Προς το περιεχόμενο

Περίεργο πρόβλημα με τον ήχο

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, όταν μεταφέρω αρχεία από το ένα pc προς αυτό που έχει το πρόβλημα, κάνει έναν θόρυβο μέσα στα ηχεία. Κάτι σαν χρου χρου. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό... Αλλά συμβαίνει μόνο στις μεταφορές από το lan. Στις μεταφορές αρχείο στο pc από δίσκο σε δίσκο δεν κάνει τίποτα.

Την Creative audigy 2 zs. Ηχεία creative inspire Τ5900 αν θυμάμαι σωστά αν και πιστεύω δεν έχουν σχέση τα ηχεία.

Τι παίζει? Του έχει τύχει κανενός κάτι τέτοιο? Πως φτιάχνει? Είναι κάπως εκνευριστικό.

Δημοσ.

asus με nforce 3 παλιά,,,βασικά όλες οι συσκευέσ on-board είναι ελεηνές...

Λογικά στην περίπτωσή σου κάτι παίζει με τα ηλεκτρ.μαγνητικά πεδία...δέ ξέρω ακριβώς, υπόθεση κάνω....η λύση είναι μία. Πάρε μια PCI κάρτα δικτύου (7-8 ευρώ έχουν) και είσαι ΟΚ!!!

Δημοσ.

charllestone τι κάρτα ήχου έχεις εσύ?

Σκέφτομαι να κάνω δοκιμή να βάλω την onboard μου για να δω αποτέλεσμα.

Αρχικά όταν το πρωτοέπαθα αυτό με τα παράσιτα καθόμουν και έψαχνα τα ηχεία ένα και τα καλώδιο, μήπως έχει φύγει κάτι από κάπου...

Δημοσ.

εχω την soundblaster X-Fi music και την on-board.Με την X-Fi δεν το κάνει...

Βασικά στην περίπτωσή σου δε φταίει η κάρτα ήχου αλλα η on-board καρτα δικτυου πιθανότατα...η το ίδιο το board....

πάρε μια PCI κ δοκίμασε,έτσι κ αλλιώς φθηνη ελιναι κ σιγουρα καλύτερη απο κάθε on-board...

Δημοσ.

Digital-Entity το δοκίμασα αυτό που λες αλλά δεν...

charllestone ναι αυτό παίζει να κάνω. θα πάρω μια new κάρτα δικτύου. γιατί με εκνευρίζει αυτό που γίνεται. Και στάνταρ πιστεύω ότι θα φτιάξει με την new. Τα παράσιτα τα κάνει πάντως άμα στέλνω μεγάλα αρχεία, movies iso και τέτοια. στα μικρά δεν το κάνει. Απλά όταν πιάνει από 70% και πάνω η κάρτα δικτύου αρχίζουν τα χρου χρου χρου στα ηχεία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...