριμένου πωλητή είναι 100% και ολες οι πωλήσεις του είναι ακριβούτσικα αντικείμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ocelotgr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 ναι φιλε μου, κ εγω με paypal κατευθειαν πληρωσα για αντικειμενο του ebay, αλλα τωρα τρεχω!... καλυτερα να στειλεις ενα mail στο paypal για να σου πουν αν θα καλυπτεσαι απο buyer's protection μετα, προτου προχωρησεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Ο πωλητής της περίπτωσής μου δέχεται paypal. Το θέμα είναι οτι ο λογαριασμός που έχει στο paypal δεν αντιστοιχεί στο λογαριασμό που έχει στο ebay, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πληρωθεί. Υπάρχει τρόπος να πληρωθεί μέσω paypal κατευθείαν και να φαίνεται για ποιό λόγο πληρώθηκε, οτι δηλαδή μπήκε το Α ποσό στο λογαρισμό του για αγορά του Χ αντικειμένου απο Ebay, και να αναγνωρίζει το ebay την συναλλαγή? Η βαθμολογία του συγκεκριμένου πωλητή είναι 100% και ολες οι πωλήσεις του είναι ακριβούτσικα αντικείμενα. Ζήτα του να σου ξαναστείλει το σωστό "Pay now". Είχα ζητήσει μια εξυπηρέτηση από ένα πωλητή και μου απάντησε στο μήνυμα ένα link "Pay now" όπου έιχε προσθέσει αυτό που του ζητούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα