Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για eBay! #2

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω να αγορασω 2 μικρα διαφορετικα αξεσουαρ αυτ/του. Ετυχε αυτα τα 2 που βρηκα να τα εχει ο πωλητης και τα 2 στο ηλεκτρονικο καταστημα που διατηρει στο ebay.

Αναγραφει οτι τα εξοδα για Ελλαδα ειναι $44 και για καθε επιπλεον προϊον ειναι $22.

Πως ομως εγω θα μπορεσω να εκμεταλευτω τα $22 σαν ταχυδρομικα εξοδα, γιατι το 1ο προίον ειναι σε μια "αμεση αγορα", και το αλλο ειναι σε αλλη "αμεση αγορα"/αγγελια. Οποτε εαν τα κανω αυτα ξεχωριστα θα χρεωθω για το καθενα απο 44$ και οχι 44$+22$ για το 2ο προϊον.

Εστειλα μηνυμα στον πωλητη και τον ρωτησα εαν παραγγειλω 2 διαφορετικα προϊοντα θα μου χρεωσετε $44 + $22 για καθε επιπλεον προϊον και μου ειπε ναι.

Οποιος γνωριζει με ποιον τροπο μπορω να το κανω αυτο ας μου πει.

Ξερω πως γινεται για το "ιδιο προϊον" σε μεγαλυτερες ποσοτητες, αλλα οχι για 2 διαφορετικα ειδη απο τον ιδιο πωλητη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Οποιος γνωριζει με ποιον τροπο μπορω να το κανω αυτο ας μου πει.

Ξερω πως γινεται για το "ιδιο προϊον" σε μεγαλυτερες ποσοτητες, αλλα οχι για 2 διαφορετικα ειδη απο τον ιδιο πωλητη.

Θα κανεις κανονικα τις αγορες σου και οταν τελειωσεις θα προχωρησεις για πληρωμη. Εαν δεν σου βγαζει τα μεταφορικα που πρεπει να βγουν (66$) και για τα δυο , δε θα προχωρησεις στη πληρωμη, αλλα θα ζητησεις απο το πωλητη να σου στειλει ενα τιμολογιο για τις 2 αγορες σου με combined shipping fees. Σε μερικες περιπτωσεις δεν εμφανιζεται καθολου το ποσο των μεταφορικων. Σ αυτη τη περιπτωση το γραφεις εσυ εφ οσον στο επιτρεπει το συστημα και προχωρας στη πληρωμη

Πως γνωριζεις αν ενα δεμα θα σου ερθει συστημενο ή αν ι ταχυδρομος θα στο πεταξει κατω απο την πορτα?

Εχει να κανει με το αν ειναι ασφαλισμενο ή δεν παιζει καθολου ρολο?

Αν θυμάμαι καλά,παλιότερα σε αγορά πολλών αντικειμένων από τον ίδιο πωλητή μου

συνδύαζε το e-bay μόνο του τις αγορές και μου έβγαζε επιλογή "request total from seller ".

Υπάρχει ακόμα αυτό ;

Πως γνωριζεις αν ενα δεμα θα σου ερθει συστημενο ή αν ι ταχυδρομος θα στο πεταξει κατω απο την πορτα?

Εχει να κανει με το αν ειναι ασφαλισμενο ή δεν παιζει καθολου ρολο?

Ε βέβαια, αν είναι ασφαλισμένο πρέπει να υπογράψεις για να το πάρεις .

Πάντως συστημένο = παραλαβή από το ταχυδρομείο.

Ε βέβαια, αν είναι ασφαλισμένο πρέπει να υπογράψεις για να το πάρεις .

Πάντως συστημένο = παραλαβή από το ταχυδρομείο.

Ναι οχι,συμφωνοι,απλως λεω πως μπορεις να γνωριζεις αν θα ειδοποιηθεις για ενα δεμα,ή αν θα στο πετακει στην πορτα?

Επειδη περιμενω αυτον τον καιρο κατι σημαντικες παραγγελιες και δεν θελω να μου τις αφησει πανω στο χερουλι οπως κατι αλλα δεματα που μου ηρθαν.

Τι μπορει να λεει στο description, που να εισαι σιγουρος πως θα το παραλαβεις ειτε με υπογραφη,ή με ειδοποιηση?

Μπορείτε να μου πείτε που ακριβώς βρίσκεται ο 4ψήφιος κωδικός για verified του paypal στην τράπεζα πειραιώς....

Η απορια σου εχει απαντηθει πανω απο 20 φορες. Μπες στο κοπο να διαβασεις και κανενα προηγουμενο ποστ

Thanks man.Προσπάθησα να κάνω search αλλά το σύστημα είναι ελλεινό...Βάζω κωδικός paypal και εμφάνιση μηνυμάτων.Πράγματι,μου βγάζει κάποια...Όταν πατάω σε κάποιο με βγάζει πάλι στην πρώτη σελίδα του θέματος.Κάνω κάτι λάθος;;

Οκ το βρήκα.Σαν ηλίθιος πάταγα στο θέμα αντι στο μνμ.

Για να μην παιδεύεσε, 8α πάρεις απλά τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών της Πειραιώς και θα εξυπηρετήσουν άμεσα. Είναι φιλικότατοι και ευγενέστατοι.

Γείας σας!Έχω παραγείλει ενα iphone απο αμερική και το πρόβλημα ειναι οτι ρώτησα το πωλητή αν μπορει να μου στειλει το δέμα με τιμή χαμηλότερη απο αυτη που το εχω αγορασει αλλα αυτος μου απαντησε πως δεν ειναι σιγουρος αν γινεται δίοτι πρέπει να γραψει την πραγματικη τιμή του προιοντος για το ασφαλίσει.Τι μου προτεινεται να του απαντησω?

Εαν δεν ειναι σιγουρος, τοτε πες του οτι το εχεις κανει με πολλους απο Αμερικη, οχι μονο απο το eBay αλλα και απο κανονικα ηλεκτρονικα καταστηματα.

Παντως εαν δεν γραψει την πραγματικη τιμη δεν μπορει να το ασφαλισει αναλογως. Το κανει και για δικια του ασφαλεια αλλα και για δικια σου.

Και να του πεις οτι αναλαμβανεις πληρως της ευθυνη, δε νομιζω να το κανει καθως σε περιπτωση που κατι παει στραβα αυτος θα βγει ζημιωμενος και οχι εσυ. Εσυ θα εκανες ενα claim στο PayPal και θα επαιρνες τα λεφτα σου πισω σε περιπτωση που χανοταν το δεμα και αυτος θα εχανε και τα λεφτα του αλλα και το iPhone.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...