george_o/c Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Παιδιά θα ήθελα να μου προτείνετε silent 8άρια ανεμιστηράκια μέχρι περίπου 7-8ε το ένα... Το ξέρω πως λόγω του μικρού τους μεγέθους, γενικά κάνουν αρκετό θόρυβο, αλλά anyway κάθε απάντηση δεκτή :grin: :grin: :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
felikas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δοκιμασμένα αθόρυβα: http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.804025 http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.804026 οκ, δεν έχουν κ τα τρελά cfm, αλλά ούτε τα ακούς κ ποιοτικά είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Hmmmm, το δεύτερο μου φαίνεται πολύ καλό :grin: Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου :grin: Και είναι και δοκιμασμένη λύση ε... Μια χαρά είναι 22.7 CMF για 80άρη :wink: Που λέει αν είναι 3pin ή 4pin οέο? :? Θα βάλω 2 να πάρουν κατευθείαν ρεύμα από τη μητρική για αυτό και θέλω 3πινα Δεκτές φυσικά οι όποιες άλλες συστάσεις :smile: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
felikas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 K 3-pin k 4-pin! Εχει αντάπτορα! Υπάρχει κ με LED αν ενδιαφέρεσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 George, αυτο που ξερω εγω οτι ειναι αθορυβο ειναι ετουτο. Εαν εχει PWM η μητρικη σου μπορει να γινει πραγματικα πολυ αθορυβο. Αλλα καλη λυση, εαν ειναι δοκιμασμενη, που ειναι μου φανηκε το ανεμιστηρι που προτεινει ο felikas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Εγω εχω αυτα και ειμαι επισης ικανοποιημενος αλλα κι αυτα του felikas φαινονται πολυ καλα.Ιδιως το δευτερο που εχει καλυτερη παροχη αερα. http://http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976895&product=941662&tab=specs H παροχη αερα τους ειναι 22.89 CFM/1800 RPM συμφωνα με τη συσκευασια τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kag3to Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 εγώ θα πρότεινα αυτό το οποίο το έχω κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Καταρχάς ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας @kag3to μπορεί να είναι καλό σαν ανεμιστήρι το Zalman, αλλά χρειάστηκα ένα πακετάκι λεξοτανίλ για να χωνέψω τα 34db θόρυβο που παράγει... @rallistas ενδιαφέρον το coolermaster, και με ελκυστική τιμή από θόρυβο πώς πάμε όμως...? :wink: GeorgeMan kai Felikas, σας ευχαριστώ πολύ για τα Sharkoon που προτείνατε, θα δώ και τον θόρυβο του Coolermaster (περιμένω post tou rallista), αλλά μάλλον εκεί με βλέπω. Ένα μπροστά κάτω και ένα πίσω πάνω μια χαρά air flow θα κάνω στο κουτί :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kag3to Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Ένα μπροστά κάτω και ένα πίσω πάνω μια χαρά air flow θα κάνω στο κουτί :wink: άντε και το Zalman στον επεξεργαστή (9500 led) και θα πετάει:D:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silent Arrow Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 george_o/c εχω 4 ανεμιστηρακια της Zalman 8cm, ανα δυο σε δυο PC, εχω βαλει βεβαια να δουλευουν σε Silent Mode με το αναλογο ποτενσιομετρο που διαθετουν και δεν ακουγονται καθολου. Ανοικτα τα κουτια, βαζω αυτι ακριβως διπλα απο το ανεμιστηρακι και δεν ακουω τιποτα. Ο μονος θορυβος που βγαινει απο το τριτο PC της υπογραφης (απο το οποιο γραφω τωρα) ειναι ο θορυβος του HEC 385 Windmill τροφοδοτικο (ειναι βραδυ, κι εχει ησυχια γι αυτο..).... Βεβαια δεν εχω δοκιμασει τα fans της Zalman χωρις μειωτηρα τασης γιατι ολες μου οι θερμοκρασιες ειναι κατω απο 33 βαθμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Καταρχάς ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας@kag3to μπορεί να είναι καλό σαν ανεμιστήρι το Zalman, αλλά χρειάστηκα ένα πακετάκι λεξοτανίλ για να χωνέψω τα 34db θόρυβο που παράγει... @rallistas ενδιαφέρον το coolermaster, και με ελκυστική τιμή από θόρυβο πώς πάμε όμως...? :wink: GeorgeMan kai Felikas, σας ευχαριστώ πολύ για τα Sharkoon που προτείνατε, θα δώ και τον θόρυβο του Coolermaster (περιμένω post tou rallista), αλλά μάλλον εκεί με βλέπω. Ένα μπροστά κάτω και ένα πίσω πάνω μια χαρά air flow θα κάνω στο κουτί :wink: Ελαχιστοτατος θορυβος.Τι τα εχω στις 1200 RPM,τι στις 1800,ειναι το ιδιο!Το κουτι τους λεει μεχρι 1800 αλλα τα εχω ανεβασει και μεχρι 2000RPM χωρις αυξηση στο θορυβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 george_o/c έχω και αυτά που σου λέει ο felikas ( βαράνε τους σκληρούς μου ) και αυτά που σου λέει ο GeorgeMan ( στα ψυγεία ) ενα θα σου πώ με τον θόρυβο είμαι ασχημα κολυμένος ε με όλα αυτά σε λειτουργεία οι σκληροί μου τα καλύπτουν άνετα άντε καλές αγορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Παιδιά να σας ξαναευχαριστήσω... Κλείνω προς τα AC που είπε ο GeorgeMan, και προς τα Sharkoon του Felikas. Για τα Sharkoon ΟΚ να ρωτήσω όμως και κάτι άλλο για τo AC τι είναι το PWM amplifier πάνω στο μηχανισμό? Είναι η πρώτη φορά που παίρνω fans για αυτό το λέω... :oops: Για τα Coolermaster rallistas, θα δω αν τα έχουν και στο e-shop γιατί θα πάρω και άλλα πράγματα μαζί, οπότε θα την κάνω μια και καλή την παραγγελία (Seagate Barracuda 320GB και κουτάκι, για να τον βάλω να λειτουργεί ως εξωτερικός) Και κάτι άλλο για να μην ανοίγω και άλλο thread... Θέλω μια κάρτα γραφικών έτσι να παίξω κάνα game το καλοκαιράκι από e-shop μόνο όμως... Από χρήματα, δεν παίζουν και πολλά και για αυτό θα ήθελα κάτι μέχρι 90ε το πολύ. Είδα ε-μάγαζο λοιπόν ότι σε αυτά τα λεφτά έχει αυτές Άντε έβαλα και αυτήν την GS που κάνει 97ε θα τα βρώ πιστεύω... Πάντως για να βρω χρήματα για Golden Sample, πολλά μου φαίνονται τα 115... (το ξέρω πως στο e-acorn κάνει μόνο 103ε :sad:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 To PWM είναι να τρέχουν τα fan ανάλογα με την θερμοκρασία για τις vga δώσε τα link το compare δεν λειτουργεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 άντε και το Zalman στον επεξεργαστή (9500 led) και θα πετάει:D:D Μπορώ να πάρω όχι το Zalman (πολλά τα 40ε), αλλά την Golden Sample που θα μου φανεί πιο χρήσιμη (τα έχω τα 20ε) ΑΛΛΑ: επειδή και το αντίθετο φύλλο χρειάζεται έξοδα ( ε να μην κεράσω ένα καφεδάκι την κοπέλα μου, κάνα κλαμπάκι μήπως :wink: ?), και τις γυναίκες τις έχω πάνω από τα PC (μη με πείτε ιερόσυλο ), δεν τα δίνω... δεν τα δίνω δεν τα δίνω (ούτε για την Golden Sample) Έτσι και αλλιώς ότι παίξω από games τώρα το καλοκαιράκι αφού μετά αρχίζει η τρίτη λυκείου, και δεν θα πολυασχοληθώ :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.