pieros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπον παιδιά εδω ειναι το λινκ http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=320324708191 για δειτε κ πείτε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Με μια 1 μοναδικη πωληση που εχει κανει και ενα μονο feedback ειναι πολυ δυσκολο να πεις αν ειναι οκ ο τυπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Τελικά η LCD ήρθε αλλά χαλασμένη.Το μόνο που λειτουργεί είναι το on/off. Χώρια οτι στην αγορά υποσχόνταν και δωρεαν κάρτα cf η οποία είναι άφαντη. Έχω κάλυψη απο Paypall;Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Ηρθε το δέμα συστημένο ή απλό?Κοινώς υπέγραψες οτι το παρέλαβες? Σε κάθε άλλη περίπτωση επειδή ο τύπος διαγράφηκε απο το ebay ,ανοίγεις claim στο paypal και ο θεός βοηθός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpasinis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Παρακαλώ για την βοήθειά σας.... Θέλω να κάνω αγορά από το ebay (UK) από πωλητή με 150 θετικές αξιολογήσεις (Feedback 100%).... Δεν έχω πραγματοποιήσει ποτέ αγορά από το ebay για τον λόγο αυτό παρακαλώ λύστε μου την εξής απορία... Πως πραγματοποιείται η πληρωμή μέσω Paypal σε έναν ιδιώτη-πωλητή ενός αντικειμένου; (έχω πολύ καιρό λογαριασμό Paypal, συνδεδεμένο με πιστωτική κάρτα, που έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές για αγορά από ξένες επιχειρήσεις, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα πληρωθεί ένας ιδιώτης μέσω του Paypal) Επίσης προηγείται η πληρωμή με Paypal και κατόπιν γίνεται η αποστολή; Ευχαριστώ..... (και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Εσύ στέλνεις τα χρήματα και πιστώνονται στο λογαριασμο του ιδιώτη στο paypal.Αυτός τι θα τα κάνει μετα ειναι άλλο θέμα.Μάλλον θα τα πιστώσει σε τραπεζικό λογαριασμό του ή στην πιστωτική του. Βεβαίως και πρώτα στέλνεις τα χρηματα εσύ και μετά γινεται η αποστολή του αντικειμένου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costis321 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά σήμερα έγινα μέλος στο site επειδή βρίκα πληροφοριές για το ebay.. πολύ χρήσιμο τοπικ , να είναι καλά όποιος το άνοιξε! Εχω και εγώ μερικές ερωτήσεις , όποιος θέλει ας μου απαντήσει.. 1) Τι διαφορά έχουν τα ebay που υπάρχουν μεταξύ τους? Αν έχεις για παράδειγμα account στο Αμερικάνικο , έχεις και στα υπόλοιπα? 2) Μόνο απο Αμερική σταματάνε στο Τελωνείο? Ειχα πάρει τις προάλλες 2 πουλόβερ το καθένα απο 45 δολάρια περίπου , λέτε να πληρώσω τα διπλάσια στο τελωνείο? 3) Για να ασφαλίσεις ένα δέμα πρέπει να το ζητήσεις απο τον πωλητή? 4) Τα ελληνικά ταχυδρομία γιατί αργούν τόσο πολύ??!!! Λόγω διακοπών ή είναι γενικότερα τόσο αργά? Για να καταλάβετε είχα αγοράσει 2 μπουφαν απο Αγγλία , μου τα έστειλαν στις 16 Δεκεμβρίου και ακόμα δεν τα έχω παραλάβει.. Να σταμάτησαν τελωνείο λίγο δύσκολο , εφόσον είναι απο Αγγλία . Υποτείθεται ότι μέσα σε 3-7 μέρες θα είχαν φτάσει... Μήπως έχουν φτάσει αλλά δεν έχουν ανοίξει ακόμα τα ταχυδρομεία και υπάρχει πολύ δουλειά γενικότερα?? Τώρα είμαι διακοπές ελπίζω να μην έρθουν , δεν με βρούν και τα παρατήσουν έξω από την πόρτα όσο λείπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalamas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 αξιζει να παραγγελνω απο ebay?