Προς το περιεχόμενο

Ocean's 13

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
:shock: Οτιναναι

Επιχείρημα που σπάει κόκκαλα. Δεκτό το προσωπικό γούστο, αλλά πάρτο λίγο αλλιώς.

Για πες μου έστω 1-2 αρπαχτές του Pacino. Σε αντίθεση με τον DeNiro (ο οποίος έχει κάνει αρκετές), ο Al πάντα έκανε σοφότατες επιλογές ρόλων.

Πραγματικά το πιστεύεις αυτό που λές; Mιλάμε τώρα για μόνο αρπαχτές όπως Tαινίες όπως Gigli, People I know, Any Given Sunday κλπ. Έχουνε κριτική λιγότερο απο 6/10 απο ΙΜDB. Ας μας πεις εσύ ή όποιος άλλος θέλει κάποιο έργο που θυμάται ως καλό με το Pacino την τελευταία πενταετία. Έλεος ρε φίλε. Και εμείς τον αγαπήσαμε τον Pacino αλλά σαν τον Noνό ή Scarface ή απο το Άρωμα Γυναίκας όχι για το Any Given Sunday που το έργο έχει θέμα το baseball....

Kαι ναι όσον αφορά το Ocean's Thirteen πιστέυω ότι δεν θα είχε τον ίδιο αντίκτυπο αν δεν έπαιζε ο Clounei, Pitt, Damon κλπ κλπ. Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι δεν σου κέντρισε καθόλου το ενδιαφέρον όταν είδες ότι παίζουνε όλοι αυτοί μαζί. Και δεν είμαι προκατειλημένος με το έργο. Kαι το Οcean's Eleven είδα και το Twelve. Και ήτανε απλά αδιάφορα. Και ναι. Τα θεωρώ αρπαχτές. Mόνο ο Stallone με το Rocky VI είναι ο πλέον ανιδειοτελής ήρωας:mrgreen: :mrgreen: :shock:

Δημοσ.
Πραγματικά το πιστεύεις αυτό που λές; Mιλάμε τώρα για μόνο αρπαχτές όπως Tαινίες όπως Gigli, People I know, Any Given Sunday κλπ. Έχουνε κριτική λιγότερο απο 6/10 απο ΙΜDB. Ας μας πεις εσύ ή όποιος άλλος θέλει κάποιο έργο που θυμάται ως καλό με το Pacino την τελευταία πενταετία. Έλεος ρε φίλε. Και εμείς τον αγαπήσαμε τον Pacino αλλά σαν τον Noνό ή Scarface ή απο το Άρωμα Γυναίκας όχι για το Any Given Sunday που το έργο έχει θέμα το baseball....

Πολλές ακυρότητες μαζεμένες, ξεκινάω λοιπόν:

Πρώτα απ'όλα δεν έχει να κάνει με baseball αλλά με αμερικανικό football. Δεύτερον, το ότι αυτό το άθλημα δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική κουλτούρα (και άρα κάνει δύσκολα αποδεκτή την ταινία εδώ) δεν ακυρώνει την αξία της ταινίας (η οποία έχει να κάνει με την υπερβολική πίεση του να παραμείνει κάποιος αθλητής στην κορυφή σε έναν τόσο απαιτητικό χώρο όπου όλοι θέλουν μόνο να τον αρμέξουν, μεταξύ άλλων). Η ερμηνεία του Pacino στην ταινία είναι κορυφαία, και η ίδια η ταινία επίσης είναι πολύ καλή.

Το People I Know είναι όντως μούφα ταινία, όμως όχι με την έννοια της εμπορικής αρπαχτής. Γιατί πολύ απλά δεν ήταν εμπορική. Ακόμη και εκεί όμως ο Pacino έδωσε τέλεια τον πρεζάκια μεσήλικα που δε ζει για τίποτα άλλο παρά για τη στιγμή που θα πάρει το επόμενο χάπι του.

Στο Gigli έπαιζε και ο Christopher Walken, θα τον ακυρώσεις κι αυτόν δηλαδή;

Α και τις βαθμολογίες του imdb να τις εμπιστεύεσαι εσύ, εγώ προτιμάω τη δική μου κρίση. Άλλο να διαβάσεις 2 απόψεις θεατών για να καταλάβεις τι παίζει πάνω-κάτω, κι άλλο να κοιτάς το νούμερο.

