Προς το περιεχόμενο

Erotisi Pros Insomniacs

Passworld

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

h erotisi mou einai h exis. an ixate ena pc<BR>p4 1.7 me 512rdram gforce2 pro 64mb sound b. 5.1 dvd-rw othoni sony g420 40gb ibm disko ,<BR>kai kapia stigmi ixate sta xeria sas 300.000drx ti tha pernate kai giati?<P>thanks. tongue.gif" border="0 cool.gif" border="0

Δημοσ.

To mono pou epidexetai (leme twra) anavathmish einai h karta grafikwn.....alla kai pali, exeis kana provlhma me thn gef2pro? Den ta mazeyeis na pareis kamia porsche lew gw.....

Δημοσ.

Afou re file exeis kalo mhxanhma, giati na ta dwseis pali gia upologistes?! <BR>1.Balta sthn akrh na ta ksodepseis to kalokairi stis diakopes!<BR>2.Pare dwro sthn kopela sou gia xmas!<BR>3.Pare rouxa (panta xreiazontai!)<BR>4.Vale aerotomh kai zantolastixa sto amaksi sou (olo leo 8a balo kai olo ta ksodevo allou!)<BR>5.Pane kazino kai paikse ton kurile<BR>6.Steilta se mena!<P>Allios, ama kaigesai gia na ta petakseis se upologistes (opos oloi mas edomesa) pane skase 95 xiliarika opos ekana ego kai pare ena kouti sketo me ena trofodotiko! Den leo, oti prepei gia overclocking to kouti (kai teleio emfanisiaka!), barbato to trofodotiko (431 Watts einai ayta!), alla tora pou to skeftomai, as ta eixa sta xeria mou tora ta lefta metrhta kai siga mhn epairna kouti! Telos panton, olo etsi leo kai olo ekei ta dino! Ti na peis, mia zwh thn exoume!

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR><STRONG>p4 1.7 me 512rdram gforce2 pro 64mb sound b. 5.1 dvd-rw othoni sony g420 40gb ibm disko</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>1. Πουλάω την μπακατέλα και αγοράζω AMD 1500 ή όσο είναι το max των τεξανών, με DDR, 5 globalwins, και κλιματιστικό, και τον πουσάρεις στα 3500!!!!! cool.gif" border="0 <P>2. Πάρε DVD Re-Writer<P>3. κράτα τα λεφτά σου, γιατί του χρόνου βγαίνουν τα XP2, το Office 666, και το Quake V, με τα οποία το P4 θα αγκομαχάει για upgrade!!!<P>4. call Travel Plan: Χριστούγεννα 2001 στη Νεα Υόρκη. τσάμπα για φέτος.<P>5. πάρε home theater εξοπλισμό. Για ακόμα πιο τρομακτικό Max Payne

Δημοσ.

Ego tha sou elega na ta krathseis gia thn epomenh anabathmish. Mh ksexnas oti oi times peftoun polu grhgora. Giati na doseis 150000 px gia mia gforce3 opou tou xronou tha kostizei to polu 50000. Kai an oxi 50000 ekato. Pali xaneis 50000 drx. Agoraze metria pragmata kai oxi akraia. Ego xtypao to kefali mou pou edosa perisu 70000 gia 128SDRAM kai tora kostizei 6000.!!!!!!!!

Δημοσ.

Me authn thn logikh akoma 8a hmouna me ton 486 sta 100Mhz! Pote den prokeitai na pareis kati kainourgio an skeftesai etsi file mou giati to polu ka8e 15 meres bgainei kati kainourgio sthn agora apo to hardware pou dia8eteis kai etsi den mporeis na perimeneis..Bebaia uparxoun kai kapoia oria, px to 8ewrw blakeia na paro tora GeForce3 afou kai me GF2MX 400 64MB paizeis aneta oti paixnidi mporeis na skefteis..kai ante an se merikous fainetai ligh, me mia GF2 Ultra eisai uperkalumenos..Se auto nai na perimeneis..

Δημοσ.

min mou peis oti den exeis kapou na ta rixeis ston xwro ton ypologistwn smile.gif" border="0 panta kati yparxei. Arkei na skefteis kai ta perifereiaka, tis dynatotites tou lan spiti kai na koitaxeis ta tetragwnika tou spitiou sou..<P>egw tha eperna: <BR>+ lastixa gia to amaxi, kalymmata kai ena ena kalo hxhtiko sistima gia to amaxi...<P>an ta eixa, tote tha eperna: (agnoise oti exeis)<P>a) doriforiki sindesi sto net, ena deftero pc xwris othoni, me megalo skliro, dyo kartes diktyou, ena hub-aki, ena data switch gia keyboard,mouse, monitor, ola ta sxetika kalwdia. Isws anti gia dataswitch, na eperna alli mia othoni allo ena keyb kai allo ena mouse.. 1000 adeia cd..<P>B) ektipwti lazer egxrwmo.. me doseis:P<P>c) ma oikonomia kai sto kapaki molis mazeftoun ENA LAAAAAAAPTOP :P mia karta diktyou sto kentriko kai utp cables kai hub..<P>d) den mas les an exeis scanner, an exeis hxhtiko sistima sindedemeno sto pc (min mou peis gia multimedia speakers, btw sb 5.1 sux big time), midi keyboard, an to exeis sindesi me tileorasi (sony vega flat blah blah), yperithres, mikrofono, touchpad, asyrmato mouse, iomega zipdrive usb, tape...<P>e) aftes oi plasma screens pote tha erthoun stin ellada?

Δημοσ.

RE ti katanalotismos ine autos pou se derni re man egw ime tis apopsis oti prepi na kanis update se pc molis to axiopieisis 100%giauto kai egw molis prin apo 15 meres alaxa ton P3 sta 500 kai pira athlon 1500 xp kainourgo motherboard kai mnimes ddr pantws tha ise polithima an alaxis tinb karta grafikon an thelis na mas pis oti exis fraga kai kalo pc iparxoun kai alloi tropoi filarako an trexis katheligo kai ligaki kai alazis pc giamena ise poli Lamer kati tetoious san kai sena psaxnoun oi eteries kai tous pasaroun nea cpu kathe mina iremiaaaaaaaaaaaaaaaa <BR>Erazethis.8m.net just see it!!!!!!!!!!!!1111

Δημοσ.

file erazer auto pou les einai to pleon swsto apo oikonomikis apopsis. To thema omws einai oti an sindiasoume to software pou iparxei stin agora auti tin stigmi kai to hardware... prokeimenou na xrisimopoioume 100% twn pc's... to 99.9% apo emas tha eprepe na exei sistima girw sta 1Ghz!

Δημοσ.

Pare Dolby 7.1 kai apolayse Hxo from another Galaxy...<BR>H pare kopelies 2 mazi akoma kalytera kai peksto styl Swordfish...know what I'm saying?<BR>Pare kinhto?<BR>Kane dwro ta xristougenna ston eauto sou kayta mwra me stoles ai-vasili ksereis esy...me froufrou gyrw apo to sththos super mini wraia gantakia ktl. gia na sou meinei auto to etos aksexasto!<BR>Peksta sto stoixhma...<BR>Kane kana taksidaki me thn kopelia sou ola plhrwmena etc. (an den exeis,kouna merika $$$ kai tha sourthoun oxi mia alla 101 smile.gif" border="0 )<BR>Agorase Kithara (an paizeis)<BR>Telos Skepsou ti eipe o xristos,oti sou perisevei dwse ta se autous pou ta xoun anagi...<BR>Aneva sthn taratsa tou sxoleiou sou thn wra ths proseyxhs kai amola 5 matsa katw.....to ti tha gynei trava to me kamera kai steilto se kana american funniest videos na pareis 500.000 U.S $

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...