Προς το περιεχόμενο

Συνδεση ps2 με την LG L204WT

djmanosv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, φίλος μου πρόσφατα απέκτησε τη συγκεκριμένη

οθόνη http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.168510 για τον υπολογιστή

του και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος να παρακάμψουμε το tv-tuner

ώστε να δουλέψουμε το ps2 σε αυτή την οθόνη...

(με tv-tuner πιστεύω θα υπάρχει κάποια καθυστέρηση στην αποικόνηση της εικονας σωστά??? )

βασικά θέλω να μάθω αν το έχει κάνει κανείς, τι ποιότητα εικονας πέρνει,

και τι συνδέσεις χρειάζομαι για να μετατρέψω το σήμα απο το ps2 σε

DVI-D είσοδο, ή 15 Pin D-Sub analog που παίρνει το μονιτορ.

όσον αφορά τον ήχο, θα συνδέσω τo red/white καλώδιο στο line in του ηχοσυστήματος του pc....

Δημοσ.

Δυστυχώς το PS2 δεν υποστηρίζει επίσημα το VGA καλώδιο. Υπάρχουν βέβαια VGA adaptor αλλά το μόνο που κάνουν είναι να μετατρέπουν το σήμα, κάτι αντίστοιχο με το TV-tuner που έλεγες.

Δημοσ.

Να το συνδέσεις πού αυτό το καλώδιο; Στο PS2; Δεν υπάρχει τέτοια υποδοχή.

Το καλώδιο αυτό είναι HDMI σε DVI.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν μπορεί να βρεθεί καλώδιο component->component BNC ;

Έχω μια crt που έχει υποδοχή component, αλλά δεν είναι η κλασσική με τα 3 rca, αλλά η 5πολική με τα bnc. Και έχω δει ότι υπάρχει καλώδιο για ps2 που βγάζει 3πολικό component με 3 rca ...

Δημοσ.

Ναι υπάρχει το Component καλώδιο με 5RCA καλώδια. Τα 3 για βίντεο (μπλε, πράσινο, κόκκινο) και τα 2 για ήχο( άσπρο και κόκκινο). Δες αν η TV σου τα έχει αυτά και τότε πήγαινε αγόρασε το.

Δημοσ.

re paidia to paidi thelei na to sindesei me pc monitor k oxi me tileorasi.

kati tetoio http://www.x2vga.com/ sou xreiaetai file mou k eisai ok.oti pio ftino pareis tha xaseis se poiotita..den xerw an pareis vivo karta grafikwn ti poiotita tha exeis alla pali pisteuw oti tin poiotita pou tha exis me to parapanw gadgetaki den tha tin deis!

Δημοσ.
Ναι υπάρχει το Component καλώδιο με 5RCA καλώδια. Τα 3 για βίντεο (μπλε, πράσινο, κόκκινο) και τα 2 για ήχο( άσπρο και κόκκινο). Δες αν η TV σου τα έχει αυτά και τότε πήγαινε αγόρασε το.

Η component είσοδος της οθόνης (και όχι TV) έχει 5 βύσματα αποκλειστικά για εικόνα.

Η οθόνη έτσι κι αλλιώς δεν έχει ηχεία. Τα BNC όλα έτσι και τα βύσματα είναι τελείως διαφορετικά από τα rca που έχει η κλασσική component έξοδος/είσοδος τηλεοράσεων και dvd players .

Δημοσ.
Η component είσοδος της οθόνης (και όχι TV) έχει 5 βύσματα αποκλειστικά για εικόνα.

Η οθόνη έτσι κι αλλιώς δεν έχει ηχεία. Τα BNC όλα έτσι και τα βύσματα είναι τελείως διαφορετικά από τα rca που έχει η κλασσική component έξοδος/είσοδος τηλεοράσεων και dvd players .

Δεν καταλαβαίνω τι σύνδεση είναι αυτή με 5 καλώδια για video(!) και μάλιστα οθόνη Η/Υ. Πάντως τέτοιο καλώδιο για PS2 δεν υπάρχει ούτως η άλλως, οπότε μάλλον απαιτείται μετατροπέας εικονοσήματος (άν υπάρχει), όπου θα έχεις απώλειες ποιότητας.

Δημοσ.

Τα βύσματα είναι διαφορετικά,το πρωτόκολλο όμως είναι το ίδιο.Απλώς είναι μεγαλύτερης ασφάλειας καθότι τα στρίβεις και ασφαλίζουν.

Σύνδεση component με 5 βύσματα για video δεν νομίζω να υπάρχει.Αν γνωρίζεις κάτι άλλο παρακαλώ ενημέρωσέ μας.

Δημοσ.
Σύνδεση component με 5 βύσματα για video δεν νομίζω να υπάρχει.Αν γνωρίζεις κάτι άλλο παρακαλώ ενημέρωσέ μας.

Δηλαδή η οθόνη υπονοείς ότι δεν υπάρχει;

Είναι σπάνια, αλλά υπαρκτή σύνδεση, όχι τόσο δημοφιλής πλέον. Θεωρούνταν η κορυφαία αναλογική σύνδεση σε home theater εφαρμογές. 5πολική RGB με 5 BNC βύσματα μόνο για εικόνα. Υπήρχε σε αρκετούς προτζέκτορες.

Σας βρήκα μια φωτογραφία ενός προτζέκτορα που φαίνεται αυτή η είσοδος.Είναι η κάτω δεξιά και φαίνεται ότι έχει 5 BNC βύσματα για εικόνα αποκλειστικά (RGBHV).

RuncoReflectionCL-500_rear.jpg

Δημοσ.
Δηλαδή η οθόνη υπονοείς ότι δεν υπάρχει;

Από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;

Ωστόσο έχεις δίκιο,δεν γνώριζα αυτού του είδους την σύνδεση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...