Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για eBay! #2

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Confirm my debit or credit card - Enter the 4-digit PayPal code from your card statement to get Verified and lift your limits.

μηπως ξερει καποιος τι πρεπει να κανω?δεν ξερω που να δω αυτα τα 4 ψηφια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στο λογαριασμό της πιστωτικής σου που θα ερθει ,θα εμφανιστεί μια χρέωση της paypal ,αν θυμάμαι αξίας 1€ στην αιτιολογία της οποίας θα φαινονται οι 4 αριθμοί που σου ζητάει.

Ποιο εύκολο θα είναι να βγάλεις μια καινούργια κάρτα...

Όπως είπα, η κάρτα (άρα και η επιλογή) δεν είναι δικιά μου. Είναι εταιρική κάρτα, που χρησιμοποιείται σε διάφορες συναλλαγές, οπότε δεν είναι τόσο απλό να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε άλλη...

Έστειλα μήνυμα και στο PayPal, αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμα..

Στο λογαριασμό της πιστωτικής σου που θα ερθει ,θα εμφανιστεί μια χρέωση της paypal ,αν θυμάμαι αξίας 1€ στην αιτιολογία της οποίας θα φαινονται οι 4 αριθμοί που σου ζητάει.

σ ευχαριστω παρα πολυ

καλησπερα παιδια,εχω ενα προβληματακι η μαλλον θα εχω σε λιγο καιρο απο οτι φενεται.

Την παρασκευη αγορασα αυτο εδω http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=280287961025 και τα χρηματα τα εβαλα την Τριτη το πρωι οποτε φυσιολογικα αυτος το εστειλε Τεταρτη η Τριτη (αν το εστειλε φυσικα)

Το θεμα ειναι οτι απο το Σαββατο που του εχω στειλει 2 mails δεν εχω λαβει απαντηση απο τον πωλητη. Οποτε βλεποντας και το χαμηλο feedback του μου εχουν μπει καποιες υποψιες αν τελικα ειναι αξιοπιστος ο τυπος.

Συνηθως τα δεματα απο Αγγλια παιρνουν 5-10 μερες να ερθουν,οποτε λεω να περιμενω μεχρι την αλλη βδομαδα και θα δω τι θα πραξω.

Το ερωτημα μου ειναι οτι αν δεν εχει ερθει μεχρι τοτε τι θα πρεπει να κανω σε αυτην την περιπτωση;

καλησπερα παιδια,εχω ενα προβληματακι η μαλλον θα εχω σε λιγο καιρο απο οτι φενεται.

Την παρασκευη αγορασα αυτο εδω http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=280287961025 και τα χρηματα τα εβαλα την Τριτη το πρωι οποτε φυσιολογικα αυτος το εστειλε Τεταρτη η Τριτη (αν το εστειλε φυσικα)

Το θεμα ειναι οτι απο το Σαββατο που του εχω στειλει 2 mails δεν εχω λαβει απαντηση απο τον πωλητη. Οποτε βλεποντας και το χαμηλο feedback του μου εχουν μπει καποιες υποψιες αν τελικα ειναι αξιοπιστος ο τυπος.

Συνηθως τα δεματα απο Αγγλια παιρνουν 5-10 μερες να ερθουν,οποτε λεω να περιμενω μεχρι την αλλη βδομαδα και θα δω τι θα πραξω.

Το ερωτημα μου ειναι οτι αν δεν εχει ερθει μεχρι τοτε τι θα πρεπει να κανω σε αυτην την περιπτωση;

Δεν κατάλαβα τι εννοείς με το χαμηλό feedback, αλλά αυτός έχει 80 και εσύ 7. Λέω να περιμένεις να περάσουν οι μέρες, να του ξαναστείλεις μήνυμα αν δεν έχει έρθει κάτι και αν δεν σου απαντήσει πάλι, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ανοίξεις ένα dispute στο paypal.

Το οτι δεν σου απάντησε μπορει να σημαίνει απλα οτι δεν ειδε το μηνυμα σου. Επισης εχει πολυ καλο feedback. Τα πακέτα απο UK κανουν περιπου 5 μερες.

Δεν υπαρχει λογος για dispute πριν περασουν 10-12 μερες και αν δεν σου εχει απαντησει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι δεν ειπα οτι θα του κανω κατι αμεσα,θα περιμενω κανα 2 βδομαδες να ερθει.Μεχρι τοτε θα του ξαναστειλω μυνημα απλα επειδη συνηθως οτι εχω παρει ηταν απο πωλητες με feedback πανω απο 800 οποτε σε σχεση με τις αλλες αγορες μου αυτος εχει καπως χαμηλο και ο συνδιασμος που δεν απανταει μου φανηκε καπως καχυποπτος.Τελοσπαντων θα δω πως θα παει και θα σας ενημερωσω...

