Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για eBay! #2

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδιά θα παρακαλούσα κάποιον να με βοηθήσει με την αγορά αυτού του προΐόντος

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230274474991

δεν μπορώ να κανω register, και δεν ξέρω ποιά θα είναι η τελική τιμή με έξοδα αποστολής. Σας παρακαλώ κάποιος να με στείλει pm για βοήθεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

παιδιά θα παρακαλούσα κάποιον να με βοηθήσει με την αγορά αυτού του προΐόντος

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230274474991

δεν μπορώ να κανω register, και δεν ξέρω ποιά θα είναι η τελική τιμή με έξοδα αποστολής. Σας παρακαλώ κάποιος να με στείλει pm για βοήθεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

INTERNATIONAL ( listed countries )

Austria,Belgium,Denmark,Finland,France,Germany,Great Britain,Greece,

Iceland,Ireland,Italy,Japan,Luxembourg,Netherlands,

Norway,Portugal,Spain,Sweden,Switzerland,United Kingdom

Insurance and paypal available

Xpresspost $ 60.00 (1-2 weeks)

Paypal conditional on Feedback

(+10, not excessive negatives)

Surface $20.00US ( over 6-12 weeks )

Air Mail $30.00 ( 2-6 weeks )

απο οτι καταλαβα, αν δωσω Xpresspost $ 60.00 θα ερθει το πολυ σε 2 βδομαδες ενω αν δοσω Surface $20.00US ( over 6-12 weeks )

Air Mail $30.00 ( 2-6 weeks ) θα μ ερθει σε 12 το πολυ ή 6 αντιστοιχα ε?

καποιος ας με δωσει περισσοτερες πληροφοριες πλζζ

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο isaias1983 Εμφάνιση μηνυμάτων

Παιδια μια ερωτηση κ απο μενα.

Βλεπω στο paypal οτι μου εχουν κανει refund money για κατι που αγορασα αλλα δεν ηρθε ποτε.Στο paypal φαινεται καθαρα οτι μου εχουν γυρισει τα λεφτα αλλα οταν ερχεται ο λογαριασμος της πιστωτικης δεν φαινονται πουθενα.Φαινεται μονο οτι εχω πληρωσει κανονικα.

Εουν περασει 2 μηνες κ ακομα τα λεφτα δεν μου εχουν ερθει.

Ξερει κανεις τι παιζει?

Πρέπει να μπεις στο λογαριασμό σου στο paypal και να κάνεις "Withdraw" στην κάρτα σου.

Μπηκα αλλα στο withdraw balance μου λεει 0 ευρω..Αλλα στις κινησεις εχω κανονικα 3 refund απο καποιες αγορες που ειχα κανει κ μου γυρισαν τα λεφτα πισω.Οποτε τι κανω?

Λοιπόν, έχω παραγγείλει εδώ και τρεις εβδομάδες ακριβώς ένα κινητό απο Αμερική (απο τον mr_wireless). Ακόμα όμως δεν έχει έρθει. Πριν τρεις μέρες μου είπε οτι όντως το έχει στείλει εδώ και τόσο καιρό. Ζήτησα να μου πει τον αριθμό αποστολής, να ρωτήσω τον ΕΛΤΑ. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

Παιδιά γίνετε να ακυρώσω να προσφορά που έκανα?

Αν δηλαδή μετανιώσω πριν κλείσει η δημοπρασία

Στειλε όσο πιο γρήγορα μπορείς mail στον seller και ίσος δεχτεί.

Τελικα δεν ξερει κανεις πως κανω withdraw τα λεφτα απο την πιστωτικη στον Τραπεζικο μου λογαριασμο...Μου εχουν γινει 3 refund money κ εγω στα χερια μου δεν τα εχω παρει ακομα.

Τι πρεπει να κανω?

Τελικα δεν ξερει κανεις πως κανω withdraw τα λεφτα απο την πιστωτικη στον Τραπεζικο μου λογαριασμο...Μου εχουν γινει 3 refund money κ εγω στα χερια μου δεν τα εχω παρει ακομα.

Τι πρεπει να κανω?

Στο προηγουμενο ποστ σου το οποιο παραθετω πιο κατω μας λες οτι τα λεφτα δεν εχουν μπει στη καρτα σου. Αρα τωρα γιατι ρωτας πως θα κανεις withdraw απο τη πιστωτικη αφου κατα τα λεγομενα σου δεν εχουν μπει ακομα?

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο isaias1983 Εμφάνιση μηνυμάτων

Παιδια μια ερωτηση κ απο μενα.

Βλεπω στο paypal οτι μου εχουν κανει refund money για κατι που αγορασα αλλα δεν ηρθε ποτε.Στο paypal φαινεται καθαρα οτι μου εχουν γυρισει τα λεφτα αλλα οταν ερχεται ο λογαριασμος της πιστωτικης δεν φαινονται πουθενα.Φαινεται μονο οτι εχω πληρωσει κανονικα.

Εουν περασει 2 μηνες κ ακομα τα λεφτα δεν μου εχουν ερθει.

Ξερει κανεις τι παιζει?

Πρέπει να μπεις στο λογαριασμό σου στο paypal και να κάνεις "Withdraw" στην κάρτα σου.

Μπηκα αλλα στο withdraw balance μου λεει 0 ευρω..Αλλα στις κινησεις εχω κανονικα 3 refund απο καποιες αγορες που ειχα κανει κ μου γυρισαν τα λεφτα πισω.Οποτε τι κανω?

Εαν το balance στο paypal ειναι 0 αυτο σημαινει οτι τα λεφτα εχουν μπει στη καρτα σου και δε το προσεξες εσυ. Αν θελεις να τα παρεις πηγαινε στη τραπεζα σου η σε ενα ΑΤΜ και τραβηξετα απο τη καρτα

Ας κανω αλλη μια ερωτηση και εγω,

ξερετε μηπως ποση ειναι η χρεωση για καταθεση χρηματων, εγινε αγορα απο γερμανικο ebay και τα λεφτα τα θελει με καταθεση στο λογαριασμο του.

Ξερετε τι παιζει ? Σε ποια τραπεζα να παω και τι χρεωνουν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...