savatage Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 καλησπερα σε ολους.νεος στο forum αν και το διαβαζω καιρο.εχω κανει αιτηση για adsl μεσω altec εδω και 20 μερες.προχθες που πηρα το 134(οτε) να μαθω τι γινεται με την ενεργοποιηση μου ειπαν οτι θα αργησει πολυ γιατι τους βγαζει το συστημα οτι βρισκομαι σε οπτικη ινα.τι σημαινει αυτο ακριβως και σε ποσο καιρο θα με ενεργοποιησουν?εχει τυχει σε κανενα?απο altec μου ειπαν οτι ο οτε δεν τους εχει ενημερωσει για τιποτα και να περιμενω καμια 10αρια μερες ακομα.
kifinas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Σε κάποιες περιοχές δεν έχουν κτιστεί κτήρια του ΟΤΕ με τον κλασικό κατανεμητή. Έχουν μπει ONU. Οι ONU είναι λίγο μεγαλύτερες από ένα ΚΑΦΑΟ, συνδέονται με τον ΟΤΕ με οπτικές ίνες και από αυτές φεύγουν καλώδια προς τους πελάτες. Το adsl θέλει χαλκό για να δουλέψει. Άρα αν στην ONU δεν υπάρχει mini-dslam ή είναι γεμάτο δεν θα πάρεις adsl από τον ΟΤΕ. Για LLU ούτε λόγος. Ίσως υπάρχει και χάλκινο δίκτυο στην περιοχή σου και μπορέσουν να σου δώσουν από εκεί. Εδώ διαφωνούσαμε με ένα άλλο insomniac http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=188195&highlight=%EA%E1%F6%E1%EF
savatage Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 αυτο σημαινει οτι δεν μπορω να εχω adsl παραυτα?τι μπορω να κανω σε μια τετοια περιπτωση?οι οπτικες ινες δεν υποτιθεται οτι αντιπροσωπευουν το μελλον?
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 logika me kapoio tropo se sindeoun.tora pos akrivos dne xero.pragmati i adsl den pezei me optiki ina alla oses fores thimame pou exo dei tetoiew periptoseis ite meta apo ligo kairo ite me allo tropo edosan adsl. i optiki ina ine to melon alla to adsl protokolo den pezei me optiki ina.
kifinas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Ναι οι ίνες είναι το μέλλον αλλά εμείς ζούμε στο παρόν. Το dsl έχει σχεδιαστεί για τον χαλκό. Κάνε υπομονή. Ίσως υπάρχει και χαλκός στην γειτονιά σου.
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 logika pantos kati kanoun kai se sindeoun .oxi me optiki alla me xalko.tora an to rixnoun meta i kati allo den xero.me tin idia logiki tilefono pos sou fernoun spoiti?me optiki.ara prepei na iparcxei kapou xalkos.kai an theloun pola atoma adsl tha anagkastoun na rixoun xalko
dalton85 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 To poio pi8anon einai na apexeis arketa apo to kontinotero dslam gia na exeis shma gia dslam. An opws eipe o kifinas valoun se kana kafao ena mini dslam prepei na perimeneis mexri na aksio8oun na to valoun.
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 se eleutheri metafrasi prepei na ginoun poles aitiseis. ktl ktl.
filfilip Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 καλησπερα σε ολους.νεος στο forum αν και το διαβαζω καιρο.εχω κανει αιτηση για adsl μεσω altec εδω και 20 μερες.προχθες που πηρα το 134(οτε)να μαθω τι γινεται με την ενεργοποιηση μου ειπαν οτι θα αργησει πολυ γιατι τους βγαζει το συστημα οτι βρισκομαι σε οπτικη ινα.τι σημαινει αυτο ακριβως και σε ποσο καιρο θα με ενεργοποιησουν?εχει τυχει σε κανενα?απο altec μου ειπαν οτι ο οτε δεν τους εχει ενημερωσει για τιποτα και να περιμενω καμια 10αρια μερες ακομα. και εγώ είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα! μένω στο ολυμπιακό χωριό που είναι σχεδόν όλο με οπτικές ίνες! πήγα στην ΕΕΤΤ και είπα το πρόβλημα μου. ο ΟΤΕ είναι υποχρεωμένος να σου παρέχει όλες τις υπηρεσίες, όποιο και αν είναι το κόστος για τον ΟΤΕ. προχώρησα σε καταγγελία προς τον ΟΤΕ μέσω του ΕΕΤΤ και ως δια μαγείας λύθηκε το πρόβλημα σε 3 μέρες!!!! έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις dsl.
kifinas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Κάνεις λάθος, το adsl δεν είναι καθολική υπηρεσία όπως η τηλεφωνία, δεν είναι υποχρεωμένος να το παρέχει. Σε τρεις μέρες δεν φτιάχνεις υποδομή. Υπήρχε ήδη η λύση στην περίπτωσή σου.
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 to exeiskathe dikaioma na exeis adsl ine sxetiko.ali den exoun oute dial up kai den mporoun na kanoun tipota.
savatage Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 οπως καταλαβαινω ολα ειναι σχετικα.Εξαλλου το μονο που ειναι σιγουρο σε αυτη τη χωρα ειναι οτι πρεπει να πληρωνεις λογαριασμους στην ωρα τους. filfilip πως ακριβως εκανες την καταγγελια μηπως και ''σπρωξουμε'' λιγο τα πραγματα?
filfilip Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 δεν είναι καθολική υπηρεσία αλλά ο οτε είναι υποχρεωμένος να σου εγκαταστά τις καλωδιώσεις οι οποίες θα έχουν την υποδομή για τις τωρινές υπηρεσίες της ελλάδας. όπως είπα μένω στο ολυμπιακό χωριό, τις οπτικές ίνες τις έβαλαν για να ευχαριστήσουν τους αθλητικούς παράγοντες το καλοκαίρι του 2004. έπρεπε να βάλουν τις σωστές καλωδιώσεις εφόσον ήξεραν ότι αυτά τα σπίτια θα δωθούν σε απλούς πολίτες. αυτή την καταγγελία έκανα και εγώ. φίλε μου savatage πάρε τηλέφωνο στο εεττ από εκεί θα σε βοηθήσουν 2106151000
Melinbonian Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δεν είναι σιγουρο πάντως ότι μπορεί να βάλει adsl.Πρέπει,χωρις να είμαι σιγουρος, να πάει στον ΟΤΕ της περιοχής και να πει εκει το πρόβλημα.Να δουν αν γίνεται κάτι.
filfilip Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 λυση πάντα βρίσκεται. πίεσε τους και εσύ και θα δεις οτί τελικά όλα γίνονται! μπορεί να αργήσει η μετατροπή της γραμμής αλλά σίγουρα μπορεί να γίνει και σίγουρα είναι ευθύνη του οτε. το ξαναλέω ένα τηλεφώνημα στο εεττ θα σας βγάλει τις αμφιβολίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.