jimarass Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μπράβο στον φίλο σου ,φαντάζομαι ότι θα παινεύεται και στην παρέα πίνοντας τον φραπέ του που την έφερε στους κουτόφραγκους . Βασικά το ξεκίνησε χωρίς τέτοιο σκοπό, αφού είναι άτομο που κινεί την βιομηχανία παιχνιδιού, έχει όλε τις κονσόλες και όλα τα games αυθεντικά. Δεν είναι κουτόφραγκοι, απλά έχουν τέλειο support και επενδύουν σε αυτό. Αν ήταν στο Ελλάντα δεν θα λειτουργούσε σωστά αφού εδώ όλοι είμαστε καράβλαχοι!! Διότι από αγοραστής μπορεί κάποια φορά να γίνεις και πωλητής. Και καλό είναι το ιστορικό των ενεργειών μας γενικά να είναι καταγεγραμμένο. Σωστά αλλά πχ εγώ κάποτε (πριν 2 χρόνια) αγόρασα κάτι, δεν το παρέλαβα, μετά από 2 μήνες έφαγε αρνητικό, ο πωλητής μου έδωσε αρνητικό γιατί δεν πλήρωσα και έμεινα με την πικρία. Έκανα 2 χρόνια να ξαναγοράσω και μου έμεινε και το feedback. Δύο χρόνια έμεινε το πορτοφόλι μου μακρυά από ebay. Άρα έριξα τις τιμές!!! Ο αγοραστής ΔΕΝ είναι πωλητής. Το "ebay είναι κοινότητα" βολεύει μόνο τους πωλητές. Αν μπει στο κατάστημά σου κάποιος και προπαραγγείλει κάτι, μετά δεν έχει δικαίωμα υπαναχώρισης? Γιατί να μην έχει και στο ebay??? Ειδικά στο buy it now!!! ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!! Ναι ΟΚ. Το αποτέλεσμα ποιο είναι? Κάποιος πιο πριν το είπε αλλά δεν εισακούστηκε. Ακριβότερα μεταφορικά-συνολικό κόστος-αυξημένες πιθανότητες δασμών και και και....Και από την εμπειρία σου ως αγοραστής τέλος πάντων τι ποσοστό πωλητών ασφαλίζουν τις αποστολές τους by default? Και δε μιλάω μόνο για μεγάλης αξίας αντικείμενα.... Αυτό μένει να αποδειχτεί καθώς εγώ προτιμώ να σκάσω πχ 700 ευρώ για μια κάμερα εδώ, παρά να δώσω 600 στο ebay. Διότι το ebay έχει ένα μεγάλο αρνητικό, δεν βλέπεις το προιόν!!! Αυτοί που θα ανεβάσουν τις τιμές είναι οι μαμάκηδες που θα αγοράσουν την κάμερα 650 ευρώ από ebay!!! Οχι δεν σου κάνω πλάκα. Σου ανέφερα μόνο οτι σχετίζετε με τα p&p charges. Τα υπόλοιπα που αναφέρεις τα πληρώνεις στην τιμη και δεν λες κουβέντα. Τελικά ρε παιδιά, εφόσον είμαι in good standing, υπάρχει λόγος να πληρώνω 16 ευρώ παραπάνω μεταφορικά από usa?? (παρακαλώ να απαντήσουν μόνο αγοραστές!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mlaoslab Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 ρε παιδια θελω να αγωρασω αυτα τα αντικειμενα απο τ Ε-ΒΑΥ http://cgi.ebay.com/New-2-x-DENON-DN-S1000-DNS1000-DJ-PRO-CD-PLAYERS-Pair_W0QQitemZ180258776347QQihZ008QQcategoryZ29922QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem .θελω να ρωτισω αν γινεται καπως να αποφυγω το τελωνειο(ποσο αμα ειναι θα πληρωνα στο τελωνειο?)και πως?το κοστος ειναι 433 ευρο ΑΜΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ USPS ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ GIFT ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΡΕΛΩΝΕΙΟ????ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simfun Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Ετσι ερμηνευεις εσυ τα γραφομενα μου? Λαθος ερμηνεια τους δινεις αν και αρχιζω να πιστευω οτι το κανεις σκοπιμα και κακοβουλα Να σταματήσεις να το πιστεύεις και να ξαναδιαβάσεις τα posts σου: Ετσι βρισκουν ελευθερο πεδιο τα λαμογια να κανουν τις δουλειες τους και καλα κανουν αφου οι πωλητες ενεργουν οπως προανεφερα Ας αυξηθει ομως λιγο ο αριθμος των λαμογιων και θα δουμε αν συνεχισουν οι πωλητες με το ιδιο τροπαριο της ασυστολης κλεψιας. Ερμηνεία έδωσε ο rallis για τις θεωρίες σου, όχι εγώ. Ο al-ex δεν θεωρεί οτι ''ότι καλά κάνουν όσοι είναι απατεώνες και εξαπατούν την κοινότητα του ebay μ' αυτόν τον τρόπο, επειδή κάποιοι πωλητές φουσκώνουν τα μεταφορικά''.Θεωρεί οτι καλά κάνουν όσοι είναι απατεώνες και εξαπατούν τους πωλητές που για ενα μικρό κέρδος δεν ακολουθούν τους κανονες του ebay. Ανακάλεσε λοιπόν τα περί σκοπιμότητας και κακόβουλου σχολιασμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Να σταματήσεις να το πιστεύεις και να ξαναδιαβάσεις τα posts σου: Kαι μεσα απο τα ποστ μου με τα συμπερασματα μου και τις προσωπικες μου αποψεις, που διεκρινες τη προτροπη προς paypal scamming οπως αναφερεις?? Αν δε καταλαβαινεις Ελληνικα, θα σε παρακαλουσα παρα πολυ να μη ξανασχολιασεις ποστ μου, αλλιως φροντισε να μην ξανα αλλοιωσεις και να μη παρερμηνευεις σκοπιμα και κακοβουλα αυτα που γραφω. Επισης παρακαλω τους mods να διαγραψουν το δευτερο τμημα του ποστ Νο 1705 του simfun, διοτι ειναι προβοκατορικο, απαραδεκτο και ερμηνευει σκοπιμως λανθασμενα δικη μου εκτιμηση και συμπερασμα. Σε καμμια περιπτωση δε προετρεψα κανεναν να κανει paypal scamming οπως το συγκεκριμενο μελος ισχυριζεται Ερμηνεία έδωσε ο rallis για τις θεωρίες σου, όχι εγώ. αν μ ερμηνευσε ο ραλλης, απευθυνσου σ αυτον και ζητησε του τα ρεστα, οχι σ εμενα Ευχαριστω τους mods για την αμμεση ανταποκριση τους στο αιτημα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maverickj13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Λοιπον κοψτε! Εδω ειναι οδηγος αγορων οχι dispute το παιδι mlaoslab εχει ρωτησει κατι και δεν του απανταει κανεις παρα μονο τσακωνεστε για ασχετους λογους με το θεμα του topic. Σε οποιον του κανει το ebay να αγορασει και οποιος δε γουσταρει ας πληρωσει. Εδω ομως ειναι Οδηγός αγορών για eBay!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Ας κατσει να διαβασει και καποιες προηγουμενες σελιδες απο το τοπικ και θα βρει απαντησεις. Τουλαχιστον 20 φορες εχει απαντηθει το θεμα "τελωνειο". Ολοι φαγητο ετοιμο και μασημενο θελουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mlaoslab Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 οκ παιδια ευχαριστω για τον χρονο σας και εκανα αυτο το ποστ γιατι ο χρονος με πιεζει και ειναι λιγο δυσκολο να κατσω να ψαξω και να διαβασω ολο το τοπικ γιατι οπως οι περισσοτεροι (πιστευω) εχουν και δουλειες το πρωι....και η δημοπρασια στο ΕΒΑΥ ληγει σε 15-16 ωρες....αρα καταλαβαινεις φιλε μου al-ex οτι ειναι λιγο εως πολυ δυσκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 οκ παιδια ευχαριστω για τον χρονο σας και εκανα αυτο το ποστ γιατι ο χρονος με πιεζει και ειναι λιγο δυσκολο να κατσω να ψαξω και να διαβασω ολο το τοπικ γιατι οπως οι περισσοτεροι (πιστευω) εχουν και δουλειες το πρωι....και η δημοπρασια στο ΕΒΑΥ ληγει σε 15-16 ωρες....αρα καταλαβαινεις φιλε μου al-ex οτι ειναι λιγο εως πολυ δυσκολο φιλε μου καταλαβαινεις ασφαλως οτι κατανταει κουραστικο να γραφεις τα ιδια και τα ιδια. Προσωπικα εγω εχω απαντησει τουλαχιστον 5,6 φορες για τα τελωνεια. Τεσπα, κανενας δε μπορει να σου εγγυηθει οτι δε θα πληρωσεις τελωνειο. Η συνταγη για να μειωσεις αυτη τη πιθανοτητα ειναι 1. το πακετο να στο στειλουν με USPS και ποτε με κουριερ, 2. να γραψουν οτι ειναι GIFT και 3. μια χαμηλη αλλα αληθοφανη αξια γυρω στα 100-120 δολλαρια. Ετσι εχεις πολλες πιθανοτητες να γλυτωσεις. Επισης καλο θα ειναι να μη φαινεται ως αποστολεας εταιρια, αλλα να μπει καποιο απλο ονοματεπωνυμο. Αν ομως στο πιασουν υπολογισε να πληρωσεις περιπου το 25% της αξιας που θα εχει δηλωθει. Αρα και παλι σε συμφερει. Ελπιζω να σε βοηθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mlaoslab Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 al-ex..ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου και συγνωμη για πριν...ημουν λιγακι επιθετικος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 al-ex..ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου και συγνωμη για πριν...ημουν λιγακι επιθετικος.... Δεν ειδα κατι τετοιο. Το ζητημα ειναι οτι θα πρεπει να ερθεις σ επαφη με το πωλητη και να τον ρωτησεις αν ειναι διατεθειμενος να κανει αυτα που σου υπεδειξα, γιατι ισως σου δημιουργησει προβλημα με την αξια που θα δηλωθει. Κανε του μειλ και περιμενε απαντηση. Δε βλεπω να εχει υπαρξει ενδιαφερον απο καποιον αλλο για τα συμπραγκαλα, και μπορει ετσι να εχεις τυχη. Ξεχασα να σου πω οτι αν πληρωσεις φορο, υπολογιζονται και τα ταχυδρομικα ως φορολογισημη αξια και ειδα οτι ειναι αρκετα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simfun Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δεν θα κουράσω άλλο το forum. Περιμένω από τους mods μια εξήγηση για τις ενέργειές τους και τις μη ενέργειές τους σε δικές μου αναφορές συγκεκριμένων posts. O συγκεκριμένος χρήστης έχει προχωρήσει επανειλημμένα σε επιθέσεις, χαρακτηρισμούς, προσβολές εναντίον μου. Παρακαλώ όλα τα posts μου να παραμείνουν ατόφια για κάθε μελλοντική αναφορά και ανάγνωση και κανείς μα κανείς να μην προχωράει σε κρίσεις περί χρήσης της γλώσσας και αυθαίρετες επισημάνσεις. Ελπίζω να έγινα αντιληπτός. Χαίρετε κύριοι και καλή συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δεν θα κουράσω άλλο το forum. Περιμένω από τους mods μια εξήγηση για τις ενέργειές τους και τις μη ενέργειές τους σε δικές μου αναφορές συγκεκριμένων posts. O συγκεκριμένος χρήστης έχει προχωρήσει επανειλημμένα σε επιθέσεις, χαρακτηρισμούς, προσβολές εναντίον μου.Παρακαλώ όλα τα posts μου να παραμείνουν ατόφια για κάθε μελλοντική αναφορά και ανάγνωση και κανείς μα κανείς να μην προχωράει σε κρίσεις περί χρήσης της γλώσσας και αυθαίρετες επισημάνσεις. Ελπίζω να έγινα αντιληπτός. Χαίρετε κύριοι και καλή συνέχεια. Αγαπητε μου επειδη το ανεφερες παλι αυτο περι προσβολων κλπ, σε προκαλεσα να μου υποδειξεις με ποιο ποστ μου σε προσεβαλλα για να το αποσυρω. Ισως δεν αρεσει σ εσενα το στυλ που γραφω, αλλα αν θελεις εντοπισε μου σε ποιο σημειο σε ειρωνευτηκα και σε προσεβαλα και ευχαριστως να το αποσυρω Και για να μην ενοχλουμε και τους υπολοιπους μπορεις να το κανεις και με πμΤο σιγουρο ειναι οτι δεν ειχα καμια τετοια προθεση Ακομα αναμενω απαντηση. Ας αφησουμε λοιπον στην ακρη τη δημιουργια εντυπωσεων. Χαιρετε και απο εμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarass Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Τελικά ρε παιδιά μας συμφέρει η ασφάλιση του πακέτου από Αμερική ή όχι? Είναι περίπου 15 ευρώ παραπάνω!!!! Βέβαια έρχεται γρηγορότερα αλλά αν δε βιάζεσαι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Τελικά ρε παιδιά μας συμφέρει η ασφάλιση του πακέτου από Αμερική ή όχι? Είναι περίπου 15 ευρώ παραπάνω!!!!Βέβαια έρχεται γρηγορότερα αλλά αν δε βιάζεσαι.... η ασφαλεια καλυπτει το πωλητη κυριως γιατι αν το πακετο χαθει, ο πωλητης δε θα χασει τα χρηματα του. Βεβαια καποιοι πωλητες την επιβαλουν και καλα κανουν για να μη μπορουν καποια λαμογια να ισχυριστουν οτι δε παρελαβαν το πακετο (απαιτειται ταυτοτητα και υπογραφη κατα τη παραλαβη). Δε καταλαβαινω ομως τι σχεση εχει η ασφαλεια με τη ταχυτητα παραδοσης ενος πακετου. Και σιγουρα δεν ερχεται γρηγοροτερα, το αντιθετο μαλιστα. Ενα ανασφαλιστο που δε καταχωρειται πουθενα και δε περναει απο καποιες διοαδικασιες ερχεται πιο γρηγορα απο ενα ασφαλισμενο που θα περασει καποιες καταχωρησεις, ελεγχους κλπ τα οποια θα το καθυστερησουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarass Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 η ασφαλεια καλυπτει το πωλητη κυριως γιατι αν το πακετο χαθει, ο πωλητης δε θα χασει τα χρηματα του. Βεβαια καποιοι πωλητες την επιβαλουν και καλα κανουν για να μη μπορουν καποια λαμογια να ισχυριστουν οτι δε παρελαβαν το πακετο (απαιτειται ταυτοτητα και υπογραφη κατα τη παραλαβη). Δε καταλαβαινω ομως τι σχεση εχει η ασφαλεια με τη ταχυτητα παραδοσης ενος πακετου. Και σιγουρα δεν ερχεται γρηγοροτερα, το αντιθετο μαλιστα. Ενα ανασφαλιστο που δε καταχωρειται πουθενα και δε περναει απο καποιες διοαδικασιες ερχεται πιο γρηγορα απο ενα ασφαλισμενο που θα περασει καποιες καταχωρησεις, ελεγχους κλπ τα οποια θα το καθυστερησουν Διότι πχ για ένα προιόν 45 ευρώ, για usps έχεις έξοδα 24 ευρώ, και αν θες και ασ΄φάλιση, πρέπει να πάρεις usps priority που είναι 35 ευρώ συν 2 ευρώ περίπου για την ασφάλιση!! Άρα έρχεται γρηγορότερα λόγω priority!!! Αν όμως με καλύπτει το paypal γιατί να μπω σε αυτή τη διαδικασία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα