NaGR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Οταν πας στο paypal για να πληρωσεις θα σου βγάλει αυτόματα την ισοτιμία. δυστυχώς δεν γίνεται έτσι. μου χρεώνει λίρες ή δολλάρια κατευθείαν στη κάρτα, άρα τελικά πληρώνω με την ισοτιμία που αλλάζει η τράπεζα. υπάρχει κάποια ρύθμιση να κάν? είτε ebay είτε paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 To λινκ της αγγελιας που αγορασα ειναι εδω και η νεα ιδια αγγελια που εβαλε ο χρηστης ειναι αυτη. Μου απαντησε κιολας το Customer Support, μου ειπανε να επικοινωνησω πρωτα τηλεφωνικα με το χρηστη και αν δεν τα καταφερω να απευθυνθω στην paypal. Απορια: Τα χρηματα μου...θα τα παρω πισω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 δυστυχώς δεν γίνεται έτσι. μου χρεώνει λίρες ή δολλάρια κατευθείαν στη κάρτα, άρα τελικά πληρώνω με την ισοτιμία που αλλάζει η τράπεζα.υπάρχει κάποια ρύθμιση να κάν? είτε ebay είτε paypal. Και τι σε πειράζει? Στην κίνηση του λογαριασμού στο paypal θα δεις τη μετατροπή σε νόμισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 ναι αλλά μου βγαίνει 20-25 ευρώ ακριβότερα, αφού η τράπεζα δεν κάνει και τόσο ευνοικές για τον χρήστη, μεταροπές. άσε που έτσι δεν μπορώ να υπολογίσω πόσα μου μένουν στη κάρτα με απλή αφαίρεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Ό,τι σου βγάζει η τράπεζα αυτό θα πληρώσεις, δε γίνεται αλλιώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 δυστυχώς δεν γίνεται έτσι. μου χρεώνει λίρες ή δολλάρια κατευθείαν στη κάρτα, άρα τελικά πληρώνω με την ισοτιμία που αλλάζει η τράπεζα.υπάρχει κάποια ρύθμιση να κάν? είτε ebay είτε paypal. Πηγαινε στο paypal κανε Login και μετα πήγαινε στο my account/overview.Μετα πατησε manage currency και εκει δήλωσε ως primary το euro και οχι dollars. -----Προστέθηκε 16/12/2008 στις 02 : 32 : 58----- To λινκ της αγγελιας που αγορασα ειναι εδω και η νεα ιδια αγγελια που εβαλε ο χρηστης ειναι αυτη. Μου απαντησε κιολας το Customer Support, μου ειπανε να επικοινωνησω πρωτα τηλεφωνικα με το χρηστη και αν δεν τα καταφερω να απευθυνθω στην paypal. Απορια: Τα χρηματα μου...θα τα παρω πισω? Ο πωλητής δείχνει αξιόπιστος αρκεί να έχει επίγνωση του τι αγόρασες.....(ενα μεταχειρισμένο κινητό,που καποιος εχει επέμβει στο software του για να το ξεκλειδώσει) Εχει πολλά και αρκετα καλα feedbacks.Μην βιάζεσαι θα έλεγα.Τα πράγματα στο online shopping θελουν το χρόνο τους.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Ο πωλητής δείχνει αξιόπιστος αρκεί να έχει επίγνωση του τι αγόρασες.....(ενα μεταχειρισμένο κινητό,που καποιος εχει επέμβει στο software του για να το ξεκλειδώσει) Εχει πολλά και αρκετα καλα feedbacks.Μην βιάζεσαι θα έλεγα.Τα πράγματα στο online shopping θελουν το χρόνο τους.... Εκανα claim στο Paypal, και αφησα μυνημα το πρωι, το μεσημερι μου απαντησε ο πωλητης και μου εδωσε tracking number στην royal mail. Λεει οτι το εστειλε στις 12 του μηνα, και ζηταει συγγνωμη που δεν απαντουσε, αλλα του διαρηξανε λεει το μαγαζι... Απο το site της royal mail, μπηκα να δω το status, και λεει πως ειναι on it's way το πακετο. Αντε να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ;)....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpampis81 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα, έχω αγοράσει πάλι πράγματα από ebay και δεν είχα κανένα πρόβλημα με paypal. Από χτες όμως που πήγα να πληρώσω μια συναλλαγή μου στο paypal μου γράφει not verifyed card, ότι δεν κάνει δεκτή την πιστωτική χρεωστική μου και πρέπει να προσθέσω άλλη κάρτα. Μου είχε χρεώσει το 1,5e όμως και χτες από τον λογαριασμό της κάρτας την έκανα κανονικά verify, μου γράφει κανονικά ότι την κάνει δεκτή αλλά και πάλι όταν πάω να πληρώσω μου γράφει το παραπάνω. Τι μπορώ να κάνω? Πιθανόν να μπορώ σε λίγες ώρες να πληρώσω λέτε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Μου συνεβη και μενα τον προηγουμενο μηνα...εμενα εληγε η καρτα μου ομως και ειχε βγει καινουρια και για αυτο δεν μπορουσε την κανει verify. Μηπως ληγει και η δικη σου στον επομενο μηνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά θέλω να αγοράσω μνήμες από ebay και βρήκα αυτό το ebay store που μουφάνηκε αξιόπιστο και φθηνό (για παλιές μνήμες που θέλω). Λέει ότι στέλνει από Αμερική και ΔΕΝ χρεώνει μεταφορικά για Ελλάδα, τουλάχιστον για αυτά που ενδιαφέρουν εμένα. Μήπως υπάρχει κάποια άλλη κρυφή χρέωση? Δεν έχω αγοράσει ποτέ από ebay και δεν ξέρω αν πρέπει να προσέξω κάτι άλλο. thanx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Ναι και για Ελλάδα είναι δωρεάν αλλά όχι γρήγορη αποστολή με UPS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 καλά, αυτό δεν με χαλάει, ας κάνει και λίγο παραπάνω να έρθει...αρκει να μη με ξυρίσουν με τίποτα μαμησιάτικα, και να έρθει τελικά αυτό που ζήτησα και όχι ό,τι να'ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpampis81 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Μου συνέβη και μένα τον προηγούμενο μήνα...έμενα έληγε η κάρτα μου όμως και ειχε βγει καινούρια και για αυτο δεν μπορούσε την κάνει verify. Μήπως ληγει και η δικη σου στον επομενο μηνα? Όχι λήγει το 2012 και δεν μου δέχεται και το IBAN του λογαριασμού μου τουλάχιστον να πληρώσω έτσι. Πρέπει να είναι 27 ψηφία μου γράφει στο paypal και το ΙΒΑΝ που μου δίνει η Πειραιώς online είναι 21 ψηφία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Όχι λήγει το 2012 και δεν μου δέχεται και το IBAN του λογαριασμού μου τουλάχιστον να πληρώσω έτσι. Πρέπει να είναι 27 ψηφία μου γράφει στο paypal και το ΙΒΑΝ που μου δίνει η Πειραιώς online είναι 21 ψηφία δεν ξερω τοτε δυστυχως τι μπορει να φταιει...επικοινωνησε με την τραπεζα σου αν ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα