Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για eBay! #2

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μήπως στράβωσαν τα πιν κατα τη μεταφορά?

δεν νομιζω φιλε.απο το πακεταρισμα(σχετικα καλο) και απο το σημειο που ειναι στραβα (στη γωνια και κατω απο το μεταλλικο ελασμα που συγκρατει τον επεξεργαστη)δεν παιζει ουτε με σφαιρες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλό φαίνεται, από μεταφορικά τι παίζει;

:-D δωρεαν οτι αγορασα το στειλαν δωρεαν,απλα προσοχη γιατι θελει περι τις 10 μερες

καλημερα παιδια,επανερχομαι γιατι ειχα νεωτερα απο τον πωλητη.μου προσφερει 50 δολαρια και ενα παραμυθι οτι καλυπτεται απο εργοστασιακη εγγυηση κ.λ.π.δεν υπαρχει ομως εγγυηση για στραβωμενα πιν ,ετσι δεν ειναι?κανω λαθος?να τον καρφωσω στο pay-pal να τελειωνει το εργο???

Ρε παιδιά επειδή είμαι πρωτάρης ας με βοηθήσει κάποιος, θέλω να πάρω αυτό:http://cgi.ebay.com/NEW-Apple-Macbook-Pro-2-53GHz-2-53-GHz-15-MB471LL-A-4G_W0QQitemZ370142541002QQihZ024QQcategoryZ111422QQtcZphotoQQcmdZViewItem και δεν έχω ούτε πιστωτική κάρτα ούτε τίποτα απ'ολα αυτά... Επειδή είμαι 16 χρονών, δεν μπορώ να κάνω τραπεζικό λογαριασμό, αλλά νομίζω ότι ούτε προπληρωμένη μου δίνουν, οπότε θα πάω με τον πατέρα μου...αν μπορεί ας υπολογίσει κ΄΄αποιος έμπειρος πόσο θα πληρώσω στο σύνολο σε ευρώ...και τι να ζητήσω από τον πωλητή (νομίζω λέει ο πωλητής ότι το στέλνει σαν δώρο και δωρεάν τα έξοδα αποστολής), σας παρακαλώ είναι ανάγκη(θα είναι το πρώτο μου Mac)... ευχαριστώ και θα περιμένω τις απαντήσεις σας...

vaggos37 μαλλον δε συμφερει καθολου απο εκει που διαλεξες.

Ο πωλητης ειναι αμερικη και αν δεις για να στο στειλει χρησιμοποιει κατα βαση κουριερ, εχει και επιλογη ταχυδρομειου που δε νιμιζω να σου αρνηθει.

Το κυριο σου προβλημα ειναι το τελωνειο!!!

Εκει θα το πιασουν πιστευω καθως το στελνει ασφαλισμενο για δικη του προστασια, οποτε θα σε σφαξει το τελωνειο. Πες 1630 ευρω ο φορητος και καμια 400 ευρω θα θας κανα τελωνειο οποτε κοιτα καλυτερα απο ευρωπαϊκα ebay.

Τωρα αν υπαρχει καποιος που εχει ξαναπαρει απο αμερικη και ξερει καλο πωλητη να σου προτεινει ισως αξιζει απο αμερικη.

Μεγαλο ρισκο κατ εμε να το φερεις απο αμερικη λογο τελωνειο, ειναι μεγαλη η αξια και ο αλλος δε ρισκαρει να στο στειλει χωρις ασφαλεια.

Οσον αναφορα την πληρωμη ισως σου δοσουν προπληρωμενη καρτα, θα σου απαντησω αργοτερα για της κυπρου.

Αλλιως καποια χρεωστικη ισως μπορει να συνδεθει με paypal, που ειναι κατι σαν μεσολαβητης ωστε να μην φαινεται η καρτα σου πουθενα και εχεις τπτ μπλεξιματα, απο σενα δεν παιρνουν τπτ, τα παιρνουν απο τον πωλητη

Με μια γρηγορη ματια σου βρηκα 2 απο αγγλια που δεν εχεις προβλημα με τελωνεια και χαζα και θα παραλαβεις σε 5-7 μερες

17"αρι με 2 γιγα μνημη και το 17"αρι με 4 γιγα .

Τωρα νομιζω θα εχεις ενα θεμα αν ειναι η πρωτη σου αγορα, καθως με την πρωτη αγορα πας να παρεις κατι τοσο ακριβο και ισως ειναι καχυποπτοι

Προσοχη οι τιμες ειναι σε αγγλικες λιρες, κανε μετατροπη

vaggos37 μαλλον δε συμφερει καθολου απο εκει που διαλεξες.

Ο πωλητης ειναι αμερικη και αν δεις για να στο στειλει χρησιμοποιει κατα βαση κουριερ, εχει και επιλογη ταχυδρομειου που δε νιμιζω να σου αρνηθει.

Το κυριο σου προβλημα ειναι το τελωνειο!!!

Εκει θα το πιασουν πιστευω καθως το στελνει ασφαλισμενο για δικη του προστασια, οποτε θα σε σφαξει το τελωνειο. Πες 1630 ευρω ο φορητος και καμια 400 ευρω θα θας κανα τελωνειο οποτε κοιτα καλυτερα απο ευρωπαϊκα ebay.

Τωρα αν υπαρχει καποιος που εχει ξαναπαρει απο αμερικη και ξερει καλο πωλητη να σου προτεινει ισως αξιζει απο αμερικη.

Μεγαλο ρισκο κατ εμε να το φερεις απο αμερικη λογο τελωνειο, ειναι μεγαλη η αξια και ο αλλος δε ρισκαρει να στο στειλει χωρις ασφαλεια.

Οσον αναφορα την πληρωμη ισως σου δοσουν προπληρωμενη καρτα, θα σου απαντησω αργοτερα για της κυπρου.

Αλλιως καποια χρεωστικη ισως μπορει να συνδεθει με paypal, που ειναι κατι σαν μεσολαβητης ωστε να μην φαινεται η καρτα σου πουθενα και εχεις τπτ μπλεξιματα, απο σενα δεν παιρνουν τπτ, τα παιρνουν απο τον πωλητη

Με μια γρηγορη ματια σου βρηκα 2 απο αγγλια που δεν εχεις προβλημα με τελωνεια και χαζα και θα παραλαβεις σε 5-7 μερες

17"αρι με 2 γιγα μνημη και το 17"αρι με 4 γιγα .

Τωρα νομιζω θα εχεις ενα θεμα αν ειναι η πρωτη σου αγορα, καθως με την πρωτη αγορα πας να παρεις κατι τοσο ακριβο και ισως ειναι καχυποπτοι

Προσοχη οι τιμες ειναι σε αγγλικες λιρες, κανε μετατροπη

Για αυτό εδώ:http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Apple-Macbook-Pro-2-4GHz-2-4-GHz-15-Intel-Core-2_W0QQitemZ120357986086QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_Apple_Laptops_ET?hash=item120357986086&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1301%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318, τι λές?

Αυτο ναι ειναι μια χαρα, θα ερθει απο αγγλια οποτε δεν εχεις τελωνεια και χαζα.δεχετε να του κανεις και αντιπροσφορα.

Δηλαδη ζηταει 1330 λιρες και 50 λιρες μεταφορικα, συνολο 1380 λιρες (1546 ευρω).

Μπορεις αν θελεις να του πεις να στο αφησει λιγο πιο χαμηλα, ας πουμε 1300 λιρες στρογγυλα και 50 για τα μεταφορικα, τωρα αν αρνηθει και το θελεις δοστου εκει τα 1330.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!μετα απο ενδιαφερον για μια αγορα πατησα 2 φορες pay now (ξεχωριστα την καθε φορα και λoγω απειριας) μπηκα σε καποια πεδια για την αγορα αλλα δεν την ολοκληρωσα.την επομενη μερα εκανα ολη την διαδικασια αγορας μεσω paypal και ολα καλα ως εδω,τωρα ο εμπορος μου ζηταει να πληρωσο ενα 10% που τον χρεωσαν λεει λογω ακυρωσης των 2 προιοντων που δεν ολοκληρωσα την συναλλαγη! υσχιει κατι τετοιο??ακομη των ρωτω αν εστειλε το δεμα και αν ναι να μου πει το tracking code και στο μονο που παιρνω απαντηση ειναι για το πως θα πληρωσο το υποτιθεμενο προστιμο!τι να κανω::ευχαριστω.

ειναι αυτο που λεω παντα.αν δεν πληρωσεις δεν μαθαινεις.θα τα δωσεις φιλε και ελπιζω να μην ειναι μεγαλο το ποσο.

notios το ποσο ειναι αρκετα μεγαλο(120$) λες αν δεν το πληρωσο να μην μου στειλει το δεμα της κανονικης συναλλαγης;;(αξιας 795 ευρω). αν το δεμα το εχει στειλει και δεν πληρωσο ta 120$;; επισης υπαρχει τροπος να μαθω αν εχει ξεκινησει η αποστολη του δεματος;ευχαριστω!!

Ρε παιδιά σόρρυ που βγαίνω λίγο εκτός θέματος, αλλά δεν ήξερα που να το ποστάρω... Μήπως ξέρει κανείς αξιόπιστο μαγαζί με τιμές τύπου amazon που να στέλνει macbook pro και στην Ελλάδα?

notios το ποσο ειναι αρκετα μεγαλο(120$) λες αν δεν το πληρωσο να μην μου στειλει το δεμα της κανονικης συναλλαγης;;(αξιας 795 ευρω). αν το δεμα το εχει στειλει και δεν πληρωσο ta 120$;; επισης υπαρχει τροπος να μαθω αν εχει ξεκινησει η αποστολη του δεματος;ευχαριστω!!

φιλε μονο ο πωλητης μπορει να σου δωσει τα στοιχεια της αποστολης.δωσε τα 120 να τελειωνεις η δοκιμασε να κανεις μια ερωτηση στο pay-pal αν εχει δικιο ο πωλητης για το ποσο που ζητα.αν και μαλλον ειναι τα χρηματα που εχασε απο ακυρωσεις και μετατροπες απο το ευρο στο δολλαριο .τι να πω .κουραγιο.

καθε φορα που παραλαμβανω δεμα απο κινα απο ελτα ταχυμεταφορες μου βαζουν 6 ευρω εξοδα εκτελωνισμου,τα πακετα ειναι αξιας απο 20-60 ευρω με ρουχα.ξερει καποιος αν οντως ειναι εκτελωνισμος και οχι προμηθεια επειδη τα φερνουν μεχρι την πορτα?

Σε ενα κινητο αξιας 450 δολλαριων και με τις τεχνικες της δηλωσης μικρης αξιας, δηλωση ως gift κτλ απο τον αποστολεα, ποσο ενδεχεται να μου κατσει ο εκτελονισμος σε περιπτωση στραβης?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...