felikas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Σε agp φαντάζομαι: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.515647 ή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510601 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 To PWM είναι να τρέχουν τα fan ανάλογα με την θερμοκρασία για τις vga δώσε τα link το compare δεν λειτουργεί Thanks Vatos για την άμεση απάντηση. Λοιπόν για VGA 9800Pro, έχω δει να φλασάρεται και σε XT (θυμάμαι τις παλιές καλές εποχές που οι 9800pro kai xt βασίλευαν ενάντια σε 5950Ultra) με μνήμη 128ΜΒ DDR 256bit , 6800XT με μνήμη 256ΜΒ DDR 256 bit, kai X1650 με μνήμη 256 DDR2 128bit... Οι 2 πρώτες έχουν 8 pipelines, ενώ η ΑΤΙ έχει 12 είναι πιο γρήγορη αλλά δεν ξέρω κατά πόσο η 256MB DDR2 128bit είναι πιο γρήγορη από την 256MB DDR 256bit... help Σε agp φαντάζομαι: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.515647 ή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510601 Mε πρόλαβες... βάλε και την 9800pro φλασάρεται σε XT (το είχα διαβάσει πρόπερσυ στο PC Master). A και παρόλο που υπάρχει πιθανότητα η 6800XT να ξεκλειδώνεται, και να έχει 12 pipelines, δεν το επιχειρώ γιατί ρισκάρω την εγγύηση. Μέχρι η εγγύηση να λήξει, θα την έχω stock, και μετά (δηλαδή σε 1 χρόνο), που θα πάρω καινούργιο pc θα την κάνω πειραματόζωο... HEHEHEHEHHE :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Παιδιά λοιπόν, πάω για διάβασμα και θα ξαναμπώ βράδυ βράδυ κατά τις 10... Μέχρι τότε δεκτές οι οποιεσδήποτε προτάσεις... Help, γιατί θέλω να παίξω κάνα παιχνιδάκι (όχι αναγκαστικά με full AA kai AF kai 1680x1050 , λες και την υποστηρίζει το monitor ), χαλαρά σε 800x600 kai 1024x768 με καλούτσικα γραφικά... (ε να μην παίξω και γω κάνα Far Cry, Doom 3 στο πιτσί μου... :sad:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 για εμένα θα έπερνα την Χ1650 μην σου πώ το σκέυτομαι και για Crossfire για να γουστάρω μόνο και μόνο μιας και δεν παίζω τρελά παιχνίδια μια χαρά θα είμαι με 2 1650 αλλά εδώ ακόμα δεν πήρα το Board κάνω όννειρα απο τώρα οτι νάνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Οι 2 πρώτες έχουν 8 pipelines, ενώ η ΑΤΙ έχει 12 είναι πιο γρήγορη αλλά δεν ξέρω κατά πόσο η 256MB DDR2 128bit είναι πιο γρήγορη από την 256MB DDR 256bit... help Mε ενδιαφέρει να ξεκαθαρίσω και τι παίζει με το υπογραμμισμένο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 δεν θα δεις τρελή διαφορά απο 128 σε 256 bit δίαβλο οπότε την 1650 μεγαλύτερα clocks παραπάνω PL αρκεί να την βρείς με DDR3 http://www.hardwaresecrets.com/imageview.php?image=4223 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Ma to e-shop thn exei mono se ddr2 ekdosh...!!! :sad: Epishs to psu mou vgazei 15a sthn +12 rail (nai toso liga) kai exo pano to sistima ths ypografhs + usb mouse + dvd-rw liteon exoteriko + ton sklhro pou tha mpei exoterikos (tha meino vevaia mono me ton ena esoteriko o allos tha figei) + thn karta tha ta antexei? sorry gia ta greeklish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 ναι μωρε δεν πειστευω να έχεις πρόβλημα μαι χαρά θα αντέξει το τροφοδοτικό σου αν και οριακά αλλά εντάξη θα είσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kag3to Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 εγώ πάντος george_o/c έχω αυτή αλλά όχι Gigabyte, Albatron και για π.χ. το NFS Carbon μπορώ να το παίζω σε full level detail σε αναλυση 1280X1024 ... τώρα πήρε και ένας φίλος μου αυτή μόνο που είναι 512MB. Εγώ ψηφίζω ATi στην συγκεκρυμένη περίπτωση αν και είμαι υπέρ Nvidia και κάτι άλλο που δεν ξέρω άμα σκέφτεσαι να το βάλεις είναι ένα ανεμιστήρι της Zalman για την κάρτα γραφικών (στην δικιά μου δεν ήταν συμβατό αλλά ένας θεός ξέρει πως το έβαλα πάνω ) και είναι αυτό, ένα πράγμα θα σου πω...κατέβασε την θερμοκρασία στην GPU από 52 στους 41!!! (χωρίς να του αυξήσω της στροφες του, δηλ. silent mode) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Για το GPU Cooler της Zalman, δεν θα μου χρειαστεί έτσι και αλλιώς μάλλον την Χ1650 θα πάρω, που έχει αρκετά καλό cooler (υλοποίηση Sapphire = πολύ ποιοτική), αν και no money -----> no funny άρα ξεχνάω το cooleraki (πάντως δεν είναι και θεαματική η μείωση 11 βαθμών αλλά οκ) Αν είναι έτσι όπως τα λες, τότε μια χαρά με βρίσκω... Αφού η GS που έχεις, έχει μνήμη 256MB DDR2 128άbiτη δλδ ίδια με X1650, έχουν τον ίδιο αριθμό pixel parallel pipelines (δλδ 12) :wink: και τέλος η Χ1650 είναι γρηγορότερη κατά κανόνα... Οπότε εντάξει με βρίσκω Αυτήν θα πάρω guys, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας, όσο για τους ανεμιστήρες μάλλον 2 AC θα πάρω (thanks GeorgeMan) μιας και ακόμα στα 20db εντάξει δεν θα τρελαθώ από το θόρυβο (ίσα που ακούγονται βασικά).... Άρα 89ε η κάρτα και 8ε οι ανεμιστήρες σύνολο 97ε. (τον σκληρό τον αγοράζει ο bro μου hehehehhe δεν θα πληρώσω εγώ :evil: LOL ) ναι μωρε δεν πειστευω να έχεις πρόβλημα μαι χαρά θα αντέξει το τροφοδοτικό σου αν και οριακά αλλά εντάξη θα είσαι Καλά άμα δω ζόρια, θα κατεβάσω στο stock το FSB (έτσι και αλλιώς 300MHz δεν κάνουν τη διαφορά για την πλάκα μου το έκανα :wink:)... οπότε ΟΚ με βρίσκω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kag3to Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 ωραία που κατέληξες τελικα τον σκληρό τον αγοράζει ο bro μου hehehehhe δεν θα πληρώσω εγώΑυτά είναι :D:Dκάτι off-topik :oops: (πήγα το CPU στα 3Ghz αλλά κάνει restart κατά την είσοδο στα Windows, λές να φταίει το τροφοδοτικό?) το λέω επειδή αναφέρεις πως θα κατεβάσεις το FSB μπας και δεν επαρκεί το τροφοδοτικό σου για την κάρτα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skarpelos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Αυτο αν δεν κανω λαθος στο κανει γιατι δεν επαρκει το Voltage.Δωκιμασε να ανεβασεις το Voltage λιγο παραπανω...Αν δεν δουλεψει αυτο τοτε μαλλον το τροφοδοτικο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Φυσικό είναι όταν ο επεξεργαστής λειτουργεί σε μεγαλύτερες συχνότητες, να καίει περισσότερο ρεύμα... :wink: Πρώτα πάντως δοκίμασε να δώσεις λίγο ρεύμα παραπάνω όπως λέει και ο skarpelos, αν και πάλι δεν bootarei, τότε ξεκίνα να κατεβάσεις FSB μέχρι το σύστημα να είναι rock stable :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 kag3to οι μνήμες σου που είναι ? εκτος απο τάση παίξε με τους dividers για τις μνήμες σου μάλλον δεν πάνε άλλο και σου κάνει restarts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kag3to Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 ευχαριστώ παιδιά είναι όλα οκ τώρα εδώ και 3 ώρες μόνο πρίν από αυτές έκανε ένα restart μετά από λειτουργία 1 ώρας. Πάντος μία φορά είχε πέσει για πολύ λίγο η τάση στο σπίτι αλλά δεν έσβησε η τηλεόραση, ούτε τα φώτα....μόνο το PC δείχνει αυτό ότι το τροφοδοτικό δεν επαρκεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.