passenger57 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Παιδιά είμαι νέος στο joomla.Έκανα έναν λογαριασμό στο freehostia.com και μέσα απο το cpanel έκανα εγκατάσταση στο joomla.Που πρέπει όμως να στείλω τα templates? Ποιό ειναι το directory? Πρέπει να τα στείλω με ftp λογικά έτσι?
alexzzz Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Όχι. Θα κάνεις login σαν administrator και θα πας Installers-> Templates- Site ή Templates- Admin ανάλογα το template που θέλεις να βάλεις (99% μιλάς για site template). Μετά απο το browse βάζεις το path και κάνεις upload. Τέλος το επιλέγεις και το κάνεις default. Απο αυτήν την σελίδα διαλέγεις πιο template θέλεις.
passenger57 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Εννοείς αρχικά θα μπώ στο cpanel ( έχω κάνει login εκεί)..εάν κατάλαβα σωστά...το έχω μπροστά μου... αλλά δεν έχει Installers ktl!
alexzzz Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Κοίτα στην μπάρα πάνω όχι στην κεντρική σελίδα του control panel (μετά το mambots και πρίν το messages)
alexzzz Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Έισαι σίγουρος Έισαι σίγουρα στο control panel του joomla και όχι του server σου, έτσι;
poscaman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 τι διαφορα εχει μια site template απο μια admin template? ευχαριστω
passenger57 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Συγνώμη αλλά είμαι λίγο ..."πόντιος" ποιά μπάρα εννοείς? To browser? Δεν βλέπω πουθενά mambots
alexzzz Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 @ passenger57: Έισαι σίγουρα στο control panel του joomla και όχι του server σου, έτσι; PS: πόντιος είμαι και εγώ. "Τεμέτερον" @ poscaman: Σε ενα admin template που έβαλα όλο και όλο είδα διαφορα στην διάταξη του μενού, στα χρώματα και στης συντομεύσεις. Ο επισκέπτης όμως δεν έβλεπε διαφορά. Άλλο δεν έβαλα γιατι με βολεύει αυτό που έχει απο την αρχή στο joomla
poscaman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 @ passenger57: δες το Screenshot @alexzzz thanks
poscaman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 poscaman γιατί το site σου είναι off; γιατι αποφασισα να γυρισω σε joomla! και τα εχω κανει σαλατα.εχω μπλεξει τα μπουτια μου.... εχεις ορεξη για βοηθεια?:razz:
passenger57 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 παιδιά είμαι στο σερβερ ...πρέπει να βάλω joomla στο pc μου? Πως θα τα διαχειρίζομαι από εκεί?
alexzzz Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 πρέπει να βάλεις το joomla στον server (συνήθως βάζεις το zip με όλο το joomla και το αποσυμπιέζεις). Όταν το βάλεις και πάς να μπείς στην σελίδα σου θα σου εμφανίσει την σελίδα εγκατάστασεις. Θα ακολουθήσεις τα βήματα που θα σου βγάλει ένα- ένα και όταν τελειώσεις θα δείς την σελίδα σου.
poscaman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 λοιπον η διαδικασια εχει ως εξης.κατεβαζεις τα αρχεια joomla! και τα αντιγραφεις οπως ειναι στο φακελο httpdocs του domain σου.μετα πηγαινει στο domain σου πχ: www.example.gr και τρεχεις on-line την εγκατασταση.στα τελος,διαγραφεις τον φακελο installation που βρισκεται μεσα στον φακελο httpdocs του domain σου.απάραιτητο για να στησεις joomla Site ειναι να υποστηριζει ο σερβερ σου SQL βαση.καλη επιτυχια. @alexzzz: μαζι απανταμε :):) λοιπον.η template που χρησιμοποιω επηρεαζει το περιεχομενο?δηλαδη.στηνω ενα site με καποια template.αλλαζω template,θα επηρεασει και το περιεχομενο?η μπορω να εχω ενα σταθερο περιεχομενο και να αλλαζω templates οποτε μου ερθει??? εχω κι αλλες ερωτησεις,αλλα μια-μια !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.