sattip Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 for(int i=0;i<answers.length-1;i++){ System.out.println("dwse "+(i+1)+" apantisi"); answers=my.readStr(); } kai i class my import java.io.*; /******************************************************/ public class my { private static PushbackReader in; static { in = new PushbackReader (new InputStreamReader (System.in)); } //------------------------------------------------------ // παραλείπει n χαρακτήρες public static void skip (int n) { try { for (int i = 0;i < n;i++) in.read (); } catch (IOException ioe) { System.err.println ("Reading error"); System.exit (1); } } // skip //------------------------------------------------------ // διαβάζει και επιστρέφει έναν ακέραιο τύπου byte // ο ακέραιος τελειώνει με το χαρακτήρα separator public static byte readByte (char separator) { byte number = 0; try { number = Byte.parseByte(readStr (separator)); } catch (NumberFormatException e) { System.err.println ("Not a valid byte"); System.exit (1); } return number; } // readByte //------------------------------------------------------ // διαβάζει και επιστρέφει έναν ακέραιο τύπου byte // ο ακέραιος τελειώνει με το χαρακτήρα αλλαγής // γραμμής public static byte readByte () { return readByte ('\r'); /* \n UNIX */ } //------------------------------------------------------ // διαβάζει και επιστρέφει έναν ακέραιο τύπου short // ο ακέραιος τελειώνει με το χαρακτήρα separator public static short readShort (char separator) { short number = 0; try { number = Short.parseShort(readStr (separator)); } catch (NumberFormatException e) { System.err.println ("Not a valid short"); System.exit (1); } return number; } // readShort //------------------------------------------------------ // διαβάζει και επιστρέφει έναν ακέραιο τύπου short // ο ακέραιος τελειώνει με το χαρακτήρα αλλαγής // γραμμής public static short readShort () { return readShort ('\r'); /* \n UNIX */ } //------------------------------------------------------ // διαβάζει και επιστρέφει έναν ακέραιο τύπου int // ο ακέραιος τελειώνει με το χαρακτήρα separator public static int readInt (char separator) { int number = 0; try { number = Integer.parseInt(readStr (separator)); } catch (NumberFormatException e) { System.err.println ("Not a valid integer"); System.exit (1); } return number; } // readInt //------------------------------------------------------ // διαβάζει και επιστρέφει έναν ακέραιο τύπου int // ο ακέραιος τελειώνει με το χαρακτήρα αλλαγής // γραμμής public static int readInt () { return readInt ('\r'); /* \n UNIX */ } //------------------------------------------------------ // διαβάζει και επιστρέφει έναν ακέραιο τύπου long // ο ακέραιος τελειώνει με το χαρακτήρα separator public static long readLong (char separator) { long number = 0l; String s = readStr (separator); try { if (s.toLowerCase().endsWith("l")) s = s.substring(0, s.length()-1); number = Long.parseLong(s); } catch (NumberFormatException e) { System.err.println ("Not a valid long"); System.exit (1); } return number; } // readLong //------------------------------------------------------ // διαβάζει και επιστρέφει έναν ακέραιο τύπου long // ο ακέραιος τελειώνει με το χαρακτήρα αλλαγής // γραμμής public static long readLong () { return readLong ('\r'); /* \n UNIX */ } //------------------------------------------------------ // διαβάζει και επιστρέφει έναν πραγματικό αριθμό // τύπου float // ο αριθμός τελειώνει με το χαρακτήρα separator public static float readFloat (char separator) { float number = 0.0f; try { number = Float.parseFloat(readStr (separator)); } catch (NumberFormatException e) { System.err.println ("Not a valid float"); System.exit (1); } return number; } // readFloat //------------------------------------------------------ // διαβάζει και επιστρέφει έναν πραγματικό αριθμό // τύπου float // ο αριθμός τελειώνει με το χαρακτήρα αλλαγής // γραμμής public static float readFloat () { return readFloat ('\r'); /* \n UNIX */ } //------------------------------------------------------ // διαβάζει και επιστρέφει έναν πραγματικό αριθμό // τύπου double // ο αριθμός τελειώνει με το χαρακτήρα separator public static double readDouble (char separator) { double number = 0.0; try { return Double.parseDouble (readStr (separator)); } catch (NumberFormatException e) { System.err.println ("Not a valid double"); System.exit (1); } return number; } // readDouble //------------------------------------------------------ // διαβάζει και επιστρέφει έναν πραγματικό αριθμό // τύπου double // ο αριθμός τελειώνει με το χαρακτήρα αλλαγής // γραμμής public static double readDouble () { return readDouble ('\r'); /* \n UNIX */ } //------------------------------------------------------ // διαβάζει και επιστρέφει μια τιμή τύπου boolean // η τιμή αυτή τελειώνει με το χαρακτήρα separator public static boolean readBoolean (char separator) { String bool = readStr (separator); if (!bool.equals("true") && !bool.equals("false")) { System.err.println ("Not a valid boolean"); System.exit (1); } if (bool.equals("true")) return true; return false; } // readBoolean //------------------------------------------------------ // διαβάζει και επιστρέφει μια τιμή τύπου boolean // η τιμή αυτή τελειώνει με το χαρακτήρα αλλαγής // γραμμής public static boolean readBoolean () { return readBoolean ('\r'); /* \n UNIX */ } //------------------------------------------------------ // διαβάζει και επιστρέφει έναν χαρακτήρα public static char readChar () { char character = '\0'; try { character = (char) in.read(); } catch (IOException ioe) { System.err.println ("Reading error"); System.exit (1); } return character; } // readChar //------------------------------------------------------ // διαβάζει και επιστρέφει μια συμβολοσειρά που // τελειώνει με το χαρακτήρα separator public static String readStr (char separator) { StringBuffer string = new StringBuffer (); try { int ch = in.read(); while (ch != separator) { string.append ((char)ch); ch = in.read (); } in.unread (ch); } catch (IOException ioe) { System.err.println ("Reading error"); System.exit (1); } return new String (string); } // readStr //------------------------------------------------------ // διαβάζει και επιστρέφει μια συμβολοσειρά που // τελειώνει με το χαρακτήρα αλλαγής γραμμής public static String readStr () { return readStr ('\r'); /* \n UNIX */ } //------------------------------------------------------ private static long seed = 922337203685477580L; // παράγει τον επόμενο ψευδοτυχαίο αριθμό τύπου // double που βρίσκεται στην περιοχή [0,1) // βλ. Παράδ. 12.4 public double random() { final long m /* μέτρο */ = 922337203685477580L, c /* αύξηση */ = 925l, a /* πολλαπλασιαστής */ = 25173l /* ή 16453l */; seed = (a * seed + c) % m; return (double) seed / m; } // random } // my /****************************************************** / το προβλημα ειναι οτι εμφανιζει διαδοχικα απο την στιγμη που εισαγω την πρωτη τιμη "dwse ι apantisi" χωρις να μου επιτρεπει να ξαναεκχωρισω τιμη.thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.