Προς το περιεχόμενο

DotA - GGC problems HELP!

BlackScorpionX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους.

Εδώ και καιρό παίζω Dota. (όποιος δεν το ξέρει να το μάθει ->Warcraft III map/mode) Εδώ και αρκετό καιρό μου πρότειναν το πρόγραμμα ggc (http://www.gg-game.com) με το οποίο μπορεί κανείς να παίζει games μέσω εικονικού δικτύου. (Χώρια που μέσω ggc παίζουν οι καλύτεροι παίκτες επειδή δεν έχει καθόλου delay/lag)

Κατέβασα το πρόγραμμα, το εγκατέστησα ΑΛΛΑ...

άλλες φορές λειτουργεί καλά (καθόλου lag σχεδόν) και άλλες όχι (περίπου 18sec delay/spikes στο παιχνίδι = αδύνατο να παίξει κανείς)

Ας πάμε στις λεπτομέρειες. Έχω σύνδεση aDSL από την OTENET, 1mb.

και το modem/router speedtouch 530 (OXI ασύρματο) το οποίο είναι συνδεδεμένο με USB (δεν μπορώ να το συνδέσω με ethernet [άλλη μεγάλη ιστορία]).

Το σύστημα τρέχει με Windows XP SP2. και είναι αρκετά δυνατο για το Warcraft III.

Λοιπόν, έχω προσπαθήσει τα εξής:

1) Port forward τα ports του Warcraft III + του ggc (tcp-udp και όλα τα σχετικά...)

2) Το halfopenconnectionfix (μου το πρότειναν αν και δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει. Ξέρω ότι ανοίγει το εύρος της σύνδεσης από 10 σε 50 ή κάτι τέτοιο)

3) Επέτρεψα στα προγράμματα να περνούν από το firewall μου.

4) Δοκίμασα και με απλό modem (αυτό το μικρό που σου δίνουν τζάμπα όταν κάνεις adsl σύνδεση.)

Παρόλαυτα όταν δοκιμάζω να παίξω μέσω του ggc λίγο αφότου ξεκινήσει το παιχνίδι, αρχίζει ενα τρόμερό lag+spikes με αποτέλεσμα το παιχνίδι να είναι unplayable. Στα rooms του ggc (αφού παίξω και βγώ από το game ύστερα από disconnect/lag out) όλοι οι χρήστες μου δείχνουν 4 red bars (μετράει το ping) ενώ το καλύτερο είναι 1 green bar.

Υπάρχει περίπτωση να φταίει η ΟΤΕΝΕΤ; Πώς μπορώ να το φτιάξω;

Επίσης άλλα προγράμματα που δοκίμασα (αλλά δε δούλψαν) έιναι το lancraft και το battle.lan (b.lan) στα οποία βάζεις την ip από το άλλο pc με το οποίο θες να κάνεις εικονικό δίκτυο,συνδέεσαι και όλα καλα. Αλλά σε μένα τίποτα.

Επίσης, δοκίμασα και το hamachi το οποίο κάποιες φορές λετούργησε και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις όχι. :-|

Να διευκρινήσω ότι στο battle.net δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Ακόμα και τώρα μπορώ και παίζω κανονικότατα με το σύνηθες delay (0,5sec).

Επίσης να διευκρινήσω ότι το παιχνίδι το έχω αυθεντικό και ότι απλά θέλω να παίξω μέσω εικονικού δικτύου λόγω της καλύτερης ποιότητας σε ταχύτητα.

Παρακαλώ, όποιος ξέρει να βοηθήσει!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...