geo909 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα, θέλω να τρέξω κάτι ελληνικά λεξικά στα Ubuntu και το wine, αν και τα ανοίγει, εν τουτοις δεν μου αναγνωρίζει τα Ελληνικά και βγάζει αλαμπουρνέζικα. Εχω τα feisty και τα'χω βάλει στα Αγγλικά.Λετε να φταίει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δοκίμασε να κατεβάσεις αυτό και να το εγκαταστήσεις μέσω του wine (ή να αντιγράψεις χειροκίνητα .ttf γραμματοσειρές που υποστηρίζουν ελληνικά στον κατάλογο drive_c\windows\Fonts του wine). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo909 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Ευχαριστω.. Τωρα δείχνει Ελληνικά, όταν βάζω μια αγγλική λέξη αλλά όταν βάζω ελληνικά και παταω enter (για να το μεταφρασει) μου τα βγαζει σαν ερωτηματικά.. Επίσης το wine δεν μπορούσε να εγκαταστησει το Μειζον Ελληνικό Λεξικό (Τεγόπουλος-Φυτράκης).Το 'χει δοκιμασει κανεις άλλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RevEUx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δες την λύση που είχα βρεί : http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=156213 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo909 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Χμμ... Αυτό μου βγάζει: geo909@GeorgeDesktop:~$ sudo locale-gen el_GR.ISO-8859-7 Password: Error: 'el_GR.ISO-8859-7' is not a supported language or locale Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RevEUx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δώσε το έτσι: sudo locale-gen el_GR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.