Προς το περιεχόμενο

Κόλημα στην εκτέλεση εφαρμογής λόγω λάθος serial. Παρακαλώ βοήθεια.

g1annis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκατέστησα στον υπολογιστή μιας φίλης το Sibelius (ένα πρόγραμμα για εγγραφή μουσικού κειμένου που συγχρονίζεται με πληκτρολόγιο ηλεκτρικού πιάνου). Στην αρχή έλεγε για δώσω serial number για τον "αριθμό μηχανήματος". Δεν ήξερα τι ήταν αυτό, κι έτσι το άφησα ως είχε. Μετά μου είπε ότι ο serial ήταν λάθος και πλέον κάθε φορά που πάω να ξεκινησω το πρόγραμα, βγάζει τη splash screen (με το λογότυπο του προγράμματος) και στα καπάκια "παράθυρο αναφοράς" για να στείλω ή όχι αναφορά κατάρρευσης. Πατάω "να μην αποσταλεί" και αμέσως εξαφανίζεται και η splash screen και το παράθυρο αναφοράς και μένω με το desktop μου...

Τώρα, τα win θεωρούν ότι έχω βάλει σπασμένο λογισμικό, και γι' αυτό με πρήζουν... Απεγκατέστησα λοιπόν πλήρως το Sibelious και έτρεξα το Registry cleaner του WinXPManager μπας και καθαρίσει τις άχρηστες καταχωρήσεις από την Reg. και ανάμεσά τους και αυτή που λέει ότι το υλικό που έβαλα ήταν πειρατικό (που ΔΕΝ ήταν) αλλά τζίφος.

Δε μπορώ να φανταστώ τι να κάνω. Έχετε κάποια ιδέα?

***Ας διορθώσει κάποιος Mod τον τίτλο (το κόλλημα θέλει 2 λ)

• Moderators
Δημοσ.

Δεν καταλαβα...Τα win πως σε πρηζουν?Απο την στιγμη που εκανες απεγκατασταση το sibelius σου βγαζουν καποιο μηνυμα? Το μηνυμα που λες εβγαινε στο sibelious,σωστα? Ο αριθμός μηχανήματος οπως το λεει στα ελληνικα,πρεπει να ειναι το serial number του συγκεκριμενου μηχανηματος(το activation του sibelius ειναι hardware-depended).

Δημοσ.

Έχεις δίκιο. Ήμουν ασαφής:

Το απεγκατέστησα και έτρεξα το reg cleaner. Μετά, έκανα restart γιατί windows είναι αυτά, και προσπάθησα να το επανεγκαταστήσω. Αυτό όμως, είχε καταχωρήσει το "machine number" οπότε κάθε φορά που πήγαινα να το εγκαταστήσω, έκανε εγκατάσταση με το λάθος machine number. Δε με άφηνε να το αλλάξω. (Δε με άφηνε: ουσιαστικά ΔΕ με ρωτούσε. Το έπαιρνε ίδιο με αυτό που του είχα πει την προηγούμενη...)

Πως μπορώ να επέμβω κάπου και να διαγράψω την πληροφορία αυτή, ώστε την επόμενη φορά να με ρωτήσει? Μήπως πρέπει να σκαλίσω τη registry με το χέρι?

Δημοσ.

xwris na einai swsto...mia fora to eixa kanei me ton serial gia to anydvd...eixa mpei sto regestr kai ekana anazitisi me tin leksi anydvd kai meta me to slysoft(h etairia pou to bgazei) e kai oti apotelesma ebgaze to ekana delete.kai etsi to eksafanisa xwris eftixos problimata.gt regestr einai afti.

sou eipa kati pou ekana kai doulepse den lew na to kaneis :)

elpizw na boi8isa :)

• Moderators
Δημοσ.

Δεν το εχω δυστυχως εγκατεστημενο το sibelius αυτην την στιγμη για να δω που ειναι τα registry keys του.Αυτο που λεει ο bymafe πρεπει να κανεις.Ψαξε μεσα στην registry και καπου θα το πετυχεις το serial.

Δημοσ.

Από http://www.musitech.co.nz/swsibelius.htm :

INSTRUCTIONS FOR LOADING THE NEW SCEM LICENCES:

It is recommended that any old version of Sibelius be removed BEFORE the new SCEM licence is installed.

For WINDOWS computers -

* To remove the program/s go to Programs > Sibelius Software folder. Click on Uninstall Sibelius x and remove all versions evident.

* To 'clean up' the registry click on Start > Run and type 'regedit' > OK > HKEY_CURRENT_USER > Software and DELETE the Sibelius folder

* Continue and do the same in the HKEY_ LOCAL_MACHINE > Software > and DELETE the Sibelius folder.

Φαίνεται ότι το Sibelius δε γράφει τελικά σε πολλά μέρη της Registry...

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους.

Θα δοκιμάσω αυτό που λέει ο parsifal και θα σας απαντήσω για να ξέρουν και όσοι επόμοενοι ψάξουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...