mpampis81 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Το πρόβλημα ήταν μάλλον στο ημερήσιο κόστος συναλλαγών, το άλλαξα και πιθανόν αύριο να μπορώ να ολοκληρώσω την συναλλαγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexNet Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Το πρόβλημα ήταν μάλλον στο ημερήσιο κόστος συναλλαγών, το άλλαξα και πιθανόν αύριο να μπορώ να ολοκληρώσω την συναλλαγή Δέχεται το paypal απευθείας από λογαριασμό χρήματα; παλιά δεν γινόταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpampis81 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δέχεται αλλά δεν το έχω δοκιμάσει Πρέπει να περάσει ένα 24ωρο για να δεχτεί η Πειραιώς την αλλαγή στο ημερήσιο όριο συναλλαγών, ελπίζω να είναι αυτό το πρόβλημα. Αν και η Papypal μου γράφει σε email οτι το πρόβλημα το έχει η τράπεζά μου και όχι αυτή Αν και μου γράφει ότι unverifyed card και στο status μου γράφει verifyed !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Έχω ένα δωδεκαψήφιο αριθμητικό tracking number από DHL Γερμανίας και δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο track&trace των ΕΛΤΑ. Από DHL Ελλάδας μου είπαν ότι υπάρχει ένα εργαλείο στο dhl.de που μετατρέπει τον αριθμό αυτό σε άλλη μορφή που αναγνωρίζει η αναζήτηση των ΕΛΤΑ, αλλά δε βρήκα κάτι. Κάλεσα στο 8001182000 και δε βγάλαμε άκρη. Θέλουν τον αριθμό με τη δική τους μορφή. Τι κάνω λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soultil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα, σκέφτομαι ν' αγοράσω ένα ipod touch 2nd gen 8 ή 16 gb. Με μια γρήγορη ματιά σε online και μη μαγαζιά είδα ότι εδώ το βρίσκω (8 gb) γύρω στα 230 €. Ψάχνοντας στο ebay βρήκα κάποιες προσφορές στα 100-150 € μαζί με μεταφορικά από ΗΠΑ κυρίως. Όμως δεν έχω ψωνίσει ποτέ από το ebay και θέλω τη γνώμη σας. Η διαφορά στην τιμή είναι αρκετά δελεαστική όμως δεν ξέρω τι θ' αντιμετωπίσω. Σου στέλνουν αυτό που παρουσιάζουν; Στο στέλνουν όντως; Η συσκευασία θα είναι όντως κλειστή ή θα έχει ανοιχτεί; Το προϊόν θα είναι άθικτο όπως λέει ο πωλητής; Θέλω τη γνώμη σας αν αξίζει να το πάρω από ebay ή να δώσω κάποια χρήματα παραπάνω (70-100 € παραπάνω) και να το πάρω από κάποιοο πλαίσιο, γερμανό, eshop κλπ; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Διαβασε το πρώτο πόστ του θέματος και τα ξαναλέμε γιατί έχεις αρκετά κενα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pieros Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Χαιρετω την παρέα. Αν εχω πληρωσει μεσω paypal κ ο χρήστης δεν απαντάει κ δεν μου λέει τπτ τι μπορώ να κάνω να πονηρευτώ ? Μπορεί καποιος να με βοηθήσει τι να κάνω ? -----Προστέθηκε 22/12/2008 στις 10 : 37 : 47----- Να το διατυπωσω καλύτερα Eχω κάνει αγορά μέσω ebay κ ο χρήστης δεν απαντάει αν μου το εχει στείλει (το αντικείμενο) αλλά έχει βάλει αξιολόγιση οτι πήρε τα λεφτα. Τον εχω πληρώσει μέσω paypal. Αυτό έχει συμβεί από την παρασκευή . Μπορώ να κάνω κάτι για να μπορέσω να σώσω τα χρήματα μου? Μπορεί καποιος να βοηθήσει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Ναι μπορείς να κάνεις κάτι......Υπομονή! Είπαμε τα πράγματα στο online shopping θέλουν χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pieros Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δεν το πήρα απο μαγαζί αλλά από ιδιώτη ο οποιος δεν έχει κανει καμια συναλλαγη. Είναι νεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Τώρα αλλάζει το θέμα.....Βασικά δεν κάνουμε συναλλαγές με πωλητές με 0 feedback.Αν αυτός πάρει τα λεφτά και εξαφανιστεί?Προτιμάμε πωλητές με πολλές αξιολογήσεις και όσο μεγαλύτερο ποσοστό τόσο το καλύτερο. Επι του παρόντος τώρα,αν δεν περάσουν κάποιες μέρες δεν μπορείς να κάνεις claim ζητώντας πίσω τα χρηματά σου.Αλλά και αν περάσουν οι μέρες και δεν απαντήσει και πάρει τα χρήματα και εξαφανιστεί ,πάλι δεν μπορείς να κανεις κατι.