Εdit:Τελικα απαντησε,απο οτι μου ειπε το εστειλε σημερα οποτε βλεπουμε απο βδομαδα που λογικα θα πρεπει να μου ερθει.

Επεξ/σία από snik

Θέλω να ρωτήσω κάτι σε σχέση με το eBay, συναρτήσει της χρεωστικής μου αλλά και του PayPal.

Δεδομένο είναι ότι χρησιμοποιώ την χρεωστική της Eurobank για αγορές μέσω eBay. Ωστόσο έχει όριο 1000 ευρώ φόρτωμα. Εγώ θέλω να αγοράσω ένα προϊόν που κοστίζει λίγο παραπάνω [μόλις 1040 ευρώ τελική].

Μπορώ να πληρώσω τα πρώτα 1000 ευρώ που ήδη υπάρχουν στην κάρτα, και αύριο πχ να βάλω όσα χρειάζονται για την αποπληρωμή και να μεταφερθούν;

Ή πρέπει να σταλεί όλο το ποσό;

Πώς λειτουργεί το PayPal? διαβάζει το ποσό που έχει ήδη μέσα η κάρτα σου? Ή στέλνει το ποσό και σε ειδοποιεί να φορτώσεις την χρεωστική σου για να αποπληρώσεις το ποσό;

Είναι μπερδεμένη κατάσταση, αλλά το προϊόν που με ενδιαφέρει είναι ευκαιρία. Και δεν μπορώ να έρθω σε επαφή με τον πωλητή του γτ δεν μου απαντάει στα mails...

Είναι μπερδεμένη κατάσταση, αλλά το προϊόν που με ενδιαφέρει είναι ευκαιρία. Και δεν μπορώ να έρθω σε επαφή με τον πωλητή του γτ δεν μου απαντάει στα mails...

Ο συνδυασμός των δύο αυτών κάνει ύποπτη την όλη συναλλαγή. Αν δεν σου απαντήσει θα έλεγα να μην προχωρήσεις στη συναλλαγή, ειδικά αφού μιλάμε για σημαντικότατο ποσό.

Είναι Έλληνας και έχει μόνο θετικό feedback... αυτό με κάνει να "αποκλείω" την περίπτωση να είναι απάτη ή άκυρη αγορά...

Αλλά πέραν αυτού, υπάρχουν και άλλοι πωλητές με τους οποίους έχω ήδη επικοινωνήσει.

Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν μπορεί να γίνει αυτό το σπάσιμο της πληρωμής... Έστω και με το κενό που μεσολαβεί ανάμεσα στα "φορτώματα"

Φορτώνεις τα πρώτα χρήματα στο λογαριασμό σου την πρώτη ημέρα, φορτώνεις τα υπόλοιπα τη δεύτερη ημέρα και μετά πληρώνεις με τη μία το συνολικό ποσό.

(άλλωστε αφού αργεί να απαντήσει και στα email, μέχρι να απαντήσει θα έχεις φορτώσει το απαραίτητο ποσό στο Paypal. :P)

Αν θέλεις και αν εμπιστεύεσαι τον πωλητή συνεννοείσαι μαζί του για να του στείλεις τμηματικά την πληρωμή με δύο διαφορετικές πληρωμές (π.χ. 1000 Ευρώ + 40 Ευρώ).

Ανοιξα εναν λογαριασμο στο paypal και χρησιμοποιησα μια προπληρωμενη καρτα της Τραπεζας Κυπρου δεν εχω κανει καμια πληρωμη μεχρι τωρα, εχτες εβαλα τον 4ψηφιο κωδικο που ζητα για να γινεις verified. Προσπαθησα να πληρωσω μια δημοπρασια στο ebay αλλα μου λεει οτι εχω φτασει το πιστωτικο οριο You have reached a limit on your ability to send money.

Δεν εχω στειλει ποτε λεφτα οπως ανεφερα και η καρτα εχει μεσα παραπανω χρηματα απο αυτα που πρεπει να δωσω, εκανα premier τον λογαριασμο μου μπας και ηταν απο εκει αλλα δεν εγινε κατι. Το ιδιο μου λεει εχει βγαλει διπλα to do list να στειλω φωτο και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Τι πρεπει να κανω?

Εαν μπορει παρακαλω καποιος να βοηθησει.

Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει κάποια ρύθμιση στο search, ώστε στα αποτελέσματα να μου εμφανίζει μόνο προϊόντα που αποστέλλονται Ελλάδα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...