απαντηστε μου γρηγορα αμα μπορειτε γιατι χρειαζομαι μερικα πραγματα και θελω να μου πειτε αν αξιζει να τα παρω απο το ebay.ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexNet Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 ναι.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fluval23 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 kalispera se olous kai kali xronia na exoume!!!!exo paraggili apo tin kina kati rouxa 168 dollaria kai tha erthi meso ems. meso tou tracking number pou blepo den exi erthi.pairno til sta elta giati sinergazontai me tin ems kai rotao an tha pliroso telonio.i apantisi tou itan oti einai 6 eyro apo ena mikro fakelo mexri megalo paketo,mono an jeperaso ta 300 dolaria agoras pou exo kani plirono perissotera...isxiei???help...eyxaristo!!! -----Προστέθηκε 31/12/2008 στις 04 : 56 : 16----- καλησπερα σε ολους και καλη χρονια να εχουμε!!εχω παραγγειλει απο την ΚΙνα κατι ρουχα 168 δολλαρια και τηα ερθεουν μεσο εμς.παιρνο τηλ στα κεντρικα ελτα που συνεργαζονται να ρωτησω αμα εχουν ερθει και παρεπιπτοντος ρωταω αμα πληρωσω τελωνειο και ποσο.Η απαντηση του ηταν οτι ειναι 6 ευρω απο ενα μικρο φακελο μεχρι ενα μεγαλο δεμα εκτος αμα ξεπερναει τα 300 δολλαρια αξια.ισχυει???μια βοηθεια!!ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krumo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 φιλε λογω γιορτων αργουν γενικα να ερθουν καποια προιοντα ακι βαλε και στο τελωνειο διακοπες γι'αυτο αργουν. Εγς με ΕMS μου εχουν κανει και 4ημερες απο Κινα. Τελωνειο δεν πληρωνεις αν ειναι μεχρι 300$ . Αν ερχεται κατι απο USA πληρωνεις το 3€ αλλα να ειναι κατω απο 300$ . Καλο ειναι να ζητας να γραφουν "gift" ή "sample" στο κουτι και πολυ λιγοτερα χρηματα στο "invoice" Αν ειανι πολλα τα πραγματα κανε πολλες μικρες παραγγελιες αλλα παντα βλεπε τα μεταφορικα αν σε συμφερει. Η EMS ειναι κατι σαν UPS,DHL αλλα συνηθως δεν σε περνανε τελωνειο οπως οι παραπανω εταιρειες που πανε να φανε και αυτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GR1337 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα έκανε ένα μήνα ακριβώς ένα δέμα από Hong-Kong, αλλά τελικά ήρθε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fluval23 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 πληρωσες τελωνειο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GR1337 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Όχι, αλλά μιλάμε για μικροποσό. 4-5 ευρώ και στο δέμα ίσως είχαν δηλώσει και δώρο, δεν το πρόσεξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasR1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα έκανε ένα μήνα ακριβώς ένα δέμα από Hong-Kong, αλλά τελικά ήρθε! Φίλε το δέμα σου άργησε γιατί δεν το έστειλε γρήγορα ο πωλητής όχι λόγω των υπηρεσιών ταχυδρόμησης. Συνήθως απο Ασιατικές χώρες δέματα με EMS κάνουν 9-14 μέρες. Πάντα όταν παραλαμβάνετε κάτι κοιτάτε την ημερομηνία αποστολής στο συνοδευτικό έγγραφο. Εκτός αν είναι πολυ μικρό πακέτο και δεν ύπαρχει έγγραφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GR1337 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μου είχε στείλει dispatch message την επόμενη μέρα της αγοράς. Παίζει να ήταν fake; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα