kazanas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Na rwtisw egw re paidia an exete ksanadei na iparxei problima me 2 mono grammata to T kai to ή..kai an nai pws dior8wnetai giati egw den to exw ksanadei
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Na rwtisw egw re paidia an exete ksanadei na iparxei problima me 2 mono grammata to T kai to ή..kai an nai pws dior8wnetai giati egw den to exw ksanadei Όχι. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.
macman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 εχω εγκαταστησει την 1.0.12.Προσπαθω να ανεβασω το αρχειο "greek-for-1.0.12" το οποιο το βρηκα στο joomla.gr,αλλα οταν προσπαθω να το ανεβασω παιρνω τα εξης errorsuntitled.JPG τι γινεται μωρε γμτ?? Αποσυμπίεσε το αρχείο που κατέβασες, και θα δεις ότι έχει μέσα 3 αρχεία. Αυτά ανέβασέ τα με ftp στο φάκελο languages και είναι εντάξει. Μετά πάς στο language manager και ορίζεις τα ελληνικά ως γλώσσα του site σου. Φυσικά στη διεύθυνση http://joomlacode.org/gf/project/greek_joomla/frs/ μπορείς να βρεις την ελληνική διανομή του joomla 1.0.12 που έχει τα πάντα προεγκατεστημένα και ρυθμισμένα. Ειδικά αν είσαι στην αρχή του joomla θα σε συμβούλευα να χρησιμοποιήσεις την ελληνική διανομή.
macman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Na rwtisw egw re paidia an exete ksanadei na iparxei problima me 2 mono grammata to T kai to ή..kai an nai pws dior8wnetai giati egw den to exw ksanadei Πού το έχεις αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό; Σε κάποιους server παλιά είχαν πρόβλημα με το Π! Δοκίμασες σε άλλο περιβάλλον να κάνεις την εγκατάσταση;
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Αποσυμπίεσε το αρχείο που κατέβασες, και θα δεις ότι έχει μέσα 3 αρχεία. Αυτά ανέβασέ τα με ftp στο φάκελο languages και είναι εντάξει. Μετά πάς στο language manager και ορίζεις τα ελληνικά ως γλώσσα του site σου. πάω πάσο λόγω ιεραρχίας αλλά θα δώσουμε ποτέ την ίδια συμβουλή; ΥΓ: πλάκα κάνω, έτσι;
poscaman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Αποσυμπίεσε το αρχείο που κατέβασες, και θα δεις ότι έχει μέσα 3 αρχεία. Αυτά ανέβασέ τα με ftp στο φάκελο languages και είναι εντάξει. Μετά πάς στο language manager και ορίζεις τα ελληνικά ως γλώσσα του site σου. Φυσικά στη διεύθυνση http://joomlacode.org/gf/project/greek_joomla/frs/ μπορείς να βρεις την ελληνική διανομή του joomla 1.0.12 που έχει τα πάντα προεγκατεστημένα και ρυθμισμένα. Ειδικά αν είσαι στην αρχή του joomla θα σε συμβούλευα να χρησιμοποιήσεις την ελληνική διανομή. ακολουθω την συμβουλη σου....για να δουμε...
macman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 πάω πάσο λόγω ιεραρχίας αλλά θα δώσουμε ποτέ την ίδια συμβουλή; ΥΓ: πλάκα κάνω, έτσι; Λες να παρεξηγούμαι;
poscaman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 λοιπον εγκατεστησα την Ελληνικη version.οταν ομως πηγα να ανεβασω μια template μου πεταξε το μηνυμα που εχω πει παραπανω.κατι δεν παει καλα και δεν ξερω πως διορθωνεται. στο τελος,ανεβασα τα αρχεια χειροκινητα,επαιξαν μια χαρα offtopic:macman,εισαι ο Αρης Ντάτσης?(ακου τι ρωταω τωρα... )
kazanas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Basika exw analabei na lisw to problima gia enan filo mou.. den exw dokimasei allou. Einai stin dnhost anebasmeno kai exw anebasei Mambo ekei egw proswpika xwris problima. Fantazomai kai polloi alloi Joomla, an kapoios eixe ekei problima as to pei. An kai den nomizw..
alexzzz Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Einai stin dnhost anebasmeno Είχα τα ίδια ακριβώς προβλήματα στην dnhost και έμαθα ότι δεν είναι joomla friendly (όταν έκανα ερώτηση στο Ελληνικό section του joomla.org). Όπως και τα προβλήματα του "poscaman" . Εγώ δεν έψαξα να βρω λύση καθώς έβαλα μια άλλη σελίδα στον server τους. @ poscaman: για το offtopic σου ... ο "macman" είναι mod στο Ελληνικό section του joomla.org (απο το avatar το θυμήθηκα). Οπότε "αρχηγού παρόντος...."
kazanas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Ante to T to paleyw ka8ws einai idio to elliniko kai to kseno me to ή omws exw kollisei..den mporei 8a iparxei lisi Mr Datsis kamia simbouli? Anyone?
poscaman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 πως μπορω να αφαιρεσω αυτο που βλεπετε στην εικονα και βρισκεται στο κατω μερος της σελιδας??? επισης ποια η διαφορα του content απ'το static content??
macman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 πως μπορω να αφαιρεσω αυτο που βλεπετε στην εικονα και βρισκεται στο κατω μερος της σελιδας??? επισης ποια η διαφορα του content απ'το static content?? 1. Ανοίγεις το includes/version.php και το αλλάζεις, το κάνεις ό,τι θες. Πρ΄όσεξε να το σώσεις utf8 without bom, για μην έχεις πρόβλημα. 2. Το content είναι περιεχόμενο ενταγμένο στην ιεραρχία section / category / content, ενώ το static content δεν εντάσσεται εκεί. Δεν είναι βέβαια static, όπως ίσως σε μπερδέψει το όνομά του. (Γιαυτό και στην έκδοση 1.5 έρχεται έχει αλλάξει όνομα).
macman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 λοιπον εγκατεστησα την Ελληνικη version.οταν ομως πηγα να ανεβασω μια template μου πεταξε το μηνυμα που εχω πει παραπανω.κατι δεν παει καλα και δεν ξερω πως διορθωνεται. στο τελος,ανεβασα τα αρχεια χειροκινητα,επαιξαν μια χαρα offtopic:macman,εισαι ο Αρης Ντάτσης?(ακου τι ρωταω τωρα... ) Λες να το γράφω στην υπογραφή μου, αλλά να μην είμαι;
macman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Ante to T to paleyw ka8ws einai idio to elliniko kai to kseno me to ή omws exw kollisei..den mporei 8a iparxei lisi Mr Datsis kamia simbouli? Anyone? Η γνώμη μου είναι να ρωτήσεις το σερβιτόρο σου. Φαντάζομαι θα σου δώσει λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.