Sellers Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Ανέκαθεν μου άρεσαν τέτοιυ είδους ταινίες. Πιστεύω όσο χαζή και να είναι (αν είναι) θα με ξετρελάνει. Ακόμα και στην δεύτερη που το παρακάνα λιγάκι με το ποιος τελικά ήταν πάνω απο όλα και ποιός ήξερε για το κόλπο εμένα μ'άρεσε... (ειδικά η σκηνή που ο τύπος περνάει τα λέιζερ και ακόμα πιο ειδικά το τραγουδάκι της σκηνής).
Dr.Strangelove Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Κι εμένα μου φάνηκε καλύτερη από το Twelve. Πιό διασκεδαστική τουλάχιστον. Ούτως ή άλλως είναι από τις ταινίες που δεν μπορείς να τις πάρεις στα σοβαρά και ξέρεις από πριν ότι θα πας για να διασκεδάσεις 2 ώρες και τίποτα περισσότερο, και αυτό νομίζω ότι το καταφέρνει μια χαρά.
scarface Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 pedia exw kanonisei na paw na tin dw me kati filous tin triti efxome na min einai patata giati kai egw perimena polla... idika pao al pachino...
capitan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Ocean's 11>Ocean's 13>Ocean's 12, κατα τη γνώμη μου. Διασκεδαστική ήταν, οι 2 ώρες πέρασαν ευχάριστα
system Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Καλή είναι η ταινία παιδιά! Καλύτερη από την 2 , η ένα πάντως κορυφή
1980 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 χαλαρη, διασκεδαστικη,οι γνωστοι cool χαρακτηρες και με το γνωστο στυλακι και χιουμορ. μια χαρα.
narbi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Άν και εγώ δεν έχω πάει ακόμη να τη δω...μου είπαν ότι ήταν μια ταινία που φαίνεται πως έγινε πιο πολύ για να γίνει..Επίσης είπαν ότι ο Pacino παίζει λίγο σε σχέση με αυτό που περίμεναν κι αυτό φείχνει ότι τον βάλανε να παίξει πιο πολύ για το όνομα...
agoraki_23 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Αξιοπρεπής συνέχεια χωρίς να βαριέσε... Για αυτό και παίζουν οι καλύτεροι ηθοποιοί του Hollywood εκεί... Αλλά πιστεύω ότι στο twelve είχε λίγο πιο ενδιαφέρουσα πλοκή... Πολύ καλό πάντως άξιζε που παραμέλησα ένα βράδι το πισι για να το δω!
Dr.Strangelove Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Άν και εγώ δεν έχω πάει ακόμη να τη δω...μου είπαν ότι ήταν μια ταινία που φαίνεται πως έγινε πιο πολύ για να γίνει..Επίσης είπαν ότι ο Pacino παίζει λίγο σε σχέση με αυτό που περίμεναν κι αυτό φείχνει ότι τον βάλανε να παίξει πιο πολύ για το όνομα... Βασικά, οι ταινίες της σειράς γίνονται στην ίδια λογική που έγινε και η πρώτη ταινία το 1960. Δηλαδή να περάσουν καλά αυτοί που τις φτιάχνουν και τυχαίνει να είναι μια παρέα, και μετά να περάσουν καλά και αυτοί που τις βλέπουν, αρκεί να μην περιμένουν να δουν κάποιο αριστούργημα με βαθυστόχαστα μηνύματα. Το κακό είναι ότι ο Soderbergh θα έπρεπε να είχε σταματήσει στο remake του Eleven και να μην το μετατρέψει σε sequel που κανείς δε γνωρίζει μέχρι ποιό νούμερο θα φτάσει (άρχισε και από το 11 το άτιμο και ήδη μοιάζει να είναι το μεγαλύτερο sequel της ιστορίας ). Αν θέλουν να περνάνε καλά, ας μαζεύονται πότε-πότε στο Las Vegas να κάνουν τις πλάκες τους ή ας βρουν κάποια άλλη ιστορία να την κάνουν ταινία. Όσο για τον Pacino, πόσο να παίξει; Μετά τους Clooney και Pitt που είναι οι μεγάλοι stars της ταινίας, πρέπει να είχε τον περισσότερο χρόνο στην οθόνη.
speedy23 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Συμφωνω απολυτα Dr.Strangelove.Ακριβως γι'αυτο εχουν γυρισει τις συγκεκριμενες ταινιες και αμα καποιος εχει την δυνατοτητα να δει τις συνεντευξεις απο τα παρασκηνια στις προηγουμενες 2 ταινιες,θα το καταλαβει.Ο Clooney σχεδον το λεει ανοιχτα απ'οτι θυμαμαι.
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Παντως στον pacino δεν ταιριαζουν οι cool χαρακτηρες. Αν δεν ριξει τη σφαλιαρα η δεν τα παρει κρανιο αν δεν κοκκινισει λιγο και δεν στειλει καποιον στο διαολο δεν λεει... Παντως διασκεδαστικη η ταινια οπως και οι προηγουμενες καθαρα φτιαγμενες για ποπκορν και παρεα.
errorone Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 den kserw gia sas paidia pantws emena mou arese para polu. isws periswtero apo to 11.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.