Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για eBay! #2

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

για έναν σκληρό δίσκο που σκέφτομαι να αγοράσω 36 ευρό υπάρχει κίνδυνος τελωνείου? εδώ

από Hong Kong με "Standard Int'l Flat Rate Shipping".απλα σκέφτομαι μήπως αν το στείλει με κούριερ θα είναι καλύτερη η συσκευασία..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για έναν σκληρό δίσκο που σκέφτομαι να αγοράσω 36 ευρό υπάρχει κίνδυνος τελωνείου? εδώ

από Hong Kong με "Standard Int'l Flat Rate Shipping".απλα σκέφτομαι μήπως αν το στείλει με κούριερ θα είναι καλύτερη η συσκευασία..

Η αξία ειναι κάτω απο 40€ οπότε ισως το γλυτώσεις το τελωνείο.Αν όμως το πιάσουν επειδ έρχεται απο κίνα και αυτα τα ψάχνουν να ξερεις οτι θα πληρωσεις τον κούκο - αηδόνι......

ρε παιδιά γιατί όταν μπαίνω στο ebay από το desktop ο μετρητής που δείχνει πόσος χρόνος έχει μείνει για bidding είναι ακνητος και θέλει refresh η σελιδα, ενώ από το laptop φαίνεται να μετράει αντίστροφα σε πραγματικό χρόνο????

Δεν έχει σχέση ούτε με ebay desktop, ουτε με add-on, ούτε με ebay countdown, γιατί πολύ απλά δεν ασχολήθηκα ποτέ με τέτοια.

Επίσης από το laptop η διάταξη στο interface του ebay είναι κάπως διαφορετική, στην αρχή νόμιζα ότι ήταν αυτόματη προσαρμογή στο μέγεθος της οθόνης, αλλά δεν είναι απλά τα ίδια στοιχεία "στριμωγμένα" στην 15,4", είναι και διαφορετική διαθεσιμότητα πληροφοριών (πχ για τον πωλητή λείπουν κάποιες επιλογές και πρέπει να μπεις στο προφιλ του για να τις δεις).

Ειδικά αυτό με τον μετρητή όμως δεν ξέρω πως συμβαίνει. Btw, μπαίνω μόνο στο ebay.co.uk και από ότι είδα δεν έχει σχέση με το αν είμαι logged in ή όχι.

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι μαλλον απο το λάπτοπ μπαίνεις στο ebay.com και απλά κοιτάς προιόντα που είναι απλά απο ΕΕ.Μου κάνει βέβαια εντύπωση που λές ότι μπαίνεις μονο στο .co.uk αλλα αυτό είναι το μόνο που μου έρχετε στο μυαλό.

Πάντως για να μπορείες και στο desktop να βλέπεις το μετρητή σε πραγματικό χρόνο το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις το co.uk -> .com .Εκεί απλά θα δείς ότι θέλεις με την διάταξη του αμερικάνοικου ebay.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπα, δεν είναι αυτό, δοκίμασα να μπω και στο com συνειδητά και από το desktop και συμβαίνει ακριβώς το ίδιο, λες και στο laptop μπαίνω σε άλλο πράγμα ρε παιδί μου...Btw δεν μπήκα ούτε κατά λάθος στο com τις φορές που αναφέρω ότι παρατήρησα τη διαφορα, θα το θυμόμουν για τον απλούστατο λόγο ότι τοπροϊόν που ε'ίχα σταμπάρει ΔΕΝ υπήρχε στο com (είχε γίνει listing μόνο στο co.uk) και το παρακολουθούσα μέρες, θα το είχα καταλάβει ότι μπήκα λάθος. Θα προσπαθ'ησω να επανέλθω με screenshots....

edit: επανέρχομαι λοιπόν. Τα screenshots είναι με απόσταση 2-3 λεπτά, φαίνεται ότι είναι το ίδιο site, το ίδιο προϊόν και ο ίδιος seller, απλώς είναι κάπως διαφορετικές οι σελίδες, και στα χρώματα, αλλα κυρίως στο timer (στο screenshot που ο χρόνος φαίνεται με πορτοκαλί χρώμα είναι του λαπτοπ και μετράει ανάποδα σε πραγματικό χρόνο).

http://rapidshare.com/files/196051148/Ebay.zip.html

μήπως κάνω κάτι διαφορετικό και δεν το βλέπω??????

Επεξ/σία από arxaggelos

Δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα...Για την υπερτιμολογήσανε δεν γίνεται να έχεις πρόβλημα γιατί αν έχει μέσα την απόδειξη θα δουν την τιμή ,αν όχι δεν υπάρχει κανένα θέμα.Δεν μπορούν να κοστολογίσουν κάτι ετσι...

Και για το όπλο πάλι εντελώς άκυρο θα είναι να έχεις πρόβλημα γιατί είναι και καλά διακοσμητικό είδος και όχι όπλο.Αφού δεν χρειάζεσε άδεια για να το αγοράσεις μάλλον απίθανο είναι να σου ζητήσουν μετά.

Είμαι σχέδον σίγουρος ότι όλα να πάνε καλά!(Δεν λέω σίγουρος γιατί όπως και να είναι έχουμε πολλά "αστέρια" στο τελωνείο μας)

Αν θέλεις ενημέρωσε μας όταν το πάρεις!

Ενημέρωσε μας αν θέλεις όταν

Ακόμα τίποτα! Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Υπάρχει ακόμα στο site της usps το Your item is being processed by customs in GREECE που μου το δείχνει από την προηγούμενη Τρίτη (εδώ και μια εβδομάδα σχεδόν) και στο site των ελτα (ή των ελτά courier) τίποτα.

Τι λέτε να συμβαίνει? Εν πάσει περιπτώση ξέρει κανείς που μπορώ να τηλεφωνήσω μπας και μάθω τι συμβαίνει? Στο τελωνείο Αθηνών που είχα πάρει τηλέφωνο μου λένε ότι δεν έχουν δέματα εκεί.

Πάντα μιλάω για αυτό το αντικείμενο

http://cgi.ebay.com/56-BLEACH-ANIME-SLICING-MOON-ICHIGO-TENSA-BANKAI-SWORD_W0QQitemZ320335652107QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item320335652107&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50

Είναι ακόμα πολύ νωρίς...απο Αμερική παίζει να κάνει και κανένα μήνα...

Μα αυτήν την στιγμή που γράφοντε αυτές οι γραμμές είναι στην Ελλάδα. Θα κάνει ένα μήνα να πάει από αεροδρόμιο σπίτι μου? (που και εγώ Αθήνα μένω).

Προσπαθώ να κάνω bid σε μια ξιφολογχη και με ζητάει να κάνω Confirm your identity βάζοντας τα στοιχειά μιας κάρτας visa.(Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό)

Έχω μια prepaid κάρτα στην τράπεζα Κύπρου που την χρησιμοποιώ και στο paypal. Βάζω τον αριθμό της κάρτας και δεν το δέχεται.Πως είναι δυνατόν?!!!

παίδες παρήγγειλα ένα μπλουζάκι από ένα ebay store και μεταφορικά ήταν free για Ελλάδα!Μέσα στο mail που μου έστειλε μετά απο μια μέρα γράφει:

I have finished shipping process for your items.

This shipping type is not provide tracking number, but don't worry about

that. Usually it will arrive safety within 7~10 BUSINESS DAYS to you.

πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ?τί είναι ακριβώς το track number?Είναι 'εμπιστος seller με 1600+ πωλήσεις!περιμένω απάντηση!

thanx in advance!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...