rallis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Θα αλλάξεις την ip σου αφου ξανασυνδεθείς στον πάροχό σου και μετα θα δωσεις ψευτικα στοιχεία.Το μονο οτι θα χρειαστει να ανοιξεις ενα καινουριο e-mail πχ στο hotmail.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 έκανα retract bid (κάπως έτσι το γράφει) και το δέχτηκε και ακύρωσα το bid. Γιατί θα φαινόταν ύποπτο κάποιος με 0 feedback που γράφτηκε σήμερα ας πούμε να κάνει bid κατευθείαν σε αυτό . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 ολα καλα τοτε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalexoulhs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Κανε ενα καινούριο account και κανε μια προσφορά μεγαλύτερη για να γλυτώσεις το κανονικό σου account.... Πραγματικά αυτο το θεωρεις συμβουλη? Σε μια τετοια περιπτωση τα fees της αγγελιας χρεωνωνται κανονικα και προσαυξημενα απο τo FVF. Οπως είδες υπάρχει διαδικοσια νομιμη για να κανεις retract ενα bid. Το να κάνεις ενα λάθος και να το φορτώνεις σε αλλον δεν νομίζω οτι ειναι πολυ υπευθηνο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 έκανα μια μλκ και θέλω βοήθεια. έκανα bid για μια δημοπρασία για μια παλιά φωτογραφική αλλά μετά που επικοινώνησα με τον τύπο που την πουλάει (τα μισά Αγγλικα τα άλλα γερμανικά.... ) μου λέει δεν την έχει δοκιμάσει και δεν ξέρει αν δουλεύει. Και ρωτάω πρίν να λήξει η δημοπρασία υπάρχει τρόπος να πάρω το bid μου πίσω ? θα πρέπει να τον πληρώσω? Πώς μπορεί να γίνει αυτό? Πραγματικά αυτο το θεωρεις συμβουλη? Σε μια τετοια περιπτωση τα fees της αγγελιας χρεωνωνται κανονικα και προσαυξημενα απο τo FVF. Οπως είδες υπάρχει διαδικοσια νομιμη για να κανεις retract ενα bid. Το να κάνεις ενα λάθος και να το φορτώνεις σε αλλον δεν νομίζω οτι ειναι πολυ υπευθηνο.... Εχεις δίκιο ... Αυτό που είπα δεν ειναι το σωστό ,αλλά το είπα για τον εξής απλό λόγο. Ο πωλητής ενω δεν ξέρει αν δουλεύει η φωτογραφική μηχανή (αν ειναι αυτό αλήθεια-μάλλον ψέμα για μένα) την πουλάει στο ebay.Παρόλα αυτά δεν το αναγράφει στη δημοπρασία ξεκάθαρα όπως οφείλει ,γιατί αν το έγραφε δεν θα τον ρώταγε ο androu για διευκρινηση με mail.Γι αυτό δεν περίμενα να γίνει mutual withdraw το bid .Αλλωστε εφόσον δεν αναγράφει ο πωλητής οτι η μηχανή ''ισως'' να μην δουλεύει ,υπάρχει ''ενδεχόμενος δόλος'' ,τον οποίο μπορείς να αντιμετωπίσεις αναλόγως. Εν τέλει ο πωλητής φάνηκε κύριος,ο androu έπραξε το σωστό και ούτε γάτα ,ούτε ζημιά. MEA CULPA(λάθος μου) ,δεν πρέπει να δίνουμε σε forum τέτοιες συμβουλές σαν την δική μου.Συγνώμη..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Λογικά αν γινόταν 2ος λογαριασμός, γινόταν bid με 0 feedback και δεν εμφάνιζε σημάδια ζωής για να πληρώσει εγώ θα ήμουνα ο ύποπτος και αν το έψαχναν στο ebay (που θα το έκαναν) θα βλέπαν οτι είναι λογαριασμός κλώνος οπότε δεν με συνέφερε να κάνω κάτι τέτοιο. Σαφώς είναι μια λύση ανάγκης εφόσον δεν δεχτεί ο πωλητής το retract ή για να μην γραφτεί το retract στο feedback as a byer αλλά καλύτερα με την νόμιμη οδό! Ίσως θα έπρεπε ο πωλητής να έγραφε "δεν ξέρω αν δουλεύει, Untested" ή κάτι τέτοιο.. Να μου πείτε αφού δεν το έγραφε γιατί έκανες bid? ε.. ξέρω και εγώ! Πάντως και σε αρνητικά feedback που του έχουν αφήσει λένε οτι τους έκλεψε στα έξοδα αποστολής διότι γράφει για dhl και τα στέλνει με απλό ταχυδρομείο κτλπ κτλπ ! Αφού τον ξεφορτώθηκα όλα καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thesar Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Και εγω καινούργιος είμαι, ποιο ebay θα προτείνατε? (Αγγλιας, Γερμανιας..), και κάτι άλλο αν θέλω να πλειοδοτήσω για ένα προϊόν και το ebay δεν μου ξεκαθαρίζει πόσα είναι τα έξοδα αποστολής για Ελλάδα τι πρέπει να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge0rge007 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δεν υπάρχουν απο όσο ξέρω διαφορές ανάμεσα στα διάφορα ebay αρκεί όταν κάνεις αναζήτηση να έχεις στο item location : worldwide. Όταν δεν γράφει τα έξοδα και στο Post to: γράφει worldwide ή europe τότε πρέπει να ρωτήσεις τον πωλητή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greensub Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Ενα ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ και εύκολο currency calculator!! (μετατροπέας νομισμάτων στα ελληνικά) http://www.x-rates.com/calculator.html Εγώ προτείνω το δωρεάν Microsoft Calculator Plus. Πέρα από τα καλύτερα γραφικά, το Microsoft Calculator Plus προσφέρει τη δυνατότητα μετατροπής μεταξύ διάφορων μονάδων. Εκτός από τις συμβατικές κατηγορίες, υπάρχει δυνατότητα μετατροπής από μια συναλλαγματική ισοτιμία σε άλλη. Και από το μενού φορτώνει αυτόματα τις ισοτιμίες της ημέρας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα. Εχω βρει σε εναν πωλητη που πουλαει τζιν παντελονια. Και εχει μια προσφορα οτι στα 3 πληρωνεις 2.