Όσο για φοβερές ερμηνείες του Pacino την τελευταία πενταετία που λες, προφανώς ξεχνάς το Merchant of Venice. Εκτός αν το έθαψε το imdb.com και δεν ασχολήθηκες καν.

Kαι ναι όσον αφορά το Ocean's Thirteen πιστέυω ότι δεν θα είχε τον ίδιο αντίκτυπο αν δεν έπαιζε ο Clounei, Pitt, Damon κλπ κλπ. Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι δεν σου κέντρισε καθόλου το ενδιαφέρον όταν είδες ότι παίζουνε όλοι αυτοί μαζί.

Φοβάμαι ότι πάλι δε σε καταλαβαίνω. :roll:

Άλλωστε οι δημιουργοί των 2 Ocean's ως τώρα δεν ισχυρίστηκαν ποτέ ότι με αυτές τις ταινίες κάνουν κουλτουριάρικο κινηματογράφο με δυνατά κοινωνικά μηνύματα ή κάτι τέτοιο. Ωραίες περιπέτειες με ωραίες ερμηνείες (από τους κορυφαίους του Hollywood πάντα) με όμορφα twists στην πλοκή. Και για αυτό ήταν μια χαρά.

Δημοσ.
Ναι αλλά τον έχεις για avatar παρ'όλα αυτά :P

Ε,οπως καταλαβαινεις προτιμω να εστιαζω στις μνημειωδεις ερμηνειες του,οι οποιες ειναι αρκετες θα ελεγα και βεβαια ειναι ο αγαπημενος μου ηθοποιος!

Εχω να σου πω 2 ταινιες της τελευταιας πενταετιας που δεν ειναι αρπαχτες και ο Αλ ηταν πολυ καλος.1)Insomnia 2)The Merchant Of Venice

Επισης,στο recruit ηταν μια χαρα,και μου αρεσε κιολας ως ταινια...

Δημοσ.
Πολλές ακυρότητες μαζεμένες, ξεκινάω λοιπόν:

Πρώτα απ'όλα δεν έχει να κάνει με baseball αλλά με αμερικανικό football. Δεύτερον, το ότι αυτό το άθλημα δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική κουλτούρα (και άρα κάνει δύσκολα αποδεκτή την ταινία εδώ) δεν ακυρώνει την αξία της ταινίας (η οποία έχει να κάνει με την υπερβολική πίεση του να παραμείνει κάποιος αθλητής στην κορυφή σε έναν τόσο απαιτητικό χώρο όπου όλοι θέλουν μόνο να τον αρμέξουν, μεταξύ άλλων). Η ερμηνεία του Pacino στην ταινία είναι κορυφαία, και η ίδια η ταινία επίσης είναι πολύ καλή.

Το People I Know είναι όντως μούφα ταινία, όμως όχι με την έννοια της εμπορικής αρπαχτής. Γιατί πολύ απλά δεν ήταν εμπορική. Ακόμη και εκεί όμως ο Pacino έδωσε τέλεια τον πρεζάκια μεσήλικα που δε ζει για τίποτα άλλο παρά για τη στιγμή που θα πάρει το επόμενο χάπι του.

Στο Gigli έπαιζε και ο Christopher Walken, θα τον ακυρώσεις κι αυτόν δηλαδή;

Α και τις βαθμολογίες του imdb να τις εμπιστεύεσαι εσύ, εγώ προτιμάω τη δική μου κρίση. Άλλο να διαβάσεις 2 απόψεις θεατών για να καταλάβεις τι παίζει πάνω-κάτω, κι άλλο να κοιτάς το νούμερο.

Όσο για φοβερές ερμηνείες του Pacino την τελευταία πενταετία που λες, προφανώς ξεχνάς το Merchant of Venice. Εκτός αν το έθαψε το imdb.com και δεν ασχολήθηκες καν.

