Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για eBay! #2

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τhanks a lot jason!!!

Εσυ τι θα πρόταση θα εκανες γι αυτο το monitor

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=250305703579&Category=174&_trksid=p3907.m29

το εχει 490 λίρες ενω σε άλλες καταχωρήσεις το βρίσκεις και μέχρι μειον 40 λίρες...Ο τύπος εχει make offer...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τhanks a lot jason!!!

Εσυ τι θα πρόταση θα εκανες γι αυτο το monitor

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=250305703579&Category=174&_trksid=p3907.m29

το εχει 490 λίρες ενω σε άλλες καταχωρήσεις το βρίσκεις και μέχρι μειον 40 λίρες...Ο τύπος εχει make offer...

Eξαρταται, για τι χρηση το θες? Προσωπικα δεν θα το επαιρνα ουτε για PC monitor ουτε για standalone LCD. Το μονο πλεονεκτημα που του βρισκω ειναι η εγγυηση του. Με τοσα χρηματα παιρνεις 32"+ LCD ΤV και για PC monitor το βρισκω μεγαλο.

αν στο αφησει μεχρι 220-250λιρες τοτε ειναι ενταξει αλλα και παλι πρεπει να σκεφτεις για ποιο λογο το θελεις...

εγω εχω ενα προβλημα 25/9 εκανα παραγγελια απο αυτον εδω http://myworld.ebay.co.uk/higheststandardultimate/ μ εκανε κ feedback κ ακομα περιμενω ενα holux 1200 bluetooth gps του εστειλα 2 μηνυματα μεσα απο το site δεν απαντησε τι κανω τωρα;

ρε παιδια, θελω να παρω λαπτοπ και εχω σταμπαρει τα εξης:

1) Asus G50V-A1, το οποιο ειναι το πιο πιθανο η

2) Toshiba qosmio F55-Q502 ή 503

Το θεμα ειναι οτι λεω να το παρω απο ebay america, καθως το μεν asus δεν υπαρχει εδω και οταν ερθει εκτιμω οτι θα κανει 1600+++ ευρω, ενω το qosmio το εχει ο κοτσοβολος μουλτιραμα κλπ αλλα με 1280χ800 αναλυση αντι για 1440χ... που κυκλοφορει σε αμερικη.

Οσον αφορα την αξιοπιστια του πωλητη πιστευω μπορω να ειμαι σχεδον απολυτα σιγουρος.

Απο κει και περα εκει που δισταζω ειναι τα τελωνεια....

Εχω διαβασει οτι USPS δεν τα περναει τελωνεια! Και αυτες τις μερες προσανατολιζομουν να παρω απο εναν πωλητη στα 1629+89 δολλαρια, απο αμερικη, ειδα σημερα οτι υπαρχει ενας αλλος πωλητης απο καναδα, ο οποιος το δινει στα 1461+100 USD (1739+120 CAD). Κατι παιχτηκε με το καναδικο δολλαριο και επεσε απιστευτα, μπορει να εκλεισε καμια καναδικη τραπεζα, δε ξερω!! :P

Ο πωλητης αυτος εχει 99,2 σκορ και 4760 πωλησεις (ειναι power-seller) και Up to $2,000 in buyer protection.

Το προβλημα ειναι οτι εχει επιλογες να το στειλει με UPS και οχι USPS!! :S

Αποτι ακουω η USPS δεν περνα απο τελωνειο, ενω η UPS περνα σχεδον παντα!!

Οποτε μαλλον θα πληρωσω τα κερατα μου στα τελωνια, σωστα??

Τι προτεινετε?

Ποσο θα μου ερθει περιπου αν περασει απο τελωνειο?

Γινεται να πουμε οτι ηταν μεταχειρισμενο και το πηρα πολυ φθηνο, η οτι μου το εστειλε ως δωρο, για να γλιτωσουμε τελωνειο?

To Standard Int'l Flat Rate Shipping είναι τρόπος απστολής,όπως λέμε απλό συστημένο κτλ.

Δηλαδή είναι μέσω κρατικού ταχυδρομείου; Απο Αμερική που το βρήκα, θα το στείλει δηλαδή με απλό usps; Ή μπορεί να το στείλει ως απλό με άλλη ταχυδρομική;

Το τελωνείο τι ποσοστό επι της τιμής αγοράς κρατάει; Δηλαδή αν όντως πάνω απο 40 ευρώ πληρώνεις τελωνείο, και αγοράσεις κάτι με 50 ?, τι θα πληρώσεις αν περάσει απο τελωνείο;

Ρε παιδια με το τελος τελωνειου 3? τι γινεται? Το χει πληρωσει κανενας η μονο εγω? Πηρα κατι ακουστικα απο Hong Kong και το πληρωσα. Πηγα να παραλαβω 1 screen protector σημερα που ηταν σε φακελο αλληλογραφιας (γραμμα δηλαδη) και η υπαλληλος επερνε τηλ να την πουν αν θα πληρωνα τα 3? η οχι...Τελικα μου ειπε οτι οσα εχουν σφραγγιδα απο το τελωνειο πληρωνουν αυτο το τελος. Οποιος ξερει κατι παραπανω ας ενημερωσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

guys εχω μια ερωτηση.πηρα ενα λαπτοπ απο αγγλια και ο πωλητης μου ζηταει αν γινεται να πληρωσω σε paypal

της δουλειας του και οχι σε αυτο που εχει στην σελιδα που αγορασα το λαπτοπ.θα εχω προστασια σ αυτην την περιπτωση αν κατι παει στραβα?

kai κατι ακομα.ειχα αγορασει ενα αλλο λαπτοπ στις 12/10 αλλα το μετανιωσα και περιμενα να δω αν εποικοινωνησει ο πωλητης πραγμα το οποιο εκανε σημερα ,ρωτωντας με αν το θελω ή οχι για να το πουλησει σε καποιον αλλο που εχει υποψην.αλλο που δεν ηθελα .του ειπα οτι ειναι ενταξει με μενα αν θελει να το δωσει αλλου,και μου απαντησε οτι θα το κανει και οτι δεν χρειαζεται να τον πληρωσω πλεον.τι πρεπει να του ζητησω να κανει για να μην εμφανιζεται αλλο το λαπτοπ αυτο στα πραγματα που πρεπει να πληρωσω?κατι δλδ που να γινεται σε περιπτωση που τα βρισκουν πωλητης - αγοραστης στην παραπανω περιπτωση?

edit- Mutual Withdrawal Request ετσι λεγεται τελικα μου το εστειλε και ολα οκ.

Επεξ/σία από hdkeys

κανεις δεν μου απαντησε!!! :(

hello, συνανθρωποι!!! Δεν ξερει κανεις τι παιζει με τα δεματα απο καναδα?

Αν του πω να το στειλει με απλο postal service (κατι αναλογο με την USPS λογικα) θα πληρωσω τελωνειο?

κανείς δεν μπορεί να σου προεξοφλήσει αν θα περάσει ή όχι τελωνείο. Πάντως ακόμα και USPS μην είσαι σίγουρος πως δεν θα περάσει τελωνείο. Σε κόστος υπολόγιζε χοντρικά ένα 22% επί της συνολικής αξίας.

Αν κανει mark as gift και απο κει και περα βαλει μεσα αποδειξη 350 ευρω ειναι μεγαλη κοροιδια ε?? χχαχαχα :P

Μπορει καποιος να μου εξηγησει ομως τι παιζει με την ασφαλεια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καλημέρα, χρειαζομαι επιγόντως τη βοήθεια σας.

Ειχα παραγγείλει μια dell 27αρα απο εναν τύπο στο ebay με καλο feedback. Aφου εκανα τη πληρωμή του εστειλα mail για να μου στειλει το track number. Στο αυτοματο mail μετα τη πλκηρωμή που μου εστειλε ελεγε οτι σύντομα θα μου στειλει το track number. Οπως καταλαβαινετε δεν εστειλε τίποτα. Περασαν 2-3 μέρες του ξαναεστειλα mail ζητώντας του το track number. Αφου δεν εβλεπα απαντηση ξαναστειλα, παλι κανενα αποτελέσμα και μετα αναγκάστηκα να του πω για neutral feedback μήπως και μου το στείλει.

Αφου ειδα οτι δεν απάντησε του εστειλα σήμερα ενα πολυ πιο απειλητικο μήνυμα αφου πραγματικά δεν ειναι τίποτα να μας δώσερι το tracking number οπου τον απειλούσα για negative feeback μήπως και απαντήσει. Δεν ξέρω αν παραβιασα κάποιον κανονα, θυμάμαι οτι και άλλοι χρηστες εχουν ακολουθήσει αυτο το "στυλ". Ελαβα την απάντηση που φαινεται παρακάτω. Θέλω να μου πειτε αν κάνω κάτι λάθος ή αυτος εχει την ΛΑΘΟΣ συμπεριφορα.

Dear *********

Hello,

I m going to pay in few minutes...When u send the package can u send me the track number of the package?

I think that package has insurrance...right?

Hello!!!

You have sent me an auto generated, probably, message that the monitor has been dispatched and the track number will be provided to me soon. Unfortenately no mail came for this.

Can u send me the track number please because i need to know when the package will come. I'll be glad if you do it!

manolis, goodnight!!!

Hello, i sent u again message but i hope that u were busy or u didnt see the message.

I bought from u a dell 2709w. Can u send me the track number of the monitor please?

Thanks for your time

Its the 4th time i am asking u the track number...Please can u send it to me; I imagine that the package will come these days but i want to watch it.

If u dont send me the track number i will think it seriously to give u neutral feeback.

I have been waiting a week to send me the track number which will be helpfull for me because i m still waiting for the monitor...

I've sent u 5 e-mails so far and i have had no response yet. I m afraid that this behavior will force me in a negative feedback to you.

All i want is the track number...

Kαι η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του

No1) if you feel that this warrants a negative

feedback leave it ebay will get it removed after

this email will be sent in as proof as that is

feedback blackamil and it will result in you

being removed from ebay! 2) this is the 1st email

being recieved 3) You pay for the goods not a

tracking number, we do not like to be blackmailed

and you will be reported to ebay if you continue

to threaten us. your pakage is due for delivery

today

Επεξ/σία από profitis

Και το πήρες?

Νope, η διευθυνση μου εδωπερα, επειδή ειναι επαρχια δεν εχει νούμερο παρα οδο, οπότε ειναι λίγο πιο δύσκολη η παραλαβή. Επίσης λείπω αρκετες ώρες απο το σπίτι λόγω σχολής οπότε ειναι ακομη πιο δύσκολα τα πράγματα και γι αυτο ήθελα το track number. Ειπα στο σπιτονοικοκύρη να εχει το νου του αλλα μέχρι τώρα τίποτα.

Πάντως για να γινει η παραλαβή δεν πρέπει να υπογράψω...;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...