ομως δεν μπορω να καταλαβω πως μπορω να το κανω αυτο. Μεχρι τωρα δεν εχω βρει επιλογη για 3 item ταυτοχρονα απο εναν πωλητη. Πως μπορει να γινει και να με διασφαλιζει το ebay σε αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parisb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα. Εχω βρει σε εναν πωλητη που πουλαει τζιν παντελονια. Και εχει μια προσφορα οτι στα 3 πληρωνεις 2.ομως δεν μπορω να καταλαβω πως μπορω να το κανω αυτο. Μεχρι τωρα δεν εχω βρει επιλογη για 3 item ταυτοχρονα απο εναν πωλητη. Πως μπορει να γινει και να με διασφαλιζει το ebay σε αυτο? Κατοπιν συννενοησης μαλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) o πωλητης ειναι αυτος http://cgi.ebay.co.uk/4411-FORGOTTEN-ABJ-VINTAGE-DENIM-JEANS-SIZE-S-W29-L32_W0QQitemZ110317598848QQihZ001QQcategoryZ24071QQtcZphotoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262 αν θελετε δειτε αν μπορει να καταλαβει καποιος πως μπορει να γινει κατι τετοιο ωστε να πληρωσω 2 και να παρω 3 παντελονια οπως λεει η προσφορα του ευχαρηστω Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2009 από ababapanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalexoulhs Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 ....αν θελετε δειτε αν μπορει να καταλαβει καποιος πως μπορει να γινει κατι τετοιο ωστε να πληρωσω 2 και να παρω 3 παντελονια οπως λεει η προσφορα του ευχαρηστω Οταν κανεις bid σε 3 προιοντα θα κανεις: Request Total from Seller. Λογικά μετά θα σου ερθει "invoice" με την τιμή που πρέπει. -----Προστέθηκε 24/1/2009 στις 06 : 18 : 58----- Εχεις δίκιο ...Αυτό που είπα δεν ειναι το σωστό ,αλλά το είπα για τον εξής απλό λόγο. Ο πωλητής ενω δεν ξέρει αν δουλεύει η φωτογραφική μηχανή (αν ειναι αυτό αλήθεια-μάλλον ψέμα για μένα) την πουλάει στο ebay.Παρόλα αυτά δεν το αναγράφει στη δημοπρασία ξεκάθαρα όπως οφείλει ,γιατί αν το έγραφε δεν θα τον ρώταγε ο androu για διευκρινηση με mail.Γι αυτό δεν περίμενα να γίνει mutual withdraw το bid .Αλλωστε εφόσον δεν αναγράφει ο πωλητής οτι η μηχανή ''ισως'' να μην δουλεύει ,υπάρχει ''ενδεχόμενος δόλος'' ,τον οποίο μπορείς να αντιμετωπίσεις αναλόγως. Εν τέλει ο πωλητής φάνηκε κύριος,ο androu έπραξε το σωστό και ούτε γάτα ,ούτε ζημιά. MEA CULPA(λάθος μου) ,δεν πρέπει να δίνουμε σε forum τέτοιες συμβουλές σαν την δική μου.Συγνώμη..... Καταρχην συγνώμη αν σου μίλησα λιγο αποτομα. Συμφωνω με αυτα που λες, αλλα το σωστότερη λύση αν ο seller δεν ειναι συνεργάσιμος ειναι να κάνεις "report item" στο eBay. Αν το ο πωλητης αλλα πουλάει και άλλα περιγράφει, η αγγελία διαγράφεται. Καλό ειναι να μην δινουμε συμβουλές που δεν δημιουργούν ενα ασφαλές περιβάλλον και για αγοραστές αλλα και για πωλητές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Οταν κανεις bid σε 3 προιοντα θα κανεις: Request Total from Seller. Λογικά μετά θα σου ερθει "invoice" με την τιμή που πρέπει. -----Προστέθηκε 24/1/2009 στις 06 : 18 : 58----- Καταρχην συγνώμη αν σου μίλησα λιγο αποτομα. Συμφωνω με αυτα που λες, αλλα το σωστότερη λύση αν ο seller δεν ειναι συνεργάσιμος ειναι να κάνεις "report item" στο eBay. Αν το ο πωλητης αλλα πουλάει και άλλα περιγράφει, η αγγελία διαγράφεται. Καλό ειναι να μην δινουμε συμβουλές που δεν δημιουργούν ενα ασφαλές περιβάλλον και για αγοραστές αλλα και για πωλητές. Το λάθος ήταν δικό μου που δεν σιγουρεύτηκα αν γράφει πουθενά αν δουλεύει σωστά, όντως δεν το έγραφε οπότε εκεί το παίρνεις με δικιά σου ευθύνη! δεν είναι οτι άλλα πουλά άλλα γράφει απλά θα μπορούσε να γράφει 'ξέρεις δεν ξερω αν δουλεύει, την έκλεψα, δεν είναι δικιά μου, δεν την δοκίμασα κτλπ κτλπ ' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weirdo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 παιδιά έχω χτυπήσει μια δημοπρασία στο ebay, δεν πρόσεξα όμως πως το item είναι used... υπάρχει τρόπος να κάνω υπαναχωρηση στο χτύπημα μου ? η δημοπρασία λήγεις σε 6 ώρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα