ntg1980 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Εδώ & 2 περίπου μήνες το laptop μου δεν μ'αφήνει να απαντήσω σε forums! Όχι σε όλα, αλλά στα περισσότερα! Δίνω την απάντηση κι ενώ πατάω για παράδειγμα "Υποβολή νέου θέματος", η σελίδα κολλάει και δεν αποστέλεται η απάντηση. Πάει να φορτίσει και με πετάει εκτός forum, λες και δεν είμαι συνδεμένος στο internet! Αυτό το πρόβλημα ξεκίνησε όσο ακόμα είχα XP! Παραμένει ακόμα και μετά από 3 format που έχω κάνει, ακόμη & στα Vista που έχω σήμερα. Δοκίμασα κάποιον παλιότερο explorer (επειδή χρησιμοποιώ τον 7), δοκίμασα Firefox, δεν γίνεται τίποτα. Αρχικά ξεκίνησε να μην μ'αφήνει να απαντάω με ελληνικούς χαρακτήρες παρα μόνο με αγγλικούς, ύστερα άρχισε να μην δέχεται παρενθέσεις και αλλαγές παραγράφων και πλέον δεν μπορώ να γράψω τίποτα. Θέμα Virus δεν τίθεται, το έχω ελέγξει κι αυτό. Έκανα ως και το modem restart, τίποτα! Έχει κανείς καμιά ιδέα τι θα μπορούσε να φταίει & γιατί δημιουργήθηκε απότομα αυτό το πρόβλημα? Φταίει το Anti-Virus που χρησιμοποιώ? NOD32, την τελευταία έκδοση, original, όχι κόπια! Τα Firewalls? To Windows Defender? Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα εμπλοκής συγχρονισμού μεταξύ modem και τηλεφωνικής γραμμής?
InlandEmpire Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Αφού αναρωτιέσαι αν φταίει κάποιο πρόγραμμα ξεκίνα να τα απενεργοποιείς και δοκίμαζε. Είναι το πιο πιθανό να ευθύνεται κάποιο από αυτά. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φταίει το λαπτοπ. Για εμπλοκή τηλεφωνικής γραμμής/μοντεμ, ε...
kostastnt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δοκίμασε να βάλεις καμιά java και flash... Το είχα πάθει κι εγώ. Αν δεν μπορείς να απαντήσεις και θες βοήθεια, στείλε πμ.
gp77 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 apenergopoiise firewall k dokimase an sinexizei apenergopoiise antivirus k ksanadokimase an sinexizei tin ora pou den sou anoigei i selida me tin apantisi pou exeis steilei dokimase na mpeis se kapoia alli selida na deis an eisai sindedemenos mipos kai apla se petaei exo apo to internet
21century Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Σκαναρισμα για ιους και αν ειναι δυνατον για spyware με τα Spybot S-D, Ad aware se...
ntg1980 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Παιδιά τα δοκίμασα όλα, δεν κάνει τίποτα! Κατέβασα σήμερα java, απενεργοποίησα Windows Defender, Αnti-Virus, Firewalls, ως και το φίλτρο ψαρέματος του Explorer και στη συνέχεια όλα τα πρόσθετα που ίσως κάποιο είχε πρόβλημα. Δεν γίνεται τίποτα! Το παράξενο είναι πως αυτό δεν συμβαίνει σε όλα τα forums!! Σε σας πως γράφω αυτή τη στιγμή?
Rikos_69 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μπορει τα site στα οποια δεν σε αφηνει να γραψεις να θελουν καποιο plug-in. Τσεκαρε την μπαρα του explorer αν σου ζηταει να εγκαταστησεις κατι τετοιο...
harrys23 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Σε σας πως γράφω αυτή τη στιγμή? ε δεν ειναι ολα τα forum το ιδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.