Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για eBay! #2

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μην ανησυχεις φιλε θα παρεις πισω τα λεφτα σου μεσω paypal.

Πανε στον λογαριασμο σου στο paypal και κανε dispute και μετα claim

σε ευχαριστω παρα πολυ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Θέλω να παραγγείλω ένα αντικείμενο του οποίου η αξία μαζί με τα μεταφορικά είναι 8.8$ είναι Αμερική. έρχεται με USPS First Class Mail InternationalT . Θα δώσω κάτι στο Τελωνείο? Να πώ να γράψει αν μπορεί πάνω οτι είναι gift ??

Παιδιά είχα αγοράσει πριν τις γιορτές μπλούζα από Αγγλία, στις 15 Δεκεμβρίου, δεν έχει έρθει ακόμα, μιλάω με τον αποστολέα και μου λέει να μην αγχώνομαι και να περιμένω και πως το έχει στείλει, πάντως είναι πολύ συζητήσιμος. Αν δεν έρθει η μπλούζα τι μπορώ να κάνω, μου είπε πως άργησε λόγο της περιόδου των Χριστουγέννων.

Θέλω να παραγγείλω ένα αντικείμενο του οποίου η αξία μαζί με τα μεταφορικά είναι 8.8$ είναι Αμερική. έρχεται με USPS First Class Mail InternationalT . Θα δώσω κάτι στο Τελωνείο? Να πώ να γράψει αν μπορεί πάνω οτι είναι gift ??

Μη φοβάσαι, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Παιδιά είχα αγοράσει πριν τις γιορτές μπλούζα από Αγγλία, στις 15 Δεκεμβρίου, δεν έχει έρθει ακόμα, μιλάω με τον αποστολέα και μου λέει να μην αγχώνομαι και να περιμένω και πως το έχει στείλει, πάντως είναι πολύ συζητήσιμος. Αν δεν έρθει η μπλούζα τι μπορώ να κάνω, μου είπε πως άργησε λόγο της περιόδου των Χριστουγέννων.

ζητα να σου δωσει track code για να δεις που βρισκεται το προιον

Θέλω να αγοράσω αυτό : http://cgi.ebay.co.uk/16GB-SONY-Memory-Stick-Pro-Duo-MS-Card-Mark2-PSP-Camera_W0QQitemZ180321604312QQcmdZViewItemQQptZUK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN?hash=item180321604312&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1301|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

Έχει αγοράσει κανείς από εκεί?

Ξέρουμε αν είναι ορίτζιναλ σόνυ?

Να το πάρω ή όχι?

επειδή είναι αρκετά καλή η τιμή θα τον δοκιμάσω...

Έχει ακούσει κανείς τίποτα για τα memory stick απο την κίνα???

κάτι άλλο, επειδή το θέλω για psp ξέρει κάποιος αν το δέχεται το psp, γιατί αν θυμάμαι καλά κάποτε το psp τα στικάκια των 4gb δεν τα διάβαζε...

Θέλω να αγοράσω αυτό : http://cgi.ebay.co.uk/16GB-SONY-Memory-Stick-Pro-Duo-MS-Card-Mark2-PSP-Camera_W0QQitemZ180321604312QQcmdZViewItemQQptZUK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN?hash=item180321604312&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1301|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

Έχει αγοράσει κανείς από εκεί?

Ξέρουμε αν είναι ορίτζιναλ σόνυ?

Να το πάρω ή όχι?

100% απομίμηση του αυθεντικού της sony.Υπάρχει γνωστό θέμα με τις κάρτες μνήμης της sony από το ebay.

ΜΑΚΡΙΑ!!!

Και fake να ειναι το memory stick μπορει να λειτουργει μια χαρα και το γνησιο οχι.

Παντως ποια ειναι η πιθανοτητα δεν ξερω.

Στο ebay πολλες fake memory cards και οχι μονο.

έκανα μια μλκ και θέλω βοήθεια. έκανα bid για μια δημοπρασία για μια παλιά φωτογραφική αλλά μετά που επικοινώνησα με τον τύπο που την πουλάει (τα μισά Αγγλικα τα άλλα γερμανικά.... ) μου λέει δεν την έχει δοκιμάσει και δεν ξέρει αν δουλεύει. Και ρωτάω πρίν να λήξει η δημοπρασία υπάρχει τρόπος να πάρω το bid μου πίσω ? θα πρέπει να τον πληρώσω? Πώς μπορεί να γίνει αυτό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...