@LF@147 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Παλι καλα το ποσο ηταν σχετικα μικρο(30?)....Το θεμα ειναι η πουστια του Αγγλου. Αν κανω αμφισβητηση συναλλαγης απο την τραπεζα μου(ξερω οτι γινεται) θα εχω προβλημα με την pay pal μετα?Γνωριζει κανενας??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Παλι καλα το ποσο ηταν σχετικα μικρο(30?)....Το θεμα ειναι η πουστια του Αγγλου. Αν κανω αμφισβητηση συναλλαγης απο την τραπεζα μου(ξερω οτι γινεται) θα εχω προβλημα με την pay pal μετα?Γνωριζει κανενας??? Εαν δεν υπογραψες πουθενα κατα τη παραλαβη, εσυ να εξακολουθησεις να ισχυριζεσαι οτι δεν παρελαβες τιποτα. Εαν παλι υπογραψες, να το επιστρεψεις με συστημμενο στον αποστολεα, και ν αμφισβητησεις τη συναλλαγη με τη τραπεζα σου, με το αιτιολογικο οτι αυτο που παρελαβες δε λειτουργουσε η ηταν χαλασμενο. Δωσε στη τραπεζα σου και το νουμερο του συστημμενου. Αυτο βεβαια αν κρινεις οτι αξιζει το κοπο, λογω χαμηλης αξιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain_Darling Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Να ρωτήσω κάτι και γω : Όταν παραλάβεις κάτι που είναι χαλασμένο και ο πωλητής σου πει να του το στήλεις πίσω για να σου επιστρέψει τα λεφτά ποιός πληρώνει τα μεταφορικά της επιστροφής? Ο συγκεκριμένος πωλητής που αγόρασα δεν ανέφερε κάτι στην σελιδά του σχετικό.... Παρακαλώ για μια άμεση/γρήγορη απάντηση!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalexoulhs Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Να ρωτήσω κάτι και γω : Όταν παραλάβεις κάτι που είναι χαλασμένο και ο πωλητής σου πει να του το στήλεις πίσω για να σου επιστρέψει τα λεφτά ποιός πληρώνει τα μεταφορικά της επιστροφής? Ο συγκεκριμένος πωλητής που αγόρασα δεν ανέφερε κάτι στην σελιδά του σχετικό.... Παρακαλώ για μια άμεση/γρήγορη απάντηση!!!! Εξαρτατε απο τον πωλητή. Μην κοιτας τη γράφει η σελιδα μόνο. Αν είναι σωστος πάντα θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει. Εκτος και αν χάλασε μετα (πχ κατα τη μεταφορά) που μπορεί να νομίζει οτι τον εξαπατάς. Εγώ πχ θα στα κάλυπτα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain_Darling Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Εξαρτατε απο τον πωλητή. Μην κοιτας τη γράφει η σελιδα μόνο. Αν είναι σωστος πάντα θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει. Εκτος και αν χάλασε μετα (πχ κατα τη μεταφορά) που μπορεί να νομίζει οτι τον εξαπατάς. Εγώ πχ θα στα κάλυπτα πάντα. Να ζητήσω να μου δώσει τα χρήματα για την αποστολή να δω πως θα αντιδράσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalexoulhs Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Να ζητήσω να μου δώσει τα χρήματα για την αποστολή να δω πως θα αντιδράσει? Εξαρτάτε απο το κόστος. Μπορει να σου κανει refund αμέσα όλο το ποσό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain_Darling Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Εξαρτάτε απο το κόστος. Μπορει να σου κανει refund αμέσα όλο το ποσό. Ποιο κόστος? Των μεταφορικών? Πάντως πλήρωσα 50ευρώ όλα μαζί!!! Τι εννοείς : Μπορει να σου κανει refund αμέσα όλο το ποσό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain_Darling Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Πάντως ο τύπος πρέπει να είναι ελεεινός... Πλήρωσα 15 λίρες για μεταφορικά από uk (αδικαιολόγητα ψηλά μεταφορικά) και αυτός δεν μπήκε καν στην διαδικασία να βάλει σε ένα κουτί την motherbord! (καλά για ασφάλιση δεν τίθεται θέμα) Απλά την τύλιξε σε ένα χαρτόνι από κουτί μπύρας το έπιασε με ταινία στις άκρες για να μην ανοίξει και έβαλε και μια φούσκα μέσα στο χαρτόνι και το έστειλε. Το cd ήταν σπασμένο όπως είπα και ίσως το πρόβλημα που έχει η μητρική οφείλετε σε κάποιο χτύπημα κατά την μεταφορά. Για να μην μιλήσω για την ταλαιπωρία που τράβηξα κατα τις δοκιμές μπας και την κάνω να δουλέψει. Και τώρα θέλει να πληρώσω για να του την στείλω! Ε όχι!! (ακόμα βέβαια δεν έχω πάρει απάντηση για το αν θα δεχτεί να πληρώσει αυτός τα μεταφορικά αλλά χλωμό το βλέπω) Πάντως έχει λίγες πωλήσεις, μόνο 21 τον αριθμό και 100% feedback. Τίποτα σπουδαίο δλδ... Υπάρχει περίπτωση να μου επιστρέψει τα χρήματα πριν την παραλάβει πίσω? Λίγο δύσκολο το βλέπω αλλά θα μπορούσε να γίνει αυτό στο ebay? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μπορει καποιος να δει και να μου πει τι παιζει με αυτον τον πωλητη? Φαινεται να εχει κανει πωλησεις αλλα δεν εχει και αξιολογηση τοντελευταιοκαιρο και γενικα τελευταιες πωλησεις πριν πολυυυυυ καιρο αυτον για ενα ρουτερ, αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FireFoxGr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Παιδιά, τον συνδιασμό σκληρός δίσκος + Αμερική πώς τον βλέπετε; Μήπως είναι πολύ επικίνδυνο; Εδιτ: USPS First Class Mail InternationalTM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minoras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 παιδια το redemption code ποιο ειναι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μπορει καποιος να δει και να μου πει τι παιζει με αυτον τον πωλητη?Φαινεται να εχει κανει πωλησεις αλλα δεν εχει και αξιολογηση τοντελευταιοκαιρο και γενικα τελευταιες πωλησεις πριν πολυυυυυ καιρο αυτον για ενα ρουτερ, αυτο Δεν δουλεύει κανένα από τα 2 links... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δεν δουλεύει κανένα από τα 2 links... Οντως αν και δεν ξερω γιατι!! Μου απαντησαν παντως οτι ειναι ανακατασκευασμενα ρουτερ οποτε εδω τελειωνει το παραμυθι, αν μου ελεγε κατι αλλο θα το συνεχιζα αλλα ανακατασκευασμενο δεν θελω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 παιδια κερδισα ενα s200 απο γερμανια απο οτι γνωριζω ο τυπος ειναι αξιοπιστος αλλα οι γερμανοι εχουν αγνοια του paypal και μαλλον παιζει καταθεση σε τραπεζα να τον εμπιστευτω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 οποιος ξερει ας μου πει plz που βλεπω στο ebay account που θα μπαινουν τα λεφτα σε περιπτωση που πουλησω κατι και αυτα αν ειναι θα μπαινουν στην καρτα που εχω δηλωσει για αγορες ή παιζει τπτ αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα