Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πως θα ανοίξω ένα case στο ebay για αντικείμενο που δεν έχω λάβει;; Πατάω στο αντικείμενο "I didn't receive it" και με βγάζει στην επόμενη σελίδα δείχνοντας μου το αντικείμενο και επάνω γράφει "Your item may still be on its way". Επίσης λέει: "The estimated delivery date for this item is 30 Mar, 2015. If you haven't received your item by then, contact the seller through the Resolution Center." Και ακόμα Sale date: 12/02/15.

Με απλά λόγια, πλήρωσα στης 12/2 και ο πωλητής έβαλε στο σύστημα ότι το έστειλε στης 17/3 και σαν προβλεπόμενη ημερομηνία άφιξης βγάζει 30/3. Επειδή κάτι δεν πάει καλά με την συγκεκριμένη παραγγελία και αν δεν κάνω λάθος σήμερα λήγει το περιθώριο του paypal, τι να κάνω;;;;

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πως θα ανοίξω ένα case στο ebay για αντικείμενο που δεν έχω λάβει;; Πατάω στο αντικείμενο "I didn't receive it" και με βγάζει στην επόμενη σελίδα δείχνοντας μου το αντικείμενο και επάνω γράφει "Your item may still be on its way". Επίσης λέει: "The estimated delivery date for this item is 30 Mar, 2015. If you haven't received your item by then, contact the seller through the Resolution Center." Και ακόμα Sale date: 12/02/15.

Με απλά λόγια, πλήρωσα στης 12/2 και ο πωλητής έβαλε στο σύστημα ότι το έστειλε στης 17/3 και σαν προβλεπόμενη ημερομηνία άφιξης βγάζει 30/3. Επειδή κάτι δεν πάει καλά με την συγκεκριμένη παραγγελία και αν δεν κάνω λάθος σήμερα λήγει το περιθώριο του paypal, τι να κάνω;;;;

Πρέπει να περιμένεις το λιγότερο μεχρι την τελευταια μερα που σου δίνει το εβαυ και επειδή είμαστε ελλαδα και αλλο ενα επιπλέον 10ημερο δεν ειναι κακο, εξ αλλου το παυπαλ πλεον ειναι στις 180 μερες, μπες και ελεγξε το

Δημοσ.

αφου το sale date einai 12.2 εχεισ μεχρι τις 12.4 περιθώριο στο εbay na ανοίξεις case.

case θα σε αφήσει το εβαυ να ανοίξεις αύριο το βραδύ..

αλλα πριν ανοιξεις επικοινώνησε με τον πωλητή ..κ περιμενε λιγο ακόμα μπορει απλα να εχει αργησει

Δημοσ.

Μην αγχωνεσαι εχεις 180 μέρες να λύσει το θέμα

Πρέπει να περιμένεις το λιγότερο μεχρι την τελευταια μερα που σου δίνει το εβαυ και επειδή είμαστε ελλαδα και αλλο ενα επιπλέον 10ημερο δεν ειναι κακο, εξ αλλου το παυπαλ πλεον ειναι στις 180 μερες, μπες και ελεγξε το

Έχετε δίκιο! Λέει για 180 μέρες! Είχα μείνει στις 45...πότε έγινε αυτή η αλλαγή; Απ' ότι βλέπω είναι για όλες τις συναλλαγές και όχι μόνο του ebay! Μια χαρά!!

αφου το sale date einai 12.2 εχεισ μεχρι τις 12.4 περιθώριο στο εbay na ανοίξεις case.

case θα σε αφήσει το εβαυ να ανοίξεις αύριο το βραδύ..

αλλα πριν ανοιξεις επικοινώνησε με τον πωλητή ..κ περιμενε λιγο ακόμα μπορει απλα να εχει αργησει

Άλλαξε και αυτό το περιθόριο στους 2 μήνες; Γενικά άλλαξαν τα περιθώρια;

Έστειλα και στον πωλητή αλλά δεν έχω λάβει απάντηση ακόμα...

Δημοσ.

ρε παιδιά πως βγάζω απο το paypal να σταματάει να κάνει αυτό τη μετατροπή από λίρες σε ευρώ;

θέλω να αγοράσω κάτι έχει 66λίρες έχω μέσα 93ευρώ και ενώ στο ebay στο κινητό το βγάζει 91 ευρώ εδώ δεν με αφηνει να τη κανω στον υπολογιστη τη κινηση

Δημοσ.

Μιας και εχεις κανει και οδηγο εσυ τι προτεινεις?

Ποιο ειναι το καλυτερο?

Να αφησουμε το paypal να κανει την μετατροπη σε ευρω ή την τραπεζα και γιατι?

Στο 4 κεφαλαιο του οδηγου σου παντως δεν εξηγεις πως μπορουμε να αλλαξουμε τον τροπο μετατροπης νομισματος στο paypal.

Δημοσ.

Ποιο ειναι το καλυτερο?

