ServerStationF1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δεν διάβασες τα ψιλά γράμματα; http://www.newsbomb.gr/images/news/2015/07/18/pnp_copy.pdf Δηλαδή πότε θα ξαναψωνίσουμε από ebay ))) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Σε 3 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΓΕΙΑννης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 ποντάρω όλα μου τα λεφτά στο 2016! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Σε 3 μήνες.που το είδες η που το ξέρεις φίλε μου;γιατί τους περισσότερους εδώ μέσα και ενδιαφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Ρώτησε την Πυθια ή είναι ξάδερφος του σοιπλερ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δηλαδή πότε θα ξαναψωνίσουμε από ebay ))) ? που το είδες η που το ξέρεις φίλε μου;γιατί τους περισσότερους εδώ μέσα και ενδιαφέρει Ρώτησε την Πυθια ή είναι ξάδερφος του σοιπλερ Λάθος, μύρισα τα νύχια μου. Πάντως αν γίνει συμφωνία μέχρι τέλος Αυγούστου, μετά απο κάνα μήνα πιστεύω να αρχίζουν σιγά σιγά. Το θέμα όμως είναι οτι αν γίνουν εκλοιγές μπορεί να καθυστερήσει παραπάνω και να πάει μέχρι τέλος του χρόνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Κατα νοεμβρη με δεκεμβρη παιδες. Καλο καλοκαιρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allaboutjazz Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μου στειλαν λεφτα στο paypal και μου εμφανιζεται η μετατροπή σε ευρω στην οποία η ισοτιμια του paypal ξέφυγε περιπου 50-60 λεπτά του ευρώ.Γίνετε να ορίσω να μην γίνεται μετατροπή σε ευρώ από λίρα αγγλίας;Ετσι και αλλιως μονο από αγγλία ψωνίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHNMORE1981 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μου στειλαν λεφτα στο paypal και μου εμφανιζεται η μετατροπή σε ευρω στην οποία η ισοτιμια του paypal ξέφυγε περιπου 50-60 λεπτά του ευρώ.Γίνετε να ορίσω να μην γίνεται μετατροπή σε ευρώ από λίρα αγγλίας;Ετσι και αλλιως μονο από αγγλία ψωνίζω l00k at: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=p/sell/mc/mc_receive-outside DEMO here: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=p/dmo/demo_mc_3-outside Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Συγνωμη, αλλα δε μπορουμε γενικοτερα να αγορασουμε απο εξωτερικο; Απο κανενα site και με κανενα τροπο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Συγνωμη, αλλα δε μπορουμε γενικοτερα να αγορασουμε απο εξωτερικο; Απο κανενα site και με κανενα τροπο; οχι σε 2-3 διαφορετικο θεματα σχεδον εδω και ενα μηνα αυτο λεμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Περιμένω μια παραγγελία από ebay και αύριο συμπληρώνονται 40 μέρες από την ημέρα πληρωμής. Το αντικέιμενο εστάλη την ίδια ημέρα από τον πωλητή. ΕΠειδή πλησιάζει το όριο των 45 ημερών, αν δεν μου έρθει ούτε αύριο μεθαύριο, τι είναι προτιμότερο να κάνω? Να ανοίξω case στο ebay ή να το αφήσω και να περιμένω κι άλλο και αν δεν έρθει μετά να κάνω dispute στο paypal όπου έχω περιθώριο 180 μέρες? Δεν με νοιάζει να περιμένω, απλώς θέλω να εξασφαλιστώ ώστε να μη χάσω τα λεφτά μου σε περίπτωση που το πακέτο έχει χαθεί και δεν έρθει ποτέ. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και δεν είμαι σίγουρος πως να το αντιμετωπίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Το όριο έχει αλλάξει στους 6 μηνες οπότε μην αγχωνεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Γενικά είναι προτιμότερο το dispute στο paypal από το case στο ebay? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Το όριο έχει αλλάξει στους 6 μηνες οπότε μην αγχωνεσαι απο πότε! Βρε τι μαθαινει κανεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα