Προς το περιεχόμενο

8800 gts ΨΗΝΕΤΑΙ!!!!

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΒΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ 8800 GTS, ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ EVEREST ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ Δς ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ...

ΛΟΙΠΟΝ..

GPU AMBIENT 65 C (ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΕΩ)..

GPU 73 C (ΥΠΟΠΤΟ)

GPU MEMORY 73C (ΧΜΜΜ)..

GPU DIODE 101C !!!!!!

EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ? :confused:

Δημοσ.

Ίσως έπεσες σε ελλατωματικό μοντέλο. Η δική μου με το Εverest ultimate edition sto gpu diode idle 50 τώρα που τον άνοιξα, και load 58-61(με τις μεσημεριανές ζέστες, gpu ambient 39-40, gpu memory 40-41, kai gpu 40 τωρα που τον άνοιξα

Δημοσ.

Μετά από δέκα λεπτά oι θερμοκρασίες παραμένουν οι ίδιες εκτός από το gpu diode που παίζει μεταξύ 50-51.

Αλλά έχω ρυθμίσει το rivatuner το fan na τρέχει πάντα στο 85%. Αυτά. Ελπίζω να λειτουργεί το ανεμιστηράκι σου.

Δημοσ.
Ίσως έπεσες σε ελλατωματικό μοντέλο. Η δική μου με το Εverest ultimate edition sto gpu diode idle 50 τώρα που τον άνοιξα, και load 58-61(με τις μεσημεριανές ζέστες, gpu ambient 39-40, gpu memory 40-41, kai gpu 40 τωρα που τον άνοιξα

έκλεισα το pc, και το αφησα κάνα 5λεπτο...

τώρα το ανοιξα πάλι, και οι θερμοκρασίες είναι 56-52 και Gpu diode 84..

άφησα το κουτί ανοιχτο, να δω αν θα ανέβει..

ανοιξα και το air condition και το έβαλα να βαράει επάνω... lol...

λες να φταίει το τροφοδοτικό μου? να μην επαρκεί στην πρόσθετη τροφοδοσία?

έχω ένα iso 420w, αλλά το μοναδικό ρεύμα που του έχω επάνω αυτήν την στιγμή έιναι ενας σκληρος....

Δημοσ.

Παίζει ρόλο γιατί ελάχιστο προτείνεται 450watt. Aλλά έχω ακούσει ότι χαμηλότερα ποιοτικά όμως τροφοδοτικά να λειτουργούνε μια χαρά.

Μπορεί να είναι το τροφοδοτικό σου ανεπαρκές για την κάρτα όντως.Αυτό δεν ξέρω κάτα πόσο όμως επηρεάζει την ψύξη της κάρτας.

Μήπως είναι χαλασμένο όμως το ανεμιστηράκι και δεν λειτουργεί καθόλου;

Καλού κακού πήγαινε εκεί που την πήρες και δοκίμασε την εκεί να καταλάβεις τι φταίει.

Οι θερμοκρασίες μου 40 λεπτά μετά παραμένουν σταθερές 51 gpu diode και οι άλλες στους 40. Και εσύ με 420 τροφοδοτικό πήγες να μου βάλεις επάνω 8800gts. Έλεος!

Δημοσ.

κατα 90% είναι τροφοδοτικό... και η cpu δουλεύει αρκετά ψηλά, 65-70 c

τα ανεμιστηράκια δουλεύουν, αλλά με αρκετά χαμηλές στροφές νομίζω...

1150 rpm η cpu

και 1300 rpm η κάρτα (50%) :|

Δημοσ.

To fan της 8800 μου δουλεύει πάντα στις 2308 στροφές στο 85% με το riva tuner ρυθμισμένο. Αλλά δεν νομίζω να παίζει αυτό τόσο ρόλο γιατί έχεις τρομερά ανεβασμένες θερμοκρασίες. Ελπίζω να μην την κάψεις. Αντέχει μέχρι τους 120-130 η κάρτα αλλά μην το παρακάνεις. Πάνε πάρε τροφοδοτικό.

Δημοσ.

φίλε liopyr μήπως δεν έχεις καλό airflow μέσα στο σύστημα? (μήπως θέλει κανά ξεσκόνισμα όπως αναφέρει και κάποιος άλλος στο forum). Σιγουρέψου πως γυρνάνε όλα τα ανεμιστηράκια (με τα μάτια σου) :D ... γιατί εντάξει η κάρτα γραφικών αλλά και ο επεξεργαστής (κάτι άλλο πρέπει να είναι)

btw το προγραμματάκι everest υπάρχει πουθενά στο Internet για κατέβασμα? :D

Δημοσ.
φίλε liopyr μήπως δεν έχεις καλό airflow μέσα στο σύστημα? (μήπως θέλει κανά ξεσκόνισμα όπως αναφέρει και κάποιος άλλος στο forum). Σιγουρέψου πως γυρνάνε όλα τα ανεμιστηράκια (με τα μάτια σου) :D ... γιατί εντάξει η κάρτα γραφικών αλλά και ο επεξεργαστής (κάτι άλλο πρέπει να είναι)

btw το προγραμματάκι everest υπάρχει πουθενά στο Internet για κατέβασμα? :D

όχι ρε παιδιά, τι σκόνη, σήμερα το εστησα το μηχάνημα, είναι πεντακάθαρο, και όλα τα ανεμιστηράκια δουλεύουν, αλλά πολύ αργα....

δεν τον ξαναανοίγω με αυτό το τροφοδοτικό, θα πάρω αύριο άλλο, να δω τι θα γίνει...

δεν εξηγείται αλλιώς, δεν μπορεί να είναι ελλατωματικά τα πάντα..

σήμερα τα αγόρασα... :mad:

Δημοσ.

Δεν νομιχω να εχεις προβληματικη καρτα, απλα κανε αυτο που εκανε ο frou-frou... Βαλε απο το riva tuner να δουλεευι το fan σε πολυ μεγαλυτερες στροφες

Δημοσ.
Δεν νομιχω να εχεις προβληματικη καρτα, απλα κανε αυτο που εκανε ο frou-frou... Βαλε απο το riva tuner να δουλεευι το fan σε πολυ μεγαλυτερες στροφες

ναι αλλα δεν είναι λίγο περίεργο το γεγονός πως και η cpu δουλεύει τόσο ψηλά?

οταν ανοίγω το pc, και μπαινω στα bios να δω θερμοκρασίες, κάθε δευτερόλεπτο ανεβάζει και 1c !!!

μέχρι που καταλήγει κάπου στους 75 ....

δεν είναι τραγικο? :confused:

η κάρτα πιάνει 102 c σε idle!!!!

η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω, είναι να μην παρέχει σωστή τροφοδοσία το τροφοδοτικό, με αποτέλεσμα να μην μπορούν τα coolers να δουλέψουν στην κατάλληλη ταχύτητα...

Δημοσ.

αν ξέρει κάποιος να μου προτείνει μια καλή και φθηνή λύση τροφοδοτικού για την κάρτα μου, πολύ θα με βοηθήσει...

διάβασα σε κατι ξένα forum ότι θέλει (Minimum recommended power supply with +12 Volt current rating of 26 Amp Amps.) και να είναι 450 w ....

δεν έχω ιδέα απο ηλεκτρολογικά....

Δημοσ.

τελικά, μετά από κάμποσες ώρες ψαξίματος σε ξένα forum, η αιτία του προβλήματος ήταν η πιο ηλίθια, άρα και πιο δύσκολο να πάει το μυαλό σου...

''ελλατωματικοί beta drivers της nvidia'' :shock:

Μα πόσο μλκς μπορεί να είναι τα τζιμάνια της nvidia που το έκαναν???

Εντάξει βάζεις beta drivers στη συσκευασία χωρίς να ξέρεις τι bugs θα ακολουθήσουν, προειδοποίησε τουλάχιστον τον κόσμο ότι είναι beta, να ξέρει από που θα του έρθει....

σε κάνα 2ωρο θα σχολάσω από την δουλειά και θα πάω να δοκιμάσω 3-4 version που κατέβασα να δοκιμάσω... μέχρι τότε υπομονή... το ξέρω, σας έχει φάει η αγωνία τώρα... :-P

(πλάκα έχει που μιλάω μονος μου, μήπως να αρχίσω να ανησυχώ)? :oops:

Δημοσ.

(πλάκα έχει που μιλάω μονος μου, μήπως να αρχίσω να ανησυχώ)? :oops:

Ο φύλακας στον Αρκά ειδοποίησε τον Ισοβίτη ότι θα τους βάλει σε χωριστά κελιά αν συνεχίσει να μιλάει με τον εαυτό του LOL :D

Σοβαρά τώρα, κοίταξε να καθαρίσεις το σύστημα καλά από τους προηγούμενους οδηγούς και δοκίμασε 160.03 αν είσαι σε ΧP.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...