Στο 4 κεφαλαιο του οδηγου σου παντως δεν εξηγεις πως μπορουμε να αλλαξουμε τον τροπο μετατροπης νομισματος στο paypal.

Profile - My money - My preapproved payments- Update - Set available funding resources - Conversion options (το ίδιο μετά στη κάρτα που θες)

Και επιλέγεις "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." Μετά στην κάρτα save.

Οτι θέλετε σχετικά με paypal στο Link.png Site: νήμα του παιδιά.
  • Like 1
Δημοσ.

Ποιο ειναι το καλυτερο?

Απάντησα στο πμ σου και επαναλαμβάνω ότι στο κεφάλαιο 4 αναφέρεται:

Εάν θέλουμε να απαλλαγούμε από την by default επιλογή της μετατροπής σε ευρώ, θα ακολουθήσουμε τα εξής βήματα:

- Ανοίγουμε το λογαριασμό μας στο PayPal

- Πατάμε Profile και, όταν ανοίξει, επιλέγουμε My Money

- Στην τελευταία επιλογή My preapproved payments πατάμε Update και

- Στη νέα καρτέλα που θα ανοίξει, πατάμε Set Available Funding Sources που βρίσκεται μέσα στο πινακάκι

- Στη νέα καρτέλα που θα ανοίξει, πατάμε Conversion Options που βρίσκεται δίπλα στον αριθμό της κάρτας και

- Στη νέα καρτέλα που θα ανοίξει, επιλέγουμε το Bill me in the currency listed on the seller's invoice αντί του Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency που έχει by default.

Αυτό ήταν. Πατάμε Submit και στην επόμενη καρτέλα Save και τελειώσαμε.

Το PayPal δεν θα μας εμφανίσει ξανά τη μετατροπή του συναλλάγματος. Σ’ αυτή την περίπτωση, η μετατροπή θα γίνει με την ισοτιμία των οργανισμώνVisa/MasterCard που έχουν εκδώσει την κάρτα που χρησιμοποιούμε αλλά θα μιλήσουμε γι’ αυτό το θέμα στο επόμενο κεφάλαιο.

Για το ερώτημα, αυτό που κάνω είναι να πληρώνω στο νόμισμα που αγοράζω και η μετατροπή να γίνεται από την τράπεζα, με βάση την ισοτιμία του Οργανισμού που έχει εκδώσει την κάρτα, δεδομένου ότι αυτή είναι καλλίτερη για τον αγοραστή, σε σχέση με εκείνες του Amazon, Paypal κλπ

Δημοσ.

Πως ακριβως πληρωνω ή ολοκληρωνω μια συλλογη απο προιοντα που εχω φτιαξει στο ebay?

Εχω βαλει δυο θηκες απο αυτον τον πωλητη σε μια συλλογη μου αλλα δεν ξερω τωρα πως θα τον πληρωσω σαν εναν πακετο για να μην μου τις στειλει σαν δυο πακετα αλλα σαν ενα.

Το ξερω οτι ο παραπανω πωλητης εχει δωρεαν εξοδα αποστολης απλα θελω να μαθω τον τροπο για να μπορω να αγορασω πολλα προιοντα σαν ενα πακετο.

Η παραπανω διαδικασια γινεται μονο στους ιδιους πωλητες ή και σε διαφορετικους?

Και αν γινεται και σε διαφορετικους πωλητες και προιοντα πως αθροίζονται τα εξοδα αποστολης του καθε προιοντος?

Δημοσ.

Θέλω να πάρω ένα κινητό από ebay  συγκεκριμένα το   Discovery V8   το έχω πάρει κανείς η παρόμοιο για να πει εντυπώσεις.

Επίσης το βασικό που θέλω να ρωτήσω το κινητό κάνει περίπου 100 ευρώ  υπάρχει περίπτωση να πληρώσω τελωνείο  ;

Δημοσ.

να ρωτησω κ εγω κατι..

κοιτάω ενα iphone απο lithuania.. δεν βλέπω αλλη πώληση στον συγκεκριμένο..

κ εχει σε δημοπρασία 3-4 αιφον π φαίνεται να λήγουν σε καλη τιμη..

το ψηλοφοβαμαι αλλα λεω ν χτηπισω

τι γίνετε σε περίπτωση που ο πωλητής βαρέσει διάλυση κ εσυ εχεις δώσει πχ 500 ευρο?

στα δίνει το εμπει?

Δημοσ.

να ρωτησω κ εγω κατι..

κοιτάω ενα iphone απο lithuania.. δεν βλέπω αλλη πώληση στον συγκεκριμένο..

κ εχει σε δημοπρασία 3-4 αιφον π φαίνεται να λήγουν σε καλη τιμη..

το ψηλοφοβαμαι αλλα λεω ν χτηπισω

τι γίνετε σε περίπτωση που ο πωλητής βαρέσει διάλυση κ εσυ εχεις δώσει πχ 500 ευρο?

στα δίνει το εμπει?

Νομίζω σε αποζημιώνει κανονικά αφού έχεις κάνει την αγορά μέσω paypal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...