costasgoods Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ !!! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΤΕ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Παρακαλώ περιμένω μια απάντηση δεν αντέχω άλλο είμαι σε πολυ δυσχερή θέση και θα ήθελα επιτέλους μια απάντηση στην καταγγελια μου . Δεν αντέχω αλλό αυτό τον εκβιασμό ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ Ζήτησα την βοήθεια και συνδρομή και όχι αυτό τον εμπεγμό όπου υφήσταμαι με την καθηστέρηση αυτή στην απάντηση όπου βολεύει τον καταγγέλωντα και προστατευόμενο ΟΤΕ και πιέζει εμένα μιας και δεν μπορώ να εργαστώ χωρίς τις τηλεφωνικές μου γραμμές Δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται είναι εκβιασμός !!!! Δεν ΕΧΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΗΓΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΗΝΗ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. Είμαι σε μεγάλο οικονομικό αδιέξοδο μιας και δεν έχω τώρα τηλεφωνικές γραμμές να ασκίσω το επάγγελμα μου τι πρέπει να κάνω δηλαδή? Έχω αποστήλη την καταγγελία μου αυτή εδώ και δύο μήνες στους εξείς φορείς : Γ.Γ. ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΣΥΝΗΓΟΡΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΙΝΚΑ, ΕΕΤΤ, και ακόμα περιμένω μια σαφή απάντηση για την απάτη όπου υφίσταμαι αλλά τίποτα μόνο κοροιδία. Δύο μήνες περιμένω τι άλλο πρέπει να κάνω!!! Η καταγγελία e-mai: [email protected] Μετά Τιμής Costasgoods.
gherudos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Νομίζω ότι θα βρείς το δίκιο σου,είχε δημιουργηθεί ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα από υπηρεσία παροχής free internet 801 και μάλιστα από πολύ γνωστή εταιρία όπου σε χρέωναν τεράστια ποσά δρομολογόντας κλήσεις προς το εξωτερικό,μετά από το μεγάλο σκάνδαλο το ΙΝΚΑ και η ΕΕΤΤ αν θυμάμαι καλά πίεσαν τον ΟΤΕ να διαγράψει όλες τις κλήσεις αυτές από τους άτυχους συνδρομητές,είχε γίνει και πρωτοσέλιδο στο insomnia!!!Συμβουλή μου να πάρεις δικηγόρο και όλα τα απαραίτητα μέσα γιατί θα βρείς το δίκιο σου και έπειτα θα κάνεις μήνυση για καθαρά ψυχολογικούς λόγους και θα εισπράξεις ένα μεγάλο ποσό,ίσως και να τα βρείς με ένα δικηγόρο και να του εξηγήσεις την κατάσταση και να του δώσεις πχ το 5% απ ότι θα κερδίσεις από όλη την ιστορία.
kifinas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Για αυτό υπάρχουν τα δικαστήρια. Το "Δεν ΕΧΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΗΓΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΗΝΗ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ" δεν σου δίνει δίκιο.Φέρεις ευθύνη κατά την γνώμη μου για ότι συνέβει. Προσωπικά πιστεύω ότι η καταγγελία έχει πολλά κενά και θα χάσεις σε δικαστική αίθουσα.
MoUCLAs Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Το συστημα είναι αργό.. αλλά αν έχεις δίκιο θα το βρεις, μιας και δεν καταφερα να βγαλω ακρη απο όσα διάβασα απο την καταγγελια που έχεις αναρτήσει. Ελπίζω μόνο να βγάλανε αυτοί που πρέπει..
emmsok Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Για αυτό υπάρχουν τα δικαστήρια. Το "Δεν ΕΧΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΗΓΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΗΝΗ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ" δεν σου δίνει δίκιο. αλλα του δεινει αδικο ε ; που δεν μπορει να πληρωσει εναν η και περισσοτέρους δικηγόρους . Ειναι δηλ απολυτα δικαιο να βαζουμε στη ιδια ζυγαρια εναν ιδιωτικό κολοσο και απο την αλλη ενα απλο ιδωτη . Μαλλον εχουμε ξεφυγει
kifinas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 3 μήνες μετά πετάς μια σπόνδα. Γιατί βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα; Όντως έχουμε ξεφύγει...
Mithrantir Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 αλλα του δεινει αδικο ε ; που δεν μπορει να πληρωσει εναν η και περισσοτέρους δικηγόρους . Ειναι δηλ απολυτα δικαιο να βαζουμε στη ιδια ζυγαρια εναν ιδιωτικό κολοσο και απο την αλλη ενα απλο ιδωτη . Μαλλον εχουμε ξεφυγει Πρώτα απ' όλα είναι δίνει και όχι δεινει. Δεύτερον η δικαιοσύνη ορίζεται ως η αμερόληπτη κρίση των γεγονότων. Αν έχεις δει πως συμβολίζεται είναι μια τυφλή γυναίκα, η οποία κρατάει ΜΙΑ ζυγαριά και όχι 2 ή 3. Ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι το απόλυτα δίκαιο είναι η μία ζυγαριά και όχι η κατά περίσταση χρήση διαφορετικών. Πάνω στη ζυγαριά δεν μπαίνουν οι ενάγοντες αλλά τα γεγονότα που περιβάλλουν το αντικείμενο της δίκης. Και ναι έχουμε ξεφύγει όπως φαίνεται στα λεγομενά σου, που επιθυμείς να δικαιωθεί κάποιος επειδή ισχυρίζεται οτι έχει καταστραφεί οικονομικά. Κάτι που έγινε από καθαρά δικό του λάθος (εγκατάσταση dialer στον υπολογιστή του με συνέπεια υπέρογκες χρεώσεις).
Acid-Burn Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Yparxoun kai teleies,kommata ktl...den bgainei akrh sta perissotera pou exoun graftei... kai kati allo..den diabasa ola osa exei grapsei o kurios alla ap'osa diabasa blepw oti ena epixeirhma einai "dld me lete pseuth?" ktl.. Den pisteuw oti 8a eprepe kapoios organismos h opoiosdhpote idiwths na alla3ei px tis xrewseis epeidh les oti den tis ekanes kai les oti se leei pseuth pou de se pisteuei.... eleos dld... Kata ta alla elpizw na exei bgei akrh me ton kurio kai na exei lu8ei to 8ema pleon. Ps. Den briskw pantws periergo pou de mporousan na katalaboun sthn OTENET ti egrafe h epistolh...
Japan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Εξαπάτηση? Δεν θα το έλεγα. Πιστεύω πως γίνεται λάθος προσέγγιση στο όλο θέμα. Το "δεν είμαι ψεύτης" δεν είναι σοβαρό επιχείρημα. Υπάρχει απόφαση από την ΕΕΤΤ σχετικά με αυτό το θέμα, δυστυχώς είναι αρκετά φρέσκια, οπότε τότε που είχε το πρόβλημα ο φίλος μας δεν υπήρχε. http://www.eett.gr/opencms/sites/EETT/NewsReleases/PressReleases/DT250407.html Ερώτηση. Έγινε ποτέ έλεγχος από κάποιον που γνωρίζει, για την ύπαρξη dialer?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.