Προς το περιεχόμενο

Windows Vista: Ενας χαφιες στον υπολογιστη σας


trizoni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε στο ενημερωτικο δελτιο του ΤΕΕ, τευχος 2442, της 4ης Ιουνιου 2007 και αποτελει δημοσιευση της παραταξης Ανεξαρτητη Αριστερη Κινηση Εργαζομενων Μηχανικων.

 

 

post-33366-129062947534_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

trizoni anebase th fwtografia se kapoio tzampe site (px imageshack) kai dwse mas link gia na to diabasoume. to forum sthn tsekourepse

 

Επίσης, μήπως βρίσκεται σε λάθος κατηγορία?

einai linux section, edw krazoume ta win

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

/Δικηγορος του διαβολου mode on/ Θα συμφωνησω μονο οταν μιλαμε για default ρυθμισεις,οντως ειναι pain in the ass τα vista.Θα μου πεις,αυτες θα χει ο μεσος χρηστης και δικιο θα χεις. Αν αρχισεις και απενεργοποιεις eye candy,uac,digital signatures κλπ,δεν θα συμφωνησω:Δεν χρειαζεσαι ντε και καλα state of the art υπολογιστη για να δουλεψεις,το defender οντως εχει το δικαιωμα να σβησει οτι θεωρει malware,αλλα πριν το κανει σε ρωταει,το wga δεν ειναι κατι καινουριο στα vista(και εχουμε μαθει να το αντιμετωπιζουμε :wink:) ,οπως και το ολο "activation"κομματι(καθε serial μπορει να ειναι activated μονο σε εναν υπολογιστη,hardware depended,κλπ) Οσον αφορα την προτελευταια παραγραφο(τι να μου πουν μπροστα στο beryl κλπ) και τα περι drm,εκει απλα εχει δικιο ο γραφων,100%..και δεν σηκωνει εξτρα σχολια.Και αυτος ειναι κ ο λογος που τα vista δεν ενθουσιαζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου αρεσει που εχω ενα φιλαρακι και αλλους πολλους σαν και αυτον που οταν μου ελεγε οτι πηρε laptop κολοχαιροταν ο βλακας γιατι εχει και vista. Ακομα γελαω με την αγνοια του. Και οταν του ειπα οτι του τρωει 1g ram αυτος μου λεει ναι ομως εγω εχω vista και κατσε εσυ μετα ψορο xp σου. ΛΟΛ. αλλος ενα λογος αποτυχιας αυτου του λογισμικου. αν και εχω την περιεργεια να τα βαλω να δω το γενικο interface που εχει. Linux for ever αν και δεν ξερω καλα να τα χειριζομαι ακομα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

/δικηγορος του διαβολου(για χαφιε της ms το παω μου φαινεται) Υποτιθεται πως το μεγαλο ποσοστο της ram που βλεπουμε να ειναι πιασμενο ακομα και με ενα απλο boot στα vista,ειναι λογο του superfetch. Κατα ποσο,οντως κανει την δουλεια του δεν το ξερω,αλλα υπαρχει ενα key στην registry με το οποιο επιλεγεις το τροπο που θα λειτουργει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όντως βρίσκεται σε λάθος κατηγορία.

Θα έπρεπε να υπάρχει στα θέματα με windows , γιατί

α- θα υπάρχει κάποιος που δεν το γνωρίζει.

β- Θα υπάρχει και κάποιος που θα αντιδράσει και θα αναψουνε τα αιματα!

[postal mode] i like the smell of burned flesh in the morning[/postal mode]

 

όχι οτι είναι λάθος εδώ , μια χαρά είναι όπως και να έχει πανω-κάτω σε αυτή

την ενότητα ιχύει-δεν ισχύει αυτήν την άποψη έχουμε για τα χαφιεδο-OS της

ΜικροΜαλακής.

 

μαδαφάκα ! μα τι γράφω ? Μήπως έγινα αριστερός και δεν το κατάλαβα ? :-D

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Οι τεχνολογίες DRM στα vista (και στα XP, και στις συσκευές αναπαραγωγής που δεν είναι pc), ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ στο χρήστη να καταναλώνει ψηφιακό περιεχόμενο το οποίο αλλιώς δεν θα ήταν διαθέσιμο από τους παραγωγούς του. Και είναι απόλυτα θεμιτό, ο παραγωγός ψηφιακού περιεχομένου να θέλει να ελέγξει τη διανομή του προϊόντος του. (Παραγωγές σαν το LOTR κόστισαν 3 δισ. δολλάρια, όσο 5 γέφυρες Ρίου-Αντίρριου, και αυτοί που τα βάλανε από κάπου θέλουν να τα μαζέψουν πίσω) Δικά τους ήτανε τα λεφτά, δικό τους και το έργο, αν θέλουν σου το δίνουνε, αν δεν θέλουν όχι.

 

Τώρα αν δεν θέλεις να καταναλώνεις προστατευμένο περιεχόμενο, δηλ. θέλεις να βλέπεις βίντεο με τα παιδιά σου, τη μάνα σου και τη γυναίκα σου, τα windows δεν κάνουν τίποτε που μπορεί να θεωρηθεί χαφιεδισμός ή σκόπιμη υποβάθμιση (downgrade) του περιεχομένου.

 

Όσο κάποιος του αρέσει το Hollywood και οι ακριβές high-definition παραγωγές, θα του αρέσουν και τα vista και οι άλλες συσκευές αναπαραγωγής τους. (HD players, playstation, κλπ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.


  • Δημιουργία νέου...