Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Αν η διευθυνση στο ebay ειναι διαφορετικη απο αυτη του paypal υπαρχει θεμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_saxo vts Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Νομίζω πως στη διεύθυνση που έχεις στο paypal στέλνονται αυτά που αγοράζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magdalhnh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Στην διεύθυνση που έχεις στο ebay θα σταλούν και δεν υπάρχει πρόβλημα αν είναι διαφορετικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Oι αποστολές γίνονται στην διεύθυνση που εχεις δηλώσει στο παυπαλ, αν το αντικείμενο σταλεί σε αλλη διεύθυνση εκτός παυπαλ τότε μπορεί να γινει αποδεκτή απο το παυπαλ διαμαρτυρία του αγοραστή και τυχών διεκδίκηση χρημάτων με λογο "λάθος αποστολή". Αυτό ειναι γνωστό σους πωλητές και για αυτό είναι πολύ δύσκολο να παρακάμψουν την διεύθυνση του παυπαλ Ακομα καλύτερα η διεύθυνση που εχες δηλωμένη στο παυπαλ να είναι verification Αν η διευθυνση στο ebay ειναι διαφορετικη απο αυτη του paypal υπαρχει θεμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magdalhnh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Εμένα πάντως βρε παιδιά, μου τα στέλνουν πάντα στην διεύθυνση του eBay ή οποία είναι και διαφορετική από του PayPal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moxalis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Εξαρτάται από τον πωλητή αν δέχεται διεύθυνση μόνο του paypal ή όχι. Η πλειοψηφία δέχεται νομίζω.Μόλις χθες παρήγγειλα με διεύθυνση φίλου και έφυγε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αλλαξε εμφάνιση το ebay.com? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chicken32 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 ναι, το purchase history άλλαξε απ όσο πρόλαβα να δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Και απ' οτι βλεπω δεν ειναι ολες μα ολες οι αγορες που εχεις κανει στο purchase history. Στο παλιο συστημα μπορουσες να δεις κατι που ειχες αγορασει και πριν 3 χρονια ενω τωρα δεν μπορεις εκτος αν δεν το εχω εντοπισει ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Λαθος κανεις απλα αλλάξανε θεση τα κουμπακια Και απ' οτι βλεπω δεν ειναι ολες μα ολες οι αγορες που εχεις κανει στο purchase history. Στο παλιο συστημα μπορουσες να δεις κατι που ειχες αγορασει και πριν 3 χρονια ενω τωρα δεν μπορεις εκτος αν δεν το εχω εντοπισει ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ναι εχεις δικιο τωρα το προσεξα. Παντως παντα ηταν ενα θεμα να ΜΗΝ μπορεις να σβησεις μονιμα τα μυνηματα σου απλα πανε ολα στο trash folder και δεν μπορεις να τα σβησεις ποτε εντελως απο το λογαριασμο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3monhunter Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Να ρωτήσω εμείς προτιμούμε το ebay.com ή co.uk?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ανάλογα τι θελεις να αγοράσεις Να ρωτήσω εμείς προτιμούμε το ebay.com ή co.uk?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3monhunter Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Ανάλογα τι θελεις να αγοράσεις όχι δεν έχω κάτι συγκεκριμένο,γενική φύσεως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 όχι δεν έχω κάτι συγκεκριμένο,γενική φύσεως. Γενικώς εάν είναι ένα προιόν που θέλεις να πάρεις μεγάλης αξίας τότε προτίμησε από ευρώπη για να γλιτώσεις το τελωνείο κτλ κτλ εκτός εάν καλύπτει η διαφορά μεταξύ ευρώπης και εκτός ευρώπης και σου βγαίνει φθηνότερα μαζί με το τελωνείο τότε παρτο εκτός ευρώπης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα