felikas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Οχι, δε λέει κ πολλά αυτό. Μπορεί μόνο η μία ασφάλεια να έπεσε κ αυτή να ήταν του pc-ιού! Πάντως, άμα διαβάσει κανείς τον τίτλο του τοπικ κ μετά το περιεχόμενο... lol! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kag3to Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 ναι sorry για τα ξεκάρφωτα looo:lol:oool Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 To PWM είναι να τρέχουν τα fan ανάλογα με την θερμοκρασία Nαι ΟΚ, αλλά ο GeorgeMan μου είπε αν έχει PWM η μητρική σου, θα είναι πραγματικά αθόρυβα. Πώς θα το ελέγξω αυτό...? :oops: edit: Kαι κάτι άλλο, κοίταξα στο site της Ati και για την 512άρα X1650 AGP, λέει ότι χρειάζεται 350Watt PSU σε full load. Το ξέρω πως έχει 256 αυτή που παίρνω, αλλά μήπως δεν τη σηκώνει το τροφοδοτικό (μπορεί να γίνομαι βαρετός αλλά μην πετάξω 90ε....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kag3to Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 γιατί δεν παίρνεις και ένα τροφοδοτικό ? Εγώ πάντος έχω ένα 550W και 2 dvd, 2 σκληρούς, 3μνήμες, cpu, Gpu, (τα usb) δεν ξέρω πόσο τραβάνε. Και η κάρτα γραφικών μου μερικές φορές μου βγάζει μήνυμα πως δεν επαρκεί το ρεύμα για την απόδοσή της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Nαι??????? και λεφτά...??? O αδερφός μου, δεν μου αγοράζει τον σκληρό, τον παίρνει για προσωπική χρήση, βασικά για να βάζουμε ταινίες και torrents... Και δεν νομίζω να θέλει να διαθέσει και άλλα για τροφοδοτικό... Τέσπα κάποιο φτηνό από ε-μάγαζο γύρω στα 350-400Watt έτσι για να κάνω τη δουλειά μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Mε μια γρήγορη ματιά ένα με λογικό κόστος που ίσως καταφέρω να το αγοράσω είναι αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kag3to Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 χμμμμ...δεν μπόρεσα να μπώ στο plaisio λόγο συντήτισης αλλά έχουνε ένα τροφοδοτικό Chieftech 450W 42? .... κοίτα εδώ μπορείς να βρείς όλα τα 400W, αλλά και αυτό που ανήκει στην ίδια κατηγορία με 12,96 :lol: !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 σόρρυ εννούσα από ε-μάγαζο... δες το post μου έφαγε edit Δεν νομίζω να αγοράσω τροφοδοτικό των 400Watt με 12.96ε... Αυτό θα είναι πιο μαπέ και από τα Q-Tec :lol: hahhahaha Όσο για το Chieftec με 45ε παίρνω το Heroichi που λέω που από άποψη ποιότητας είναι καλύτερο...:wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kag3to Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 sorry δεν είδα και το post και το edit :lol: αλλά εγώ χωρίς πολύ σκέψη θα κατέληγα THERMALTAKE W0061 TR2 POWER 420W Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Όχι με καμία παναγία Tt TR2... Και πάλι επιμένω σε Heroich Windmill 385Watt, αλλά αν είναι για πιο φτηνό με βλέπω εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kag3to Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 από άποψη Watt όντος καλύτερα το 420 Trust, αλλά άμα μπορείς πες μου γιατί όχι το Thermaltake? καλό δεν είναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Κερδίζω 9ε σε σχέση με το TR2, γιατί το οικονομικό είναι πρόβλημα... Tt TR2 πολύ σκάρτα τροφοδοτικά, δεν βγάζουν τα Watt που λένε ασχέτως με το όνομα Tt... άλλα εφόσον είναι να ξεπέσουμε λόγω χρημάτων καλύτερα το Trust που είναι και πιο φθηνό Αυτό που με ενοχλεί είναι όμως ότι όσο και να ψάξω δεν μπορώ να βρω τα A που βγάζει στην +12 rail.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kag3to Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Αυτό που με ενοχλεί είναι όμως ότι όσο και να ψάξω δεν μπορώ να βρω τα A που βγάζει στην +12 rail.... ούτε εγώ μπορώ να βρώ (ούτε για την δικιά μου)....αλλά να ρωτίσω κάτι ξεκάρφωτο άμα το σύστημα τραβάει σύνολο 500W αλλά εγώ του ρίξω ένα 750W θα υπάρξει πρόβλημα ή μπα? Πάντος για το τροφοδοτικό που λές άμα το ε-μάγαζο δεν σου κόψει τπτ (επειδή θα τα πάρεις όλα μαζί) καλύτερα να το παραγγείλεις αργότερα σε περίπτωση που όντος δεν δουλέψει η καρτούλα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 HEC και τα μυαλα στα καγκελα!Με 3 σκληρους και Ati X1950 Pro 512 το Heroichi μου δε μασαει μια!Και ειναι και 350W 5 χρονων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 HEC και τα μυαλα στα καγκελα!Με 3 σκληρους και Ati X1950 Pro 512 το Heroichi μου δε μασαει μια!Και ειναι και 350W 5 χρονων! Aυτό που μου λες, είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο... Δλδ αν αγοράσω το Hec Windmill 385 Watt με 45ε θα είμαι μια χαρά ...? Γενικά προτάσεις για psu μέχρι 60ε...? Αν και νομίζω πως στο HEC θα καταλήξω... Αλήθεια η 1950Pro τι τροφοδοτικό ζητάει στα Requirements...? Rallistas θα μας τρελάνεις τελείως ρε παιδάκι μου... 450-Watt power supply or greater, 30 Amps on 12 volt rail recommended (assumes fully loaded system) για την 1950pro και τρέχει με 350άρι HEC + τρεις δίσκους...? Τι σύστημα έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.