Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για eBay! #2

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

αστα να πανε, το ξερω...

το θεμα ειναι τωρα τι κανουμε, πως αποδεικνυεις οτι δεν εισαι ελεφαντας?...

Πριν ξεκινησεις τη διαδικασια με το Paypal, δεν του μιλας την γλωσσα που καταλαβαινει ο βρωμοαγγλος? Δηλαδη, απειλησε τον οτι αφου σε κοροιδεψε, θα μπεις με αλλους λογαριασμους φιλων σου και θα τον ταραξεις στα αρνητικα feedbacks! Σαν πωλητης πλεον απο οτι ξερω δεν μπορει να σου αφησει αρνητικο αυτος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα τώρα!

Όταν άρχισα να χρησιμοποιώ το ebay, θυμάμαι πως είχα διαβάσει στους κανονισμούς αν κάποιος χρήστης σας προτείνει να σας πουλήσει εκτός ebay να μην δεχτήτε σε καμία περίπτωση, το ebay δεν θα έχει καμία ευθύνη και να το καταγγείλετε στο ebay. Αυτά!

Καλή τύχη!

οτι δεν ξερει τι εννοω, κ οτι αυτος εστειλε κανονικα το λαπτοπ...

Μαστα...πες του: "τον θειο σου τον Ελγιν (αυτόν που έκλεψε τα μάρμαρα από τον παρθενώνα) τον ηξερες, μ@@η παλι@δ@ρφ@ρ@?"

Κλασσικη περιπτωση κοροϊδιας στους "παρακατιανους" της ψαροκωσταινας Ελλαδιτσας, θα σκεφτηκε ο αγγλος...

Κοιτα εγω στην θεση σου θα τον απειλουσα με αυτα που σου 'πα πιο πανω περι αρνητικων feedbacks!

Το πάθημα ας γίνει μάθημα.Λίγο ακριβό βέβαια.....αλλά έτσι ειναι!Εφόσον εχει απόδειξη οτι κατι σου εστειλε συστημένο ,επαιξες κι έχασες.

Λυπάμαι ειλικρινά ,αλλά δεν βοηθάει σε κάτι!

80κατι αξιολογησεις με 97.8% positive...

μισο να βρω κ links

PS: εδω η δημοπρασια, κ εδω ο "χρηστης"(!@%@@$!*&!@!)

Οπως ειπε και ο fnwokke.. με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια..

ΠΟΤΕ δεν πληρώνεις κάτι ΕΚΤΟΣ ebay.. δεν σε καλύπτει κανένας μετά.

Κάνε ΑΡΝΗΣΗ χρέωσης στην τράπεζα σου ASAP !!!

Οπως ειπε και ο fnwokke.. με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια..

ΠΟΤΕ δεν πληρώνεις κάτι ΕΚΤΟΣ ebay.. δεν σε καλύπτει κανένας μετά.

Κάνε ΑΡΝΗΣΗ χρέωσης στην τράπεζα σου ASAP !!!

παιδια διαβασα ολα τα παραπανω και σαν παθοντας να σας πω οτι οι εγγλεζοι ειναι ιο χειροτεροι .απο καμενους επεξεργαστες κ.λ.π.ηλεκτρονικα αλλο τιποτα.εχω παρει με μεταφορα σε τραπεζα 330 ευρω απο εναν γαλλο και κανενα προβλημα.εχω ερθει σε αντιπαραθεση με αμερικανακια και κερδισα .αλλα τα εγγλεζακια δεν παιζονται.μεγαλη προσοχη και στα τελωνεια.γινονται και ταρζανιες.καντε ελεγχο στα συνοδευτικα για το βαρος του δεματος.παντα αναγραφεται πανω.παραλαμβανεις παρουσια υπαληλου ως μαρτυρα.μεγαλη προσοχη παιδια,το e-bay εχει καταντησει μπαχαλο.

Σωστά! Επειδή 600 ευρώπουλα εμένα θα με πείραζε να τα φάει ο "εγγονός" του Έλγιν, θα μάζευα 5-6 φίλους μου που έχουν λογαριασμό στο ebay, θα ψώνιζα από αυτόν τον π@@στ@ και μετά chargeback επειδή το προϊόν δεν ήταν as described! Φυσικά μετά κερασάκι με negative feedback! Έτσι θέλουν οι αλήτες!

τι να πω, αν δεν βρω ακρη σιγουρα θα το κανω κ αυτο... (κατι τετοιο υπαινιχθηκε κ το paypal, αν μαζευτουν κ αλλα complaints στο μελλον, θα ξανακοιταξει την υποθεση) τωρα περιμενουμε την τραπεζα...

αληθεια, αλλη η αμφισβητηση κ αλλη η αρνηση?

Ένα λάθος που έκανες φίλε ocelotgr είναι οτι μπορεί ο πωλητής με συνεννόηση να το στείλει ελλάδα και ας μην το δηλώνει, απλά χρεώνει παραπάνω μεταφορικά στο invoice. Το έχω κάνει και ως πωλητής και ως αγοραστής.

Κάτι που μπορείς να κάνεις τώρα, είναι να του στείλεις ένα συστημένο γράμμα στη διεύθυνση του, που ελπίζω να την έχεις, σε άψογα αγγλικά, όπου θα του ζητάς το serial number του macbook για να καταγγείλεις το Royal Mail και τον υπάλληλο που το παρέλαβε.

Σε ανττίθετη περίπτωση θα του κάνεις αγωγή για αποζημίωση για απάτη όπου θα αναφέρονται οι σχετικοί νόμοι της Ευρωπαικής Ένωσης.

Προσπάθησε να βρεις δικηγόρο να το υπογράψει.

Είναι πανεύκολο να σου δώσει τα λεφτά πίσω. Απλά πίεσέ τον να πάρει τη "σωστή" απόφαση.

Ένα λάθος που έκανες φίλε ocelotgr είναι οτι μπορεί ο πωλητής με συνεννόηση να το στείλει ελλάδα και ας μην το δηλώνει, απλά χρεώνει παραπάνω μεταφορικά στο invoice. Το έχω κάνει και ως πωλητής και ως αγοραστής.

Κάτι που μπορείς να κάνεις τώρα, είναι να του στείλεις ένα συστημένο γράμμα στη διεύθυνση του, που ελπίζω να την έχεις, σε άψογα αγγλικά, όπου θα του ζητάς το serial number του macbook για να καταγγείλεις το Royal Mail και τον υπάλληλο που το παρέλαβε.

Σε ανττίθετη περίπτωση θα του κάνεις αγωγή για αποζημίωση για απάτη όπου θα αναφέρονται οι σχετικοί νόμοι της Ευρωπαικής Ένωσης.

Προσπάθησε να βρεις δικηγόρο να το υπογράψει.

Είναι πανεύκολο να σου δώσει τα λεφτά πίσω. Απλά πίεσέ τον να πάρει τη "σωστή" απόφαση.

Α)Θα σου πει δεν το ξέρω το serial number ,αφου στο εστειλα το λάπτοπ πώς να το ξέρω?Δεν το σημείωσα πριν το στείλω......;)

Β)Εμένα αν μου έλεγε ενας άγγλος οτι θα μου κάνει αγωγή από την αγγλία στην ελλάδα για απάτη ,θα γέλαγα μια βδομάδα!!!!Είναι αστείο σαν επιχείρημα ,ειδικά απέναντι σε κάποιον αποφασισμένο σαν κι αυτόν τον άγγλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...