Οπότε good luck και παρακάλα να είναι φιλότιμος ο πωλητής. Υ.Γ.Δεν μας στέλνεις κανένα λίνκ της δημοπρασίας η του πωλητή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Καταρχας εχει ιδιαιτερη σημασια τι rating εχει...στειλε μας το λινκ με το προιον να δουμε και το feedback που εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Αφου λέει οτι δεν εχει ξανακάνει καμία συναλλαγή,δεν θα εχει feedback..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Αρχισα να γραφω πολυ πιο νωρις την απαντηση μου βασικα, αλλα καπου την αφησα στην μεση γιατι καπου κολλησα με καποια αλλη δουλεια και δεν παρατηρησα την απαντηση του φιλου που ελεγε οτι δεν εχει αλλη συνναλαγη ο πωλητης... Btw, εμενα μου ηρθε σημερα το κινητο που ειχα παραγκειλει...και εχει προβλημα το power button, δεν εχει καμια αποκρυση (ενα τυπικο κλικ που πρεπει να ακουγεται δεν ακουγεται, μπορει και να μην ειναι τιποτα απο οτι μου ειπανε σε Nokia shop, και το μεγαλο προβλημα ειναι η μπαταρια δεν καθεται καθολου καλα και το κινητο ουτε φορτιζει ουτε ανοιγει. Με αρκετη πιεση στην μπαταρια καταφερα να το βαλω να φορτισει και να το ανοιξω για λιγο, αλλα και παλι λιγο κουνηθηκε και εκλεισε κατευθειαν. Το εχω παει σε Νοκια Shop να το τσεκαρουν και θα μαθω αυριο ποσο θα κοστισει μια επισκευη. Ο πωλητης μου λεει να το στειλω παντως πισω για να μου στειλει αντικατασταση. Αυριο θα δουμε ποσο θα κοστισει μια επισκευη και βλεπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gwgwsk Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ξέρει κανείς πόσο κάνει το paypal να αποφασίσει για ένα dispute?? Περιμένω από τις 12 Νοεμβρίου! Μου έχει έρθει και η κάρτα και δε ξέρω τι να κάνω. Μπορώ να κάνω αμφισβήτηση χρέωσης στην τράπεζα αφού δεν έχει αποφασίσει ακόμα το paypal?? Και αν όχι τι θα κανω θα πληρώσω και μετά αφού βγει η απόφασει να πάω στην τράπεζα?Δε θα είναι αργά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
likoyrgos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Γειά ασς!Πρίν λίγες μέρες "χτύπσα" απο ebay.com ένα digital photo frame.To πλήρωσα άμεσα μέσω Paypal και μετά απο 1 ημέρα ήρθε το εξής μαιλ απο ebAY: Hello We're writing to let you know that the listing for the following item you bid on has been removed: 280288914058 - 12.1" LCD Digital Photo Picture Frame MOVIE/MP3 10.4 7 We strongly recommend that you do not complete this purchase. Purchases of items listed on eBay but then completed outside of eBay are extremely risky. They are not covered by eBay buyer protection programs and are highly susceptible to fraud. For more information on offers to buy or sell outside of eBay, please go to: ... έχει και συνέχεια. Απ' ότι κατάλαβα έπεσα σε απατεώνα.Τι μου προτείνετε να κάνω? Ευχαριστώ ! -----Προστέθηκε 10/12/2008 στις 11 : 41 : 17----- Την ώρα που έγραφα το παραπάνψ μήνυμα έλαβα απο τον πωλητή το εξής μήνυμα: Dear friend, This is kimie of meizu-tech. Please kindly note the items you purchased from us have all been shipped to your named address—paypal address after your payment cleared in 24 hours. You will get them very soon in the coming days, maybe in 7-14 WORKING days. Ebay blocked my ebay account for some days; however, I should still be honest and responsible for you and will be here to help you till you get your item. Please does contact me should you have any question before opening any dispute as I will try my best to solve any problem with you. I trust you very much as you are surely a very good honest ebayer! Merry Christmas in the coming days! Kind regards from, Kimie Τι με συμβουλευετε; Τελικά η LCD ήρθε αλλά χαλασμένη. Το μόνο που λειτουργεί είναι το on/off. Χώρια οτι στην αγορά υποσχόνταν και δωρεαν κάρτα cf η οποία είναι άφαντη. Έχω κάλυψη απο Paypall;Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα