Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για eBay! #2

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το usps ems είναι courier έτσι; Άρα σίγουρα πληρώνω τελωνείο αν έρθει έτσι

ειναι κουριερ των κρατικων ταχυδρομειων η οποια εχει την ιδια αντιμετωπιση οπως η απλη αποστολη στο θεμα του τελωνειου. Με λιγα λογια παιζεται αν θα πληρωσεις τελωνειο η οχι απο αλλα πραγματα, αλλα αποφευγεις το οτι θα πληρωσεις σιγουρα λογω fedex η ups

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας κανω αλλη μια ερωτηση και εγω,

ξερετε μηπως ποση ειναι η χρεωση για καταθεση χρηματων, εγινε αγορα απο γερμανικο ebay και τα λεφτα τα θελει με καταθεση στο λογαριασμο του.

Ξερετε τι παιζει ? Σε ποια τραπεζα να παω και τι χρεωνουν?

Μακρια φιλε μου... Με καταθεση σε τραπεζα εχεις την μικροτερη δυνατη εξασφαλιση, κ αν κατι παει στραβα (που κατα την γνωμη κατι τετοιο παιζει σχεδον παντα σε αυτες τις περιπτωσεις) ξεχνα τα λεφτα σου...

Εχω κανεις πολλες αγορες μεσω ebay κ πλεον εχω καταληξει στο οτι αν πωλητης δεν δεχεται paypal, δεν τιθεται καν θεμα/διλημμα. Ας δωσεις κατι παραπανω, αλλα να εχεις μια "πισινη".

Τελικα δεν ξερει κανεις πως κανω withdraw τα λεφτα απο την πιστωτικη στον Τραπεζικο μου λογαριασμο...Μου εχουν γινει 3 refund money κ εγω στα χερια μου δεν τα εχω παρει ακομα.

Τι πρεπει να κανω?

Στο refund τα χρηματα επιστρεφονται με τον ιδιο τροπο που χρεωθηκαν. Αν εσυ δλδ, μεσω paypal, πληρωσεις με την πιστωτικη σου, τοτε το refund θα γινει εκει κ οχι στον καταθετικο λογαριασμο σου (εκτος κ αν εχεις electron συνδεδεμενη με λογαριασμο, οποτε γυρνανε εκει κατευθειαν).

Μακρια φιλε μου... Με καταθεση σε τραπεζα εχεις την μικροτερη δυνατη εξασφαλιση, κ αν κατι παει στραβα (που κατα την γνωμη κατι τετοιο παιζει σχεδον παντα σε αυτες τις περιπτωσεις) ξεχνα τα λεφτα σου...

Εχω κανεις πολλες αγορες μεσω ebay κ πλεον εχω καταληξει στο οτι αν πωλητης δεν δεχεται paypal, δεν τιθεται καν θεμα/διλημμα. Ας δωσεις κατι παραπανω, αλλα να εχεις μια "πισινη".

Καταλαβαινω απλα στο γερμανικο ebay οι περισσοτεροι δε δεχονται paypal, ανεφερα στον αγοραστη πως αν θελει θα του δωσω τα εξοδα του paypal αλλα δεν..

Οποτε ξερεις κατι για καταθεση ή καποιος αλλος?

ειναι κουριερ των κρατικων ταχυδρομειων η οποια εχει την ιδια αντιμετωπιση οπως η απλη αποστολη στο θεμα του τελωνειου. Με λιγα λογια παιζεται αν θα πληρωσεις τελωνειο η οχι απο αλλα πραγματα, αλλα αποφευγεις το οτι θα πληρωσεις σιγουρα λογω fedex η ups

Γιατί πήρα κινητό, το έστειλε με express mail, και πλήρωσα τελωνείο 40 ευρώ. Μου ήρθε απο ταχυμεταφορές ελτα. Και του είχα πει mark as gift, τέλος πάντων.

Για αποστολή απο Κίνα, ποιο είναι το ταχυδρομείο το αντίστοιχο του usps?

ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι χαζό, όταν λέμε ebay εννοούμε αυτό της Αμερικής έτσι? Αν ανοίξουμε λογαριασμό στο ένα δεν ισχύει και στα άλλα...

edit: ΟΚ, γράφτηκα ήδη στο Αμερικάνικο....

Ερώτηση 2: όταν πάμε στο αναλυτικό feedback του seller βλέπουμε τα πιό πρόσφατα - πως όμως μπορούμε να δούμε τα αρνητικά feedback? Σε κάποιους είναι clickable και σε κάποιους όχι...

edit: ΟΚ βρήκα τις απαντήσεις που έψαχνα...

Για αποστολή απο Κίνα, ποιο είναι το ταχυδρομείο το αντίστοιχο του usps?

Προτιμούμε το Hong Kong Post και το κλασσικό EMS.

Ερώτηση 2: όταν πάμε στο αναλυτικό feedback του seller βλέπουμε τα πιό πρόσφατα - πως όμως μπορούμε να δούμε τα αρνητικά feedback? Σε κάποιους είναι clickable και σε κάποιους όχι...

edit: ΟΚ βρήκα τις απαντήσεις που έψαχνα...

(Το έχω ξαναγράψει): για να βλέπετε ΜΟΝΟ τα αρνητικά του κάθε πωλητή(και ας είναι και παλιά) πατάτε στο παρακάτω link: http://toolhaus.org/

Αλλαγές χρέωσεις για τους πωλητές από 1/10/08.

Για παράδειγμα στην κατηγορία με τα έντυπα θα ισχύει

Attention Seller!

Starting in October, the maximum shipping cost in this category will be $4.00. You'll be asked to enter a shipping cost less than or equal to this cost for the first U.S. flat rate shipping service.

εκανα μια αγορα απο ebay αμερικης αλλα μετα ειδα οτι εκανα λαθος και δεν ειναι το προϊον που θελω. γινεται να το ακυρωσω και πως?

εκανα μια αγορα απο ebay αμερικης αλλα μετα ειδα οτι εκανα λαθος και δεν ειναι το προϊον που θελω. γινεται να το ακυρωσω και πως?

Για να το ακυρώσεις μόνος σου δύσκολα.

Αυτό που μπορείς να κάνεις έλα σε επαφή άμεσα με τον πωλητή ,συνήθως βρίσκεις κατανόηση,ίσως μόνο βάλεις ένα ελάχιστο ποσό στο PAYPAL το δικό του για τα fee (χρεώσεις που πληρώνει για το άνοιγμα και πώληση του αντικειμένου του).

σε ευχαριστω πολυ νομικος. ηρθα 1' μετα την πληρωμη μεσω PayPal με τον πωλητη και του ζητησα να το ακυρωσει αν μπορει για να παρω το σωστο προϊον [απο αυτον παλι]. για να δουμε...

Γεια σας! Μου εχει δημιουργηθει ενα προβλημα παρηγειλα δυο προιοντα απο τον ιδιο πωλητη και καθως ελεγε οτι τα εξοδα αποστολης για το δευτερο αντικειμενο ειναι δωρεαν πατησα το κουμπι που λεει "request total" ή κατι τετοιο. Ο πωλητης μου εδωσε την τελικη τιμη και οντως δε μου χρεωσε το δευτερο προϊον ομως μου χρεωσε το πρωτο παραπανω και αντι να το στελνει με USPS Priority Mail International οπως δηλωνει μου το στελνει με USPS First Class Mail International. Δεν τον πληρωσα ακομα,του εχω στειλει e-mail που του λεω το "λαθος" του και δεν μου απανταει. Τι να κανω?

Ευχαριστω εκ των προτερων

σε ευχαριστω πολυ νομικος. ηρθα 1' μετα την πληρωμη μεσω PayPal με τον πωλητη και του ζητησα να το ακυρωσει αν μπορει για να παρω το σωστο προϊον [απο αυτον παλι]. για να δουμε...

Πιστεύω ότι όλα θα είναι εντάξει τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...