Προς το περιεχόμενο

Double Layer Dvd- Εγγραφη?

DIAS72

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω το sony DVD RW DW-D18A double layer. Για να γράψω σε double layer DVD χρειάζεται να κάνω κάτι το ιδιαίτερο? Δεν μου αναγνωρίζει το μέγεθος το πρόγραμμα αντιγραφής που έχω.

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Δημοσ.

καταρχήν ποιό πρόγραμμα έχεις? εγώ έχω για π.χ. το Nero 6 και μου έχει option (DVD9) για 8GB δηλ. Double Layer. κατά τα άλλα δεν έχω δοκιμάσει να κάψω τέτοιο DVD :(, ας απαντήσει κάποιος που έχει :)

Δημοσ.

τίποτα το ιδιαίτερο...απλά επιλέγεις dvd 9, αν και συνήθως αναγνωρίζει το δισκάκι μόλις το βάλεις

Δημοσ.
καταρχήν ποιό πρόγραμμα έχεις? εγώ έχω για π.χ. το Nero 6 και μου έχει option (DVD9) για 8GB δηλ. Double Layer. κατά τα άλλα δεν έχω δοκιμάσει να κάψω τέτοιο DVD :(, ας απαντήσει κάποιος που έχει :)

έχω το veriras, recordnow μάλλον δεν υποστηρίζει. ποιο να βάλω?

Δημοσ.

nai, ala sini8os ta poio pola home dvd player den mporoyn na diabasoun ta -R DL, giayto kai protimotera einai ta +R DL poy mporeis na ala3is to booktype toys se dvd-rom kai na ay3isis thn symbatotita me merika dvdplayer.

Δημοσ.

εγω ηξερα οτι τα πιο πολλα home dvd player δεν μπορουσαν να διαβασουν τα +R.τουλαχιστον στα κανονικα δισκακια(4.7)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...