geioannou Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 πως θα κανω update το motherboard?κατεβασα τους drivers αλλα ειναι 7.30 ΜΒ?? νομιζα πως θα ηταν καποιο μικρο αρχειο και θα χωρουσε σε δισκετα....! Υ.Γ. στο site που κατεβασα τους drivers μου ειχε Chipset Product Description Version Size Upload Date Download 6VIA3 Chipset for 9X/ Me/ 2K/ XP 911KB 2007-01-09 Chipset VIA 4in1 v4.28.zip BIOS Product Description Version Size Upload Date Download 6VIA3 BIOS for All 7.3MB 2007-04-09 6via3.rar ποιοι ειναι οι drivers?εκει που λεει BIOS η εκει που λεει Chipset??
Vatos_locos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 τι ακριβός θες να κάνεις update Bios ή Drivers ? πές μου πιο Board έχεις να σου δώσω link
geioannou Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 CT-6VIA3 Chaintech ετσι λεει το manual εγω βρηκα απο εδω, http://www.chaintech.com.tw/eng/a41_product_downloads.php?type=pro&mk=240&sk=
kostasSTi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 To παλικάρι μπερδεύτηκε. Θέλει να κάνει bios update και κατέβασε drivers... Μπες πάλι στο site της Chaintech και κατέβασε το bios update, όχι τους drivers. Απο κει και πέρα μπορείς να το κάνεις και απο τα windows, δε χρειάζεται να το κάνεις με δισκέτα...
alt10 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 αν καταλαβα δεν εχει προσβαση στι ιντερνετ απο το υπλογιστη του ?
geioannou Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 τι ακριβος εννοεις? θελω να κανω Update to bios. αλλα εαν υπαρχουν και καινουργοι drivers (π.χ. για usb)dδεν ειναι κακο να τα περασω. κυριος ομως θελω να κανω στο ΒΙΟS update
kostasSTi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 To οτι θέλει να βάλει το bios σε δισκέτα δε σημαίνει οτι δεν έχει ίντερνετ, αλλά οτι θέλει να το κάνει απ'ευθείας από το bios, όχι απο τα windows.
Vatos_locos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 το λίνκ σου geioannou απο οτι κατάλαβα έχει τα bios για όλα τα board με αυτό το chipset κατέβασέ το και δές αν αναφέρετε ακριβός το δικό σου μοντέλο μέσα
geioannou Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 εψαξα μεσα και στο ΒΙΟΣ αλλα και μεσα στο chipset που κατεβασα αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο. επειδη δεν εχω κανει ποτε κατι τετοιο με το motherboard και επειδη απο οτι εχω ακουσει καμια φορα το ανακατεβεσε με αυτο φερνει ασχημα αποτελεσματα....λεω να μην κανω τιποτα. ευχαριστω παντος ολους σας.
washcloud Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 ΒIOS update,twn 7+ megabyte...........den kserw,alla den mou aresei ka8olou to pws akougetai. Profanws auta ta mb pou katevases aforoun driver update gia to chpset ths motherboard sou... Kala to eipes:PRWTA meleta to KAAAAAAAAAAALA,kai META kane update sto BIOS sou (an einai de kainouria h motherboard,ligo dyskolo na XREIAZESAI BIOS update.Ka8e update dn shmainei oti APARAITHTA prosferei shmantika pragmata.Kai an kaneis kati la8os sto update,kai den exei h motherboard "efedriko BIOS"...th stroumfises:8a meineis xwris motherboard-ets apla. Gi ayto prwta sigourepsou gia to ti kaneis,kai META dokimase to ('h mhn to dokimazeis kan)
tasosrs2000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Πως κάνεις ρε παιδιά bios update μέσα από τα windows χωρίς δισκέτα?
washcloud Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 yparxoun sxetika utilities,arkei na to ypsthrizei h motherboard sou. vasika koitas sth selida ths mobo sou,sto site tou kataskeuasth,kai synh8ws exei ekei odhgies kai to utility pou xreiazesai
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.