Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για eBay! #2

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά να ρωτήσω κάτι...

Διάβασα στις προηγούμενες σελίδες οτι για να πληρ΄ωσεις πάνω απο 100e θα πρέπει να έχεις δει στο πρώτο λογαριασμό 'ενα 3ψηφιο αριθμό και να το στείλεις με email.

Ισχύει κάτι τέτοιο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παρουσιάστηκε το παρακάτω πρόβλημα με το PAYPAL.

Eνώ ειχα στον λογαριασμό μου δυο κάρτες με διαφορετικά ονόματα (απο 2006) έκανα remove την μία κάρτα που είχε λήξει (αντι να κάνω απλά edit) και όταν πήγα να ξαναπεράσω την νέα κάρτα που είχε τα ίδια στοιχεία με αυτήν που έσβησα (μόνο το νούμερο αλλάζει) δεν με αφήνει να περάσω στα στοιχεία το LAST NAME. Μου εμφανίζει σαν laste name το επώνυμο την ενεργής κάρτας και δεν γίνετε να αλλαχθεί!!!!

Και τώρα τι γίνετε που θέλω να χρεώσω την καινούργια κάρτα?

Τόσο καιρό δεν είχε πρόβλημα τώρα τους έπιασε?

Τι μπορώ να κάνω?

Να κάνω από την αρχή νεό λογαριασμό αλλά με το ίδιο email?

Γίνετε αυτό?

Παιδιά παρακαλώ για την βοήθεια σας!!!!

Παιδιά πως μπορώ να εποικινωνήσω κατευθίαν με PAYPAL μέσω τηλεφώνου?

Βασικά εχει αυτό το τηλέφωνο :

For questions about your PayPal account, please call:

+353 1 436 9111

Σε ποία χώρα είναι και πως μπορεί να πάρει κανείς τηλ? Βάζεις τίποτα ψηφία μπροστά ή είναι μόνο για Αμερική?

παιδιά τι να κάνω!!! σας παρακαλώ βοήθεια!

ακούστε την ιστορία μου

σήμερα πήγα να πληρώσω 8 ευρά σε κάποιον

μου εύγαζε οτι η κάρτα έχει ακυρωθεί απο τον πάροχο.πήρα τηλέφωνο στον πάροχο μου και ρώτησα αν έχει ακυρωθεί....μου απάντησαν όχι.και οτι έχει μέσα 34 ευρά.άρα δεν ήταν σωστό να το βγάζει αυτό.μετά σκέφτηκα μήπως θέλει να την κάνω veryfied...δεν είχα όμως αυτό τον 4ψήφιο κωδικό επειδή δε μου είχαν στείλει κάτι και σαν ηλίθιος έβαλα τα ταλευτάια 4 ψηφία της κάρτας μου,και τότε το paypal εβγαλε ότι η κάρτα ακυρώθηκε...πήρα τηλέφωνο ξανά στον πάροχο μου και τους ρώτησα αν μπορούν να μου φτιάξουν μία άλλη κάρτα και να ακυρωθεί η άλλη...αλλά τους είπα αν γίνετε να μου μεταφέρουν και τα χρήματα.αφού το έψαξαν είδαν ότι είχα 0 ευρά μέσα....είχε κάνει λάθος ο άλλος υπάλληλος :(

προσπάθησα να ξαναβάλω τη κάρτα στο paypal αλλά λέει αυτό

This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form.

τους έγραψα ένα μύνημα σε εκείνη τη φόρμα που λένε αλλά μέχρι να απαντήηηηησουν....

υπάρχει καμία άλλη λύση???σας παρακαλώ ρε παιδιά

΄Εστειλα μικρο δεμα βαρους μισου κιλου με ΕΛΤΑ συστημενο στην Αμερικη. Εχει φτασει εκει την 1η Αυγουστου. Αλλα ακομα ο αγοραστης δεν το εχει παρει, και μου εστειλε μηνυμα μηπως ξερω τιποτα. Απο το track number βλεπω και εγω στην σελιδα της USPS οτι οντως ειναι εκει απο την 1η Αυγουστου! Ξερει κανεις γιατι δεν το εχει λαβει ακομα ο αγοραστης? Αυτα βλεπω στο site της USPS δινοντας το RE :

"Status: Inbound International Arrival

Your item arrived in the United States at ISC NEW YORK NY(USPS) at 5:04 PM on August 1, 2008. Information, if available, is updated every evening. Please check again later. "

"Aditional details:

Detailed Results:

* Inbound International Arrival, August 01, 2008, 5:04 pm, ISC NEW YORK NY(USPS)

* Origin Post is Preparing Shipment "

Είμαι καινούριος στο ebay. Έχω βρει έναν αγοραστή, ο οποίος είναι στο Hong kong. Και το στέλνει με EMS international courier. καλό είναι αυτό; Το usps αναφέρεται στην αμερική, έτσι δεν είναι;

Δείτε και το feedback του και πείτε μου:

http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=yamaxunshumazaixian&&ftab=FeedbackAsSeller&sspagename=VIP:feedback:2:us&iid=200243152987

Επίσης όσοι λένε shipping to greece:not specified, δεν το στέλνουν,ε; Γιατί μπαινω και λέει συνήθως ships to: US

Επίσης, το EMS international courier είναι διαφορετικό απο το usps ems, έτσι; Η όχι; Δεν ξέρω ρε παιδιά, έχω ακόμα πολλά να μάθω. Είπα σε κάποιον να το στείλει με usps, και λέει οκ, μέσω ems, γι' αυτό

Έκανα έναν λογαριασμό στο ebay και με ζητάει να κάνω Confirm your identity βάζοντας τα στοιχειά μιας κάρτας visa.

Έχω μια χρέωστικη κάρτα στην τράπεζα Κύπρου που την χρησιμοποιώ και στο paypal. Βάζω τα στοιχεία της κάρτας και δεν τα δέχεται.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα σας,

Πρόσφατα αγόρασα ένα τροφοδοτικό από Αμερική και ο αποστολέας το έστειλε με FedEx (ήταν η μόνη επιλογή). Συνολικά πλήρωσα γύρω στα 75 ευρώ, 30 ευρώ για τα μεταφορικά και 45 η καθαρή αξία του προϊόντος.

Ο αποστολέας μού έστειλε το tracking code και πλέον βλέπω ότι το δέμα είναι στην Αθήνα, το status του είναι "Shipment exception" και ότι στις λεπτομέρειες γράφει: "Held, cleared regulatory agency(s) after aircraft departed".

Τι συμβαίνει, την πάτησα και πρέπει να πληρώσω δασμούς; Ή μήπως λόγω του επικείμενου Σαββατοκύριακου το δέμα απλά παρέμεινε στους κεντρικούς χώρους και θα συνεχίστει η μεταφορά του από Δευτέρα;

Παιδια μια ερωτηση κ απο μενα.

Βλεπω στο paypal οτι μου εχουν κανει refund money για κατι που αγορασα αλλα δεν ηρθε ποτε.Στο paypal φαινεται καθαρα οτι μου εχουν γυρισει τα λεφτα αλλα οταν ερχεται ο λογαριασμος της πιστωτικης δεν φαινονται πουθενα.Φαινεται μονο οτι εχω πληρωσει κανονικα.

Εουν περασει 2 μηνες κ ακομα τα λεφτα δεν μου εχουν ερθει.

Ξερει κανεις τι παιζει?

Παιδια μια ερωτηση κ απο μενα.

Βλεπω στο paypal οτι μου εχουν κανει refund money για κατι που αγορασα αλλα δεν ηρθε ποτε.Στο paypal φαινεται καθαρα οτι μου εχουν γυρισει τα λεφτα αλλα οταν ερχεται ο λογαριασμος της πιστωτικης δεν φαινονται πουθενα.Φαινεται μονο οτι εχω πληρωσει κανονικα.

Εουν περασει 2 μηνες κ ακομα τα λεφτα δεν μου εχουν ερθει.

Ξερει κανεις τι παιζει?

Πρέπει να μπεις στο λογαριασμό σου στο paypal και να κάνεις "Withdraw" στην κάρτα σου.

Κατά τον Μάιο ήθελα να αγοράσω κάποια dvd 8.5gb από το ebay ,πάτησα την αγορά και με έβγαλε στο δικό του σαιτ έγραψα τα στοιχειά μου,αλλά δεν προχώρησα προς την πληρωμή . Πανικόβλητος ήθελα να τα διαγράψω άλλα δεν ήξερα το πως ? πάτησα άλλες δυο φορές την αγορά , αν δεν ξερεις καλα αγκλικα ....

Ως προχθές με είχε στήλη δυο γράμματα με ταχυδρομική επιταγή με σκοπό την πληρωμή !! Δεν έδωσα σημασία και τα πέταξα στο καλάθι.

Σήμερα μου έστειλε μήνυμα το ακόλουθο:

wie wir Ihnen bereits mehrfach per Brief und E-Mail mitgeteilt haben, hat uns die Firma Matrixx Media Ltd. aus Schweinfurt mit dem Einzug einer offenen Forderung beauftragt. Sie hat am 10.03.2008 folgende Ware per Vorkasse an Sie verkauft:

- U.A: 1x25 DVD+R 8,5GB Philips Double Layer Inkjet Printable 8x 1x50 Ritek Variox DVD+R Double Layer printable 8,5 GB NEU 1x25 DVD+R 8,5GB Philips Double Layer Inkjet Printable 8x 1x50 Ritek Variox DVD+R Double Layer printable 8,5 GB NEU 1x50...

Für diese Leistung schulden Sie einen Betrag in Höhe von 207,95 Euro. Leider haben Sie bisher auf alle Zahlungsaufforderungen nicht reagiert. Um weitere Kosten zu vermeiden, fordern wir Sie nunmehr ein letztes Mal auf, die ausstehende Summe zzgl. der aufgelaufenen Verzugskosten umgehend zu begleichen.

Die von Ihnen zu zahlende Gesamtforderung setzt sich wie folgt zusammen:

Grundforderung unseres Mandanten: 207,95 Euro

bisherige Mahnkosten unseres Mandanten: 5,00 Euro

vorgerichtliche Inkassogebühren: 32,50 Euro

vorgerichtliche Inkassoauslagen: 7,50 Euro

---------------------------------------------------------

noch offener Gesamtbetrag (Stand: 22.08.2008): 252,95 Euro

Der geltend gemachte Betrag in Höhe von 252,95 Euro ist innerhalb der nächsten 3 Tage unter Angabe des Aktenzeichens 100750508 auf unser unten stehendes Konto zu zahlen.

Nach Ablauf dieser Frist werden wir uns die Forderung abtreten lassen und ein gerichtliches Mahnverfahren gemäß §§ 688 ff. ZPO gegen Sie einleiten, wodurch erhebliche Kosten für Gericht und Anwalt, nötigenfalls auch Vollstreckungskosten für den Gerichtsvollzieher, entstehen.

Zudem riskieren Sie bei Durchführung eines gerichtlichen Vollstreckungsverfahrens auch den Verlust Ihrer Kreditwürdigkeit durch Eintragung in das amtliche Schuldnerverzeichnis, was für Sie zu erheblichen Schwierigkeiten führen kann, z.B. bei der Bestellung von Waren oder dem Abschluss eines neuen Mobilfunkvertrages. Zahlen Sie deshalb in Ihrem eigenen Interesse innerhalb der gesetzten Frist.

Mit verbindlichem Gruß

mediafinanz AG, Abteilung Mahnbescheid

mediafinanz AG

zugelassen gem. §1 Abs.1 Nr.5 RBerG

----------------------------------------------------------

Weiße Breite 5

49084 Osnabrück

Telefon: +49 (0)541 2029-200

Telefax: +49 (0)541 2029-201

E-Mail: [email protected]

Internet: http://www.mediafinanz.de

Vorstand: Dr. Alexander Ey (Vorsitzender),

Matthias Folkers, Dr. Arndt Sundermann

Aufsichtsrat: Dipl.-Kfm. Ulrich Böttinger (Vorsitzender)

Sitz der Gesellschaft: Osnabrück

Amtsgericht Osnabrück HRB 202161

Steuernummer: 66/202/59700

Kontoverbindung:

----------------------------------------------------------

mediafinanz AG

Kontonummer: 246447

Bankleitzahl: 26550105

bei der Sparkasse Osnabrück

Swift / BIC-Code: NOLADE22

IBAN: DE50 2655 0105 0000 2464 47

Als Verwendungszweck bitte unbedingt AZ 100750508 angeben!

Die mediafinanz AG ist vom Präsidenten des Amtsgerichts Osnabrück als Inkassounternehmen zugelassen.

------------------------------------HAFTUNGSAUSSCHLUSS-------------------------------------

Diese Nachricht enthält vertrauliche Informationen und ist ausschließlich für den Adressaten bestimmt. Der Gebrauch durch Dritte ist verboten. Das Unternehmen ist nicht verantwortlich für die ordnungsgemäße, vollständige oder verzögerungsfreie Übertragung dieser Nachricht. Herkömmliche E-Mails sind nicht gegen den Zugriff von Dritten geschützt. Wir haften deshalb nicht für die Unversehrtheit von E-Mails. Diese Hinweise gelten auch für zukünftige Nachrichten.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...