Προς το περιεχόμενο

Περί Silent fans...

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Γαμώτο μόλις τώρα είδα ότι πράγματι, χρειάζεται έξτρα τροφοδοσία από το τροφοδοτικό :evil:

Και δυστυχώς έχω ελεύθερο μόνο ένα τετράπινο. Αλήθεια είναι το ίδιο που χρησιμοποιείται για τους σκληρούς? Γιατί βαριέμαι να ανοίγω το κουτί και να βγάλω το molex ενός σκληρού να δώ.

Help guys κάποιος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι είναι το ίδιο (τουλάχιστον για δίσκο IDE, για SATA δεν έχω δει πως είναι)....αλλά ο φίλος μου που έχει αυτήν την κάρτα γραφικών την συνδέει με επιπλέον τροφοδοσία αλλά δεν παίρνει αυτό το 4πύρινο αλλά ένα πιό μικρό, σε αντίθεση με τη δικιά μου που παίρνει 4πύρινο (το μεγάλο με το οβαλ σχήμα που κάνει από πάνω και κάτω είναι τετράγωνο):D

Α οκ... thanks for the help dude :grin: :grin: :grin:

Επειδή έχω και έναν τρίτο δίσκο μες στο κουτί ide, oπότε όταν πάρω τον Seagate Barracuda 320GB τώρα μαζί με την κάρτα θα μείνει ελεύθερο οπότε οκ :grin:

Thanx παιδιά να είστε καλά για τις απαντήσεις σας και οι δύο :grin:. Οπότε αναμένεται από Δευτέρα, και αν δω ζόρια θα χτυπήσω το HEC 385Watt Windmill :wink:

Kάτσε felikas να έδινα ποιο στον Καπουτζίδη? Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα ...:confused:

(υπομονή george_o/c -ναι στον εαυτό μου μιλάω- τη Δευτέρα τελειώνεις και πάω διακοπές)

E εντάξει έχεις ψιλοδίκιο, αλλά δεν λέει οτιδήποτε θέλουμε να ρωτήσουμε να ανοίγουμε νέο thread...:wink: (kag3to έχεις ανοίξει 25 θέματα σε 2 εβδομάδες coolare λίγο...)

Anyway thanks for the help :grin:

Hello guys...

Λοιπόν η Χ1650 τα σπάει σήμερα την παρέλαβα μια χαρά κάρτα είναι :wink:

Αλλά, κατά πρώτον, οι δύο AC 8άρηδες με PWM που πήρα, δεν λειτουργούν...:cry: Σύνδεσα την 3pin τροφοδοσία me ta 3pin headers, κανονικά αλλά δεν λειτουργούν... Μήπως αν δεν υποστηρίζει PWM η μητρική μου, πάνε για πέταμα?

Πηγαίνετε εδώ να δείτε τί παίζει...

Τhanks in advance :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...