Φοβάμαι ότι πάλι δε σε καταλαβαίνω. :roll:

Άλλωστε οι δημιουργοί των 2 Ocean's ως τώρα δεν ισχυρίστηκαν ποτέ ότι με αυτές τις ταινίες κάνουν κουλτουριάρικο κινηματογράφο με δυνατά κοινωνικά μηνύματα ή κάτι τέτοιο. Ωραίες περιπέτειες με ωραίες ερμηνείες (από τους κορυφαίους του Hollywood πάντα) με όμορφα twists στην πλοκή. Και για αυτό ήταν μια χαρά.

Mπερδεύεις ένα πράγμα. Όταν λέμε ότι ο Pacino στην προκειμένη κάνει αρπαχτές δεν σημαίνει ότι τον κάνει κακό ηθοποιό. Είναι εξαιρετικός ηθοποιός με μεγάλη ιστορία και για αυτό ακριβώς δεν μου αρέσει να το βλέπω σε ταινιούλες. Πολύ ηθοποιοί είναι εξαιρετικοί αλλά λόγω των επιλογών τους για τις ταινίες που παίζουν χάνουν την αίγλη τους. Με πολύ απλά λόγια λέμε ότι δεν τον έχουμε χαρεί τον Pacino σε ένα πρωτοποριακό έργο του επιπέδου του εδώ και καιρό. Το ίδιο ισχύει και για το Walken και για τον Norton. Είναι κρίμα τέτοιου κυβισμού ηθοποιοί να τους βλέπουμε σε τέτοια "εργάκια". Δεν λέω φταίνε και οι σκηνοθέτες, και οι παραγωγοί και γενικότερα η μόδα. Αλλά δυστυχώς και αυτοί κουβαλάνε μεγάλο μέρος της ευθύνης.

Όσο για το Ocean's άλλο λέω και άλλο απαντάς. Αnyway ας τελειώνουμε την κούβεντα λέγονας ότι απλά μετά απο 2 Ocean's που είδα το 3 με αφήνει απλά αδιάφορο. B)

Δημοσ.

Ναι μωρέ οκ, δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε :razz: 8)

Τον Norton πάντως δες τον οπωσδήποτε στο Illusionist! Θα ανθεωρήσεις αυτό που λες εδώ παραπάνω.

Δημοσ.
Ναι μωρέ οκ, δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε :razz: 8)

Τον Norton πάντως δες τον οπωσδήποτε στο Illusionist! Θα ανθεωρήσεις αυτό που λες εδώ παραπάνω.

Mακάρι γιατί τον γουστάρω πολύ τον Norton. Θα το τσεκάρω. Να σαι καλά

Δημοσ.

Άσχετο, μήπως τελικά το ότι και οι μεγάλοι ηθοποιοί κάνουν μέτριες ταινίες γίνεται επειδή αναγκάζονται λόγω της έλλειψης σοβαρών και καλών σεναρίων; Κάπως πρέπει να ζήσουν κι αυτοί ε :roll:

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Psiloapogoiteusi an sekftei kaneis oti to perimename arketa kalutero apo 1 kai 2 (toulaxiston apto 2o).To senario einai arketa kalo alla moy fenetai eleipe auto pou eixan oi alles tainies..Ta "tricks",o aifnidiasmos,oi kales kobines klp.O Al mou fanike oti variotan pou epaikse stin tainia,diladi prepei na epaize sto 50% tou kai oute :P

Δημοσ.

Εμενα μου φανηκε πολυ καλη παντως!!!

Πολυ καλυτερη του twelve,ισως λιγο χειροτερο απο το πρωτο.

Σιγουρα ενα ευχαριστο διωρο,με τα ολα του.(ατακες,υπερβολες,γκλαμουρια κτλ)

Δημοσ.

Nai entaksei eixe glamouria ,gelio,atakes klp alla den eixe auto pou ekane na ksexorisei tis alles 2,to "eksipno" kolpo dld.Kai opos eipe kai o Kaiser oi ithopioi de fanike na to diaskedazoun.Egw sugekrimena eipa gia ton Pacino pou perimena polla perissotera gia enan tetoio rolo pou eixe..

Δημοσ.

Οντως,κι εγω απο τον Αλ περιμενα περισσοτερα,οπως και απο τον Πιτ.

Πιστευω ομως Damon και Clooney επαιξαν πολυ καλα!

Επισης,το κολπο ηταν πολυ εξυπνο,τι να λεμε τωρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...