lyckos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Το NEC μου τώρα τελευταία όταν βάζω να παίξω μια ταινία νοικιασμένη ή απο εφημερίδα τη δέιχνει με οχι φυσιολογική ροή σαν να πηγαίνει ελαφρώς αργοτερα η ταινία ενώ διαβάζει συνεχώς και ο σκληρός. Αν κάνω 1 με 2 λεπτά rewind αυτά τα δύο λεπτά τα δείχνει με κανονική ταχύτητα χωρίς να διαβάζει ο σκληρός. Επίσης δυσκολέυεται πολύ πλέον να διαβάσει οποιοδήποτε δισκάκι δεν ειναι γραμμένο απο το ίδιο... ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ;;;;;;
kag3to Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 εγώ δεν καταλαβαίνω τι σχέσει έχει ο σκληρός με το DVD που αναπαράγεται άλλαξε το NEC
lyckos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 τι εννοεις τι σχέση έχει;;; Ξαναλέω οτι όταν παίζει η ταινία και διαβάζει το dvd φαίνεται να διαβάζει και ο σκληρός - τα φωτάκια των δύο τους αναβοσβήνουν συγχρόνως - και η ταινία φαίνεται σαν να πηγαίνει με ελαφρώς πιο αργό ρυθμό, ενώ αν τη βάλω δυο τρία λεπτά πίσω (rewind) η ταινία παίζει κανονικά ενώ ο σκληρος φαίνεται να μη λειτουργεί (το φωτάκι του δεν ανάβει καθόλου). Ελα παιδιά, δεν μπορει κανεις να μου πει τι συμβαίνει;;;;;;
washcloud Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 tsekare sto device manager mhpws to drive exei gyrisei (to paliopaido) se pio mode. An einai dma,kane ena uninstall to drive kai meta ton controller pou to filoksenei,kai restart..........MPAS KAI.
lyckos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 poy akrivws koitazw gia pio mode?? sti monada cd/dvd rom den leei kati.... h den koitazw swsta???
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Oχι, ειναι γενικο προβλημα των NEC. Εχω το ND_3540A, οταν αναβει το λαμπακι της μοναδας αναγκαστικα αναβει και του δισκου... Με το dvd-rom δεν γινεται αυτο. Δεν ειναι παντως λειτουργικο προβλημα.
lyckos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Εντάξει αλλά δε μου λες αν κόβεται η ταχύτητα της ταινίας ή αν δυσκολεύεσαι να διαβάσεις αλλα dvd εκτός απο αυτά που έχεις γράψει με το ίδιο
washcloud Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 lyckos ,to mode fainetai sto advanced tab sto ide controller pou exeis to drive sto device manager. GeorgeMan ,o lyckos anefere kai provlhma taxythtas,oxi mono to 8ema me to led. lyckos kai pali ,sto 1o post DEN anafereis oti provlhma taxythtas DEN yparxei me ta disks pou grafei to idio.(tespa,auto mou fainetai pws kai pali mporei na sxetizetai me to mode sto opoio trexei.den einai poly diadikasia,opote tsekare to mpas kai einai auto to 8ema sou,kai ksemperdepseis grhgora.)
lyckos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 washcloud εντάξει κατάλαβα που είναι το ide controller θα το κοιτάξω αύριο το πρωι στον υπολογιστή που έχει πρόβλημα (αλλα όχι ιντερνετ) Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάποιο daemon tool; έχω το αλκοχολ εγκατεστημένο, να το απεγκαταστήσω;;;
blackstar Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 sto cdfreaks exoun akoysti pola gia paromia problimata, opote an den ton exeis anagkei, bgalto, sthn poli xeiroteri, an den ala3i tpt to 3ana bazeis.
lyckos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Λοιπόν, έλεγξα το ide controller και ήταν πράγματι γυρισμένο σε pio mode! το γύρισα σε dma και υπάρχει μια διαφορά!!! Βέβαια τώρα μου δημιουργούνται νέες απορίες Τι ειναι ακριβώς τα 2 αυτά modes και για ποιο λόγο συνέβη αυτή η αλλαγή, κατά τα φαινόμενα μόνη της; Τα cd's που δε διάβαζε πριν συνεχίζει να μην τα διαβάζει και τώρα, οπότε αν και λύθηκε το προβλημα με τα έργα συνεχίζει να υφίσταται αυτό με την ανάγνωση κάποιων δίσκων
blackstar Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 pio mode 4 = 13mb/sec udma2 = 33mb/sec to pos girise se pio mode den exei nohma na to psa3eis. an diabazonte se kapoio alo drive kanta ena backup.
washcloud Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 an den exeis to teleutaio service pack tou leitourgikou sou,frontise na to valeis,kai isws den ksanaemfanistei h allagh tou mode [den 8ymamai giati enw to exw kapou dei paliotera,alla otan kapou zoristei to leitourgiko,allazei to mode-praktika sto pc filou pou prospa8ousa kapote na tou kanw to dvd tou na paizei normal,eixa parathrhsei oti otan empaine diskos apodedeigmena provlhmatikos (apo efhmerida,koita symptwsh),to gyrnage se pio] epishs,an kai einai ligo risky(an den ksereis kala to ti kai pws),isws 1 lysh(1as kai gia polla nec exw dei oti ta provlhmata tous eftiaxnan me auto ton tropo)na einai na kaneis firmware update sto dvd drive sou. mporei panta vevaia apla na ftaine ta diskakia kai oxi to drive,h akoma kai alloi logoi....(to leitourgiko akomh-akomh)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.