Προς το περιεχόμενο

Cooler μπόμπα!

pyro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι απλα μπόπα, πυρινική έκρηξη κανει αυτο το πραμα!!!<P> dominator440.jpg <P>"On the Dominator's all-aluminium heat sink, this big fat fan delivers top-flight performance, with a 0.53°C/W result. That's the best result of any air cooler I've tested so far, and beats all of the copper exotics. At OCZ's suggested price of $US15.99, the Dominator's was a complete bargain "<P>και αμα θέτε και πληροφορίες <A HREF="http://www.dansdata.com/coolercomp_p2.htm#dom" TARGET=_blank>εδώ</A> και<A HREF="http://www.overclockerz.com/" TARGET=_blank>εδώ</A><P>Καλές αγορές! grin.gif" border="0 grin.gif" border="0 grin.gif" border="0<p>[ 24-11-2001: Message edited by: pyro ]

Δημοσ.

θορυβο?<BR>Εστω οτι ο υπολογιδτης μου ειναι ανοιχτος<BR>εστω οτι ειμαι κατω απο το παραθυρο μου<BR>ΤΟ ΑΚΟΥΩ!!! mad.gif" border="0 mad.gif" border="0 <BR>ασε που πρεπει να κλεινει αμα παει η οικογενεια για υπνο.... grin.gif" border="0 <BR>οποτε, δε με νοιαζει ο θορυβος wink.gif" border="0

Δημοσ.

εγω εχω δυο δελτα απανω, παλια ειχα και τα δυο στην 38 αλλα δεν εκανε τιποτα και ετσι το ενα το εβαλα να φθσαει αερα μεσα, απο τοτε το chasis δεν ξεπερνα τους 22 κελσίου grin.gif" border="0 <BR>να σου πω ομως ζηλευω μερικους που εχουν κατι Κ6 η Ρ3<500 που δεν ακουγετε τιποτα...τεσπα, σχεδιαζω ενα κουτι (full tower) οποθ σκευτομαι κατι τρελες πατεντιες περι μονοτικου υληκού! α, αν πατε στην εταιρεια θε δειτε οτι εχει και ολοκληρη με χαλκο, καλο κιυτο.<P>υ.γ. πριν 5 μερες το δαχτυλό μου ειχε μια περιπτυξη με την fop και κοπηκε το μισο νύχη, ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by yositosi:<BR><STRONG>Tha kanw ena elaiopsikto case me psigia apo mixanaki!!! LOL!! Lete na doulepsei??? An mi ti allo me to ladi den mporei na ginei eukola kamia stravi me vraxikiklwma!!!</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>ε, για να καταλαβω, νομιζεις οτι μια ιδεα περι συμπιεστη που ειχα ειναι μαλακια? frown.gif" border="0

Δημοσ.

Sovara milas??? Mporeis na to kaneis na doulepsei??? Ean nai go for it file mou!!! Kai fisika eksipakouetai oti den thewrw kamia idea malakia file pyro wink.gif" border="0 Pleon meta apo osa exw akousei kai exw dei.... tipota den mou fainetai parakseno tongue.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...