Προς το περιεχόμενο

Περί Silent fans...

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Παμε αναλυτικα!AMD XP3000+,1.5GB Ram,Χ1950Pro 512mb AGP,1x40GB IDE,1x120GB IDE,1x120 SATA,1 DVD-Rom,1DVD-RW,Zalman LCD Fan Controler,3x8cm fans,1x12cm fan.

Με αυτα και συμφωνα με μετρησεις του Zalman(μετραει πραγματικα Watt,δες το review)ενω παιζω Test Drive δεν εχω δει πανω απο 185 Watt καταναλωση ποτε.

ΥΓ)Ξεχασα ν'αναφερω οτι ουδεποτε εχω αντιμετωπισει restarts η κατι αναλογο που να οφειλεται σε ρευμα.

ΥΓ)Οι ανεμιστηρες ειναι ολοι με LED.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο psu calculator που μου έδωσε ο HcR21, έβγαλε το σύτημα της υπογραφής + 4 usb συσκευές + 2 80άρηδες ανεμιστήρες + την X1650pro (και όχι την X1650 που θα πάρω που είναι και πιο ελαφριά :wink:) σε full load 258 Watts. Άρα ΟΚ κατέληξα στην X1650 και τα AC 80άρια Fans

Υ.Γ. Μήπως θα ήταν εύκολο να μου πει κάποιος πόσα A πρέπει να έχει το τροφοδοτικό, για να την σηκώσει... Δεν αναφέρονται στο official site,,,

Αυτά thank you all in advance

• Moderators

Παρε την καρτουλα, και ΕΑΝ και εφοσον εχεις προβληματα, αλλαξε και τροφοδοτικο.

PWM σημα ειναι εαν εχεις 4Pin για τα ανεμιστηρια για να κουμπωνουν στην μητρικη. (σαν το μικρο 3πιν το συνηθισμενο).

Επισης, σε σχεση με την 9200SE που εχεις (και εχω κι εγω στο β' συστημα), θα σου φανει 8750987κλασεις ανωτερη η Χ1650προ. ;)

(το HEC 385W το εχω βαλει κι εγω στο ματι, πολυ καλο τροφοδοτικο!)

To πρόβλημά μου GeorgeMan, είναι ότι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ Psu, είναι αμαρτία να μπαίνω σε περιττά έξοδα, και να φάω ότι λεφτά που έχω (και ΘΑ μαζέψω) για να πάρω π.χ το HEC 385 που κάνει 45ε...

Για αυτό ρωτάω αν σίγουρα θα τη σηκώσει, αν όχι μάλλον με βλέπω σε κάτι πιο ελαφρύ... π.χ μια 9800Pro..?

Και δεν μιλάω για 1650pro, την απλή 1650 θα πάρω με ddr2 μνήμη. :wink:

Δες το post μου, επειδή δεν την είχε στο calculator την 1650, έβαλα την 1650pro, άρα να υποθέσω αντί για 258Watt, ότι με την απλή 1650 θα καίει γύρω στα 245...?

Πάντως όπως ξαναείπα, θέλω να είμαι σίγουρος, ώστε να μην μπαίνω σε επιπλέον έξοδα τροφοδοτικού...

Γίνομαι λίγο υπερβολικός, επειδή στο official site λέει ότι θέλει 350Watt psu σε full load :wink:

Και επιπλέον, επειδή δεν μου περισσεύουν και δεν θέλω αλλαγή psu (more money :evil:)

Επίσης δες τροφοδοτικό (Premier = για το μπ.....ο) που έχω...

• Moderators

Εχουμε ιδιο τροφοδοτικο (με σκασμενoυς πυκνωτες παρακαλω) και καρτα γραφικων (στο 2ο συστημα μου).

Αυτο το PSU τρεχει τον Core2 E4300 στα 2,6GHz, την 512/667 ddr2 στα 705 και την 9200SE απο 200/150 σε 260/185...

Και σε πληροφορω οτι η καρτουλα εχει περιπου 2πλασιες επιδοσεις απ'οτι με τον Celeron στα 3GHz...

(παιζεις Carbon 800x600 στα medium-low με 30fps ακατεβατα (παει και 45 max)).

Τωρα, δεν θα σου προτεινα να πας σε Χ1650ΣΚΕΤΗ, αλλα μονο σε Pro. (btw σιγα μην καταναλωνει 40W λιγοτερα η απλη απο την pro...).

Το τροφοδοτικο σου δινει 15Α στην +12γραμμη ή κανω λαθος?

258-245=13Watt :lol:

:lol: (Το ξέρω πως είπες για πλάκα 40Watt λιγότερα)

Ναι 15A στην +12.

Πρώτον επειδή θα αγοράσω μόνο από e-shop, θα πάρω την απλή X1650 (δε χάλασε και ο κόσμος για -15% στις επιδόσεις, ναι αυτήν με την DDR2)

Δεύτερον το psu μου (Premier), ναι δίνει 15Α στην +12V

Τρίτον, αν δεν κάνω λάθος ρε συ το σύστημά μου είναι πιο ενεργοβόρο από το δικό σου (δεύτερο) GeorgeMan :wink:

• Moderators

Oυπς εχουν αλλαξει καποια πραγματα στα συστηματα μου, αλλα επειδη θα ξανααλλαξουν εντος της εβδομαδος που ερχεται, θεωρησε ως δευτερο συστημα αυτο που ανεφερα στο ποστ 53.

Λιγο ο P4 @3,3GHz σου μου τα χαλαει.........

Παντως εαν οντως δινει 15Α το τροφοδοτικο εισαι μια χαρα! Εγω επαιζα 6800GT overclocked (γνωστη για την καταναλωση της) σε τροφοδοτικο με 17Α στην +12..

:)

(2k posts club!)

Παιδιά να ρωτήσω κάτι?

Από 9200SE σε 9800Pro διαφορές θα δώ?

Γιατί ένας γνωστός από το σχολείο παίζει να μου δώσει την 9800Pro για ψίχουλα... αφού πάει σε C2D...:sad:

Mάλλον στην 9800pro θα καταλήξω.

Μιας και έχει εντάξει 128μνήμη DDR μεν, αλλά με εύρος 256bit δε.

Flasharetai σε XT :wink:

και γενικά θα μου κοστίσει λιγότερο, και σίγουρα δεν τίθεται θέμα με την τροφοδοσία αφού σύμφωνα μα ATI θέλει 300άρι psu...

Και όπως χιλιοείπα, δεν θα ήταν και ότι καλύτερο να έσκαγα 90ε για X1650 και μετά να έτρωγα πόρτα με το τροφοδοτικό :wink:

Πάντως είχα διαβάσει reviews στο PC Master, όταν είχαν πρωτοβγεί DOOM 3, Far Cry, San Andreas, και η 9800pro δεν τα πήγαινε και άσχημα...

Άσε που είναι καλύτερη από μια απλή 6600 (google power!)... αλλά μέχρι εκεί είτε clockareis την 6600 είτε πας σε GT η 9800pro μένει πίσω... Πάντως μια χαρά μου φαίνεται

Felikas σαν παράδειγμα δλδ το San Andreas π.χ η 9800pro σε τι ανάλυση λες να το σηκώνει..? Ας πούμε 1024x768 με τα details στο super high....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...