prometheas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Ένας φίλος μου έχει πάρει 4 αντίγραφα από ένα game από play.com επειδή τους έλεγε ότι δεν το παρέλαβε. Δεν το ψάξανε καθόλου!!!!ΚΑι το έχει κάνει 4-5 φορές με άλλα παιχνίδια. . Δυστυχώς κάτι τέτοιοι έξυπνοι Νεοέλληνες εχουν κανει το Play.com να μην στέλνειι πλεον στην Ελλάδα τιποτα με μεγαλύτερη αξια από 70 Ευρώ (εκτος εαν εισαι πελάτης τους χρόνια και δεν τους εχεις απασχολήσει με τετοια θεματα). Και το βλεπω εαν συνεχισετε έτσι να κοψει τελειως τις αποστολές προς Ελλάδα.. Τελικά η μα****ία είναι ανίκητη .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Εχω παραγγειλει μια MS απο ebay και ακομα να μου ερθει.Η πληρωμη εγινε 26/6 και η αποστολη 27/6.Εστειλα mail στον πωλητη προχθες και μου απαντησε παλι οτι το δεμα το εστειλε 27/6 και μου ελεγε παλι τις ιστοριες για 7-15 εργασιμες μερες.Εγω πιστευω οτι εχει αργησει χαρακτηριστικα γιατι εχω κανω και αλλες αγορες απο Χονγκ Κονγκ και το πολυ σε 12 μερες τα ειχα παραλαβει.Ειμαι ενα τσακ απο το να προχωρησω σε dispute.Τα εχω παρει αγριως.Λετε να περιμενω 2-3 μερες ακομα που ειναι ηδη παρα πολλες για μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fnwokke Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Παιδια μια ερωτηση που ισως εχει απαντηθει, αλλα δεν εχω τον χρονο να το ψαξω, λογω ταχυτητας της αγορας που πρεπει να κανω. Θελω ενα ipod που κανει $218 και το στελνουν με fedex απο Αμερικη. Δεν μπορει το invoice να φαινεται μικροτερο και μονο με fedex. Θα πληρωσω τελωνειο και ποσο? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Παιδια μια ερωτηση που ισως εχει απαντηθει, αλλα δεν εχω τον χρονο να το ψαξω, λογω ταχυτητας της αγορας που πρεπει να κανω. Θελω ενα ipod που κανει $218 και το στελνουν με fedex απο Αμερικη. Δεν μπορει το invoice να φαινεται μικροτερο και μονο με fedex. Θα πληρωσω τελωνειο και ποσο? Ευχαριστω και μονο το γεγονος οτι το στελνουν με fedex ειναι αρκερο για να μη το αγορασεις απο το συγκεκριμενο πωλητη. Επανειλημμενως εχουμε γραψει μακρυα απο πωλητες που στελνουν με εταιριες κουριερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fnwokke Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 και μονο το γεγονος οτι το στελνουν με fedex ειναι αρκερο για να μη το αγορασεις απο το συγκεκριμενο πωλητη. Επανειλημμενως εχουμε γραψει μακρυα απο πωλητες που στελνουν με εταιριες κουριερ (καταρχην εξυπηρετω αλλον) Το ξέρω αλλά δυστυχως για καποιους συγκεκριμενους λογους δεν μπορω να αποφυγω την fedex...τελικα περιπου ποσο θα ερθει στο τελωνειο να πληρωσω με αυτα τα δεδομενα...ξερει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μια ερωτηση...παραγγειλα μια μπαταρια απο Hong Hong και η συνολικη αξια με τα μεταφορικα ηταν 22,80 ευρω...φανταζομαι οτι για ενα τοσο μικρο ποσο δεν θα πληρωσω τελωνειο ετσι?Αλλα ακομα κ αν πληρωσω θα ειναι λογικα πολυ μικρο...στην περιπτωση που πληρωσω με ειδοποιει κανεις?Ερχεται δλδ καποια ειδοποιηση σπιτι μου?Και που πληρωνω τους εξτρα φορους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Sκέφτομαι να αγοράσω κινητό από ebay. Έχει αγοράσει κανείς από κανέναν συγκεκριμένο πωλητή να μου προτείνει ?Κοιτάξτε για παράδειγμα αυτό το αντικείμενο Sony Ericsson c702 http://cgi.ebay.com/Touch-Screen-Qua...3286.m14.l1308 ή αυτό http://cgi.ebay.com/New-TV-free-Unlocked-Dual-Sim-Standby-Mobile-Phone-1GB_W0QQitemZ250266875832QQcmdZViewItem?hash=item250266875832&_trksid=p3286.m14.l1318 Λέτε να το ρισκάρω? Ελπίζω να μπορέσω να περάσω τα ελληνικά μετά Μετά με μια συγκεκριμένη διαδικασία δεν τα παίρνω πίσω τα χρηματά μου αν συμβεί κάτι ενδιαφερον "κινητακι" αποτι λεει εχει αγγλικα... ισως κι αλλες γλωσσες... με 110 Ευρω φαινεται καλη περιπτωση.... προχωρησες??? ερωτηση... αν ζητησουμε να μας το μαρκαρουν σαν δωρο περναει κανονικα τελωνειο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papazaf Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 ρε παιδια να ζητησω κα εγω τη βοηθεια σας. Κερδισα μια δημοπρασια στο ebay για ενα χαλασμενο νοκια n95 απο ιταλια.Ο τυπος μετα την δημοπρασια ζηταγε 30 ευρω για μεταφορικα, τελικα το ριξαμε στα 20. Του εκανα transfer τα λεφτα μεσο paypal(oxι σαν ebay item), και απο την τριτη τον ρωταω με email για την αποστολη και δεν απανταει....ποια πρεπει να ειναι η επομενη κινηση μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalexoulhs Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μια ερωτηση...παραγγειλα μια μπαταρια απο Hong Hong και η συνολικη αξια με τα μεταφορικα ηταν 22,80 ευρω...φανταζομαι οτι για ενα τοσο μικρο ποσο δεν θα πληρωσω τελωνειο ετσι?Αλλα ακομα κ αν πληρωσω θα ειναι λογικα πολυ μικρο...στην περιπτωση που πληρωσω με ειδοποιει κανεις?Ερχεται δλδ καποια ειδοποιηση σπιτι μου?Και που πληρωνω τους εξτρα φορους? Δεν θα πληρώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalexoulhs Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 ρε παιδια να ζητησω κα εγω τη βοηθεια σας.Κερδισα μια δημοπρασια στο ebay για ενα χαλασμενο νοκια n95 απο ιταλια.Ο τυπος μετα την δημοπρασια ζηταγε 30 ευρω για μεταφορικα, τελικα το ριξαμε στα 20. Του εκανα transfer τα λεφτα μεσο paypal(oxι σαν ebay item), και απο την τριτη τον ρωταω με email για την αποστολη και δεν απανταει....ποια πρεπει να ειναι η επομενη κινηση μου? Όταν κάνεις claim στο paypal μπορείς να κάνεις attach και το email για τα μεταφορικά. Κάνε claim και για τα 2 αλλα μετα απο 5-6 μερες. Μπορεί π.χ. να είναι διακοπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δεν θα πληρώσεις. Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου για την πληροφορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fnwokke Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Κατι λιγο ασχετο...ισως και σχετικο...εχετε δει οτι υπαρχει το ebay και στην ...Τουρκια? Εμεις, που ειμαστε ρε γμτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fnwokke Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Επισης ξαναρωταω μηπως καποιος φιλος γνωριζει να μου πει.... 1) Θελω να παρω (εξυπηρετω αλλον) ενα ipod $220 και ενα PSP pack with 21 games $150. Δυστυχως αναγκαστικα μονο με fedex ερχονται. Ποσο θα πληρωσω τελωνειο με αυτα τα δεδομενα? Θα πληρωθει επισης και η fedex για τον εκτελωνισμο? Ευχαριστω εκ των προτερων σε οποιον φιλο μου απαντησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@LF@147 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 παιδια μια βοηθεια.αγορασα απο το αγγλικο e-bay ενα αντικειμενο και το πληρωσα μεσω pay pal.Το προβλημα ειναι οτι μια μερα μετα το τελος της δημοπρασιας ο πωλητης δεν ηταν πλεον registered user στο ebay.Επικοινωνησε μαζι μου πρωτος και μου ειπε οτι θα μου στειλει το αντικειμενο αφου ειχα πληρωσει με pay pal.Μετα απο πιεση δικη μου και επειδη ειχα πληρωσει για αποστολη μεσω royal mail signed for μου απαντησε οτι το εχει στειλει και εχει και το tracking number.Τις τελευταιες 2 μερες παρα τα μηνυματα μου απαιτωντας να μου πει το tracking number δεν εχω λαβει καμια απαντηση.Τι κανω σε αυτη την περιπτωση?Μου φαινεται οτι αδικα θα περιμενω το αντικειμενο....Τον "κυνηγαω" μεσω ebay ή μεσω pay pal....Καποιος πιο εμπειρος ας βοηθησει Ευχαριστω Και η συνεχεια τωρα....αφου εκανα claim απο το pay pal μετα απο καποιες μερες μου ηρθε μεσω pay pal ενα e-mail με το tracking number.Το δεμα το πηρα σημερα το πρωι και ειχε μεσα μια χριστουγεννιατικη καρτα:mad: Ο τυπος τωρα τι γινεται????Ειναι καλυμενος μιας και εχει "στειλει" το " αντικειμενο" ??? Τι μπορω να κανω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Αμαν πίκρα φίλε.... Το μόνο που έυχομαι να μη τύχει σε κανέναν σε τέτοιες περιπτώσεις.Αντε μετά να αποδδείξεις οτι δεν σου έστειλε το αντικέιμενο που πλήρωσες! Φαντάζομαι θα είσαι έξω φρενών ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα