arxontas77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μην ανησυχεις φιλε θα παρεις πισω τα λεφτα σου μεσω paypal.Πανε στον λογαριασμο σου στο paypal και κανε dispute και μετα claim σε ευχαριστω παρα πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Θέλω να παραγγείλω ένα αντικείμενο του οποίου η αξία μαζί με τα μεταφορικά είναι 8.8$ είναι Αμερική. έρχεται με USPS First Class Mail InternationalT . Θα δώσω κάτι στο Τελωνείο? Να πώ να γράψει αν μπορεί πάνω οτι είναι gift ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
css03027 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά είχα αγοράσει πριν τις γιορτές μπλούζα από Αγγλία, στις 15 Δεκεμβρίου, δεν έχει έρθει ακόμα, μιλάω με τον αποστολέα και μου λέει να μην αγχώνομαι και να περιμένω και πως το έχει στείλει, πάντως είναι πολύ συζητήσιμος. Αν δεν έρθει η μπλούζα τι μπορώ να κάνω, μου είπε πως άργησε λόγο της περιόδου των Χριστουγέννων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GR1337 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Θέλω να παραγγείλω ένα αντικείμενο του οποίου η αξία μαζί με τα μεταφορικά είναι 8.8$ είναι Αμερική. έρχεται με USPS First Class Mail InternationalT . Θα δώσω κάτι στο Τελωνείο? Να πώ να γράψει αν μπορεί πάνω οτι είναι gift ?? Μη φοβάσαι, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nibra10 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά είχα αγοράσει πριν τις γιορτές μπλούζα από Αγγλία, στις 15 Δεκεμβρίου, δεν έχει έρθει ακόμα, μιλάω με τον αποστολέα και μου λέει να μην αγχώνομαι και να περιμένω και πως το έχει στείλει, πάντως είναι πολύ συζητήσιμος. Αν δεν έρθει η μπλούζα τι μπορώ να κάνω, μου είπε πως άργησε λόγο της περιόδου των Χριστουγέννων. ζητα να σου δωσει track code για να δεις που βρισκεται το προιον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KleKoR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Θέλω να αγοράσω αυτό : http://cgi.ebay.co.uk/16GB-SONY-Memory-Stick-Pro-Duo-MS-Card-Mark2-PSP-Camera_W0QQitemZ180321604312QQcmdZViewItemQQptZUK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN?hash=item180321604312&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1301|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318 Έχει αγοράσει κανείς από εκεί? Ξέρουμε αν είναι ορίτζιναλ σόνυ? Να το πάρω ή όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GR1337 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Με τόσο λίγο feedback εγώ δεν θα τον προτιμούσα. Δες και κανέναν άλλον πιο σίγουρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KleKoR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 επειδή είναι αρκετά καλή η τιμή θα τον δοκιμάσω... Έχει ακούσει κανείς τίποτα για τα memory stick απο την κίνα??? κάτι άλλο, επειδή το θέλω για psp ξέρει κάποιος αν το δέχεται το psp, γιατί αν θυμάμαι καλά κάποτε το psp τα στικάκια των 4gb δεν τα διάβαζε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Θέλω να αγοράσω αυτό : http://cgi.ebay.co.uk/16GB-SONY-Memory-Stick-Pro-Duo-MS-Card-Mark2-PSP-Camera_W0QQitemZ180321604312QQcmdZViewItemQQptZUK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN?hash=item180321604312&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1301|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318 Έχει αγοράσει κανείς από εκεί? Ξέρουμε αν είναι ορίτζιναλ σόνυ? Να το πάρω ή όχι? 100% απομίμηση του αυθεντικού της sony.Υπάρχει γνωστό θέμα με τις κάρτες μνήμης της sony από το ebay. ΜΑΚΡΙΑ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 16GB αυθεντικο memory stick και 35ευρω δεν γινεται!!Τα memory stick απο Κινα ειναι αργα...πολυ αργα...καμια σχεση με τα original Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KleKoR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 οκ. ευχαριστώ παιδιά... δεν θα το πάρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Και fake να ειναι το memory stick μπορει να λειτουργει μια χαρα και το γνησιο οχι. Παντως ποια ειναι η πιθανοτητα δεν ξερω. Στο ebay πολλες fake memory cards και οχι μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 έκανα μια μλκ και θέλω βοήθεια. έκανα bid για μια δημοπρασία για μια παλιά φωτογραφική αλλά μετά που επικοινώνησα με τον τύπο που την πουλάει (τα μισά Αγγλικα τα άλλα γερμανικά.... ) μου λέει δεν την έχει δοκιμάσει και δεν ξέρει αν δουλεύει. Και ρωτάω πρίν να λήξει η δημοπρασία υπάρχει τρόπος να πάρω το bid μου πίσω ? θα πρέπει να τον πληρώσω? Πώς μπορεί να γίνει αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Κανε ενα καινούριο account και κανε μια προσφορά μεγαλύτερη για να γλυτώσεις το κανονικό σου account.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 ναι αλλά θα δούν ip θα πρέπει να δώσω αληθινά στοιχεία